Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 821
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 990
Страхотна е. А една от снимките ми се чини, че е във Варна.

Наистина нежна, фина и ненатрапчива, а в същото време много различна от общата маса.

# 991

Много ти благодаря   bouquet Наистина ми помогна Simple Smile

# 992
  • London

Коментар от страна на качилия снимката

''Така за напред моля да се абстрахиратйе от фона и мястото, което не е кенеф... гледаме конкурс за абитуриенти просто тая снимка стана много хубава и реших да сложа нея не че няма за цяла вечер други снимки  ПАК МОЛЯ ВСИЧКИ АБСТРАХИТАЙТЕ се от обстановката ''

# 993
Понеже е много трудно да я -кроп-не или да сложи друг фон....Иначе много красиви момичета, с разнолика красота. Българките наистина са хубави жени, абстрахирам се от конкурсите за красота.

# 994
  • София
От обстановката ще се абстрахирам, но как да се абстрахирам от правописа...  Whistling

# 995
  • London
На следващите балове ще пусна обява ''Безплатно правене на снимки по време на бала ви'' и ако някой се обади ще се отзова. Вече ме е срам да гледам подобно невежество с фотоапарата. Вижте как на фокус е душ , баня , кенеф и каквото е там , а не момичето. #CrazyТия хора на по 5 ракии тръгнали снимки да правят и иначе имало МНОГО ДРУГИ СНИМКИ , но тази им харесвала.  Rolling Eyes Не знам или аз нещо съм много критична или всичко живо е загубило тотална представа за фотография , конкурси и балове. ooooh!

# 996
  • София
Аз съм любител-фотограф от малка. Никога не правя снимка, ако няма подходящ фон.  Naughty Това ми е правило.

# 997
Ако в момента бях абитуриентка може би щях да облека нещо подобно http://img.iisbetoq.com/medium/4/Olive%20Green%20Bridesmaid%20Dresses.jpg

# 998
# 999
  • София
Светкавица, обикновено вкусът на майката се отразява на вкуса на дъщерята. Понякога не. Но в общи линии каквато е едната, такава е и другата като начин на мислене. А дори да им е различен начинът, едва ли на някой родител му се разправя да вдига скандали и да казва "не, ти така облечена няма да излезеш от къщи". Забравяш еуфорията, която е като приспивателно за критичността.

# 1 000
# 1 001
  • Дива Индия
Абитуриент Simple Smile

# 1 002
Снимките от Силистра са много хубави ,като изключим това пълно момиче http://proms.portal-silistra.eu/index.php?op=gallery&id=35  което незнайно защо е решило ,че тази дължина и отива ,другите са стилни.
Има и рокли които не са мой стил ,но като цяло са си ок момичетата.

# 1 003

Стига бе  Shocked, не си разбрала, сигурно е господина по физическо  Wink

Абе, май аз съм с грешка, и на двата линка се отваря явно първата снимка- сис сива сбръчкана рокля, руса абитуриентка. Да не набедих някой несправедливо  newsm78

# 1 004
  • София
Показвам едно девойче, което ми пратиха да видя днес...една от малкото, които ми харесаха тази година  Rolling Eyes
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200456152261035&se … =1&permPage=1

А от девойката с жартиера ми се сгади  Crossing Arms.

Общи условия

Активация на акаунт