Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 940
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 1 020
Поставих снимка на абитуриент с мъничко момиченце, което играе дама. Но все отваря първата снимка и не зная как да покажа тази, която искам.

Знаех си, че не може тя да ти е харесала  Mr. Green

# 1 021
И в Касита и в Andariel забелязвам едно леко поомекване ,дали е на добро ? Laughing

# 1 022
  • София
Ох, момичета досега рових да търся една миналогодишна абитуриентка, беше с къса черна рокля на Кнапп. Много коментари имаше подходяща ли е, не е ли за бал. На мен ми трябва за друг повод....и изобщо не я откривам. Ако някой се сети ще съм благодарна да постне снимка. Мисля че момичето беше снимано на стълби /може би пред Ал. Невски....но тук вече гадая  ooooh!/. Аз продължавам да ровя  Crossing Arms.

# 1 023
И в Касита и в Andariel забелязвам едно леко поомекване ,дали е на добро ? Laughing

Какво поомекване? Това че Приятно ми е ме дразни на моменти, както и мнозина други, не ме прави сляпа за достойнствата й! За разлика от доста люде рядко гледам black&white на хората и живота.

# 1 024
  • Kопенхаген
Богиня, не разбрах, къде си била с подобната, но бяла рокля?

Belle-Etoile , точно така никакви труфила и плашило- стайлинг. Да са като датските с черни поли или панталони бели блузи и барети, възкачени в ремаркетата на камиони и волумето на макс.

Обещавам да кача снимки, завършват юни  Grinning

# 1 025
Като кажете бал, БАААААЛ!, сякаш е в Бъкингамския дворец.

Peace

като се сетя баща ми как ги вадеше от подлеза до нас, пияни, ос*ани, с окъсани дрехи, момчетата се били, омазани с кръв, момичетата омазани с повръщано, гротескна гледка. Беше го срам да вика родителите да си ги прибират, някои абитуриенти ги водеше у дома да изтрезнеят и да се поизмият, преди да се явят пред гордите си майки.

Езикова гимназия- Ловеч 1 2

# 1 026
Ето снимка в цял ръст на момичето с роклята с пайетите. На мен лично не ми допада особено, въпрос на вкус. Peace

Скрит текст:
Харесва ми,като за червения килим в Холивуд е  Crazy

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 1 027
  • Kопенхаген
Ох, момичета досега рових да търся една миналогодишна абитуриентка, беше с къса черна рокля на Кнапп.

Аха, онези с чадъроподобните поли, вЕрно е че не са подходящи за бал, а за карнавал. В линка към страницата във фейса мярнах такава.

Ако не откриеш снимка на въпросната рокля пиши ще потърся и аз  Grinning

# 1 028
  • София
Тук разнообразието е голямо - рокли за всеки вкус.  Laughing

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151616189814313&se … ype=3&theater

# 1 029
  • София
Скрит текст:

Искам само самолетните обувки на момичето с бялата рокля.

# 1 030

Силистренските "езиковци" винаги са били стилни и елегантни.

# 1 031

Момичето с черната рокля много прилича на една съфорумка, която пише в На пазар  Simple Smile

# 1 032
# 1 033
Красивата версия на Сара Джесика Паркър. Simple Smile

Peace Peace Peace Peace абсолютно.

# 1 034
Това е Елизабет и тя беше миналата година с рокля на Кнап, но нещо не намирам снимките.
Иначе са правени от любимият ми фотограф - Васил Николов
Ето я, но с друга рокля, според мен също подходяща за бал. Бих отишла с такава.

И един абитуриент, отново сниман от същият фотограф тази година. Вратовръзката е супер. )
цък
цък

Общи условия

Активация на акаунт