Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 073
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 450
Ха-ха .Сигурно за обяд само костюм нали  Grinning по възможност да не е цветен .
Ая ти как мислиш?

# 451
Има си подходящо облекло за официален повод в 12ч. по обяд, и за официален повод в 20ч. вечерта.
Лошото е, че много хора не правят разлика.
За грима е същата работа.

Има, но какви са тези изпращания в 12 или в 2-3 следобед? На нашия бал се събрахме в двора около 2 часа преди ресторанта, естествено, че всички ще са облечени за вечерен повод.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 11:28 от Nickkie

# 452
Никъде не съм казала, че трябва да е само костюм.
Но подобна помпозност за двор на училище ми е непонятна.
Както и да е, то е ясно, че всичко сегашно е прекрасно и перфектно. А едно време хората са били с грозни дрехи, прически и т.н.
Ааа....това се обяснява с времето и повечето възможности...
Жалко обаче, че повечето възможности не са научили хората на стил.
Можеш да се изложиш и с малко и с много пари...във вторият случай обаче не виждам къде е оправданието.

Nickkie, наблюдавайки от няколко години изпращането в училище, то се прави няколко дни преди самият бал, или в деня на бала, но е сутрин, към 10-11часа.

# 453
  • вятър в маслините, вятър над хребета
прекрасната ми братовчедка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
...
Наистина прекрасна Peace

# 454
Според мен, и двете рокли са крайно неподходящи за абитуриентка.
Особено втората на такава едра фигура не върви. За дантела си трябва перфектно тяло.

# 455
  • София
Като се замисля, балът е веднъж в живота, и ако един млад човек иска да се облече така или онака, това е негово право. Може примерно, балните рокли да не стоят много добре в днешно време, но ако едно момиче иска и години наред си се е представяло точно в определена бална рокля или в бална рокля, нека се облече така! В крайна сметка това е неговият ден, не на мама, баба, комшийките или потребителките в някакъв форум. Голям праз, че на някого му се струвало неподходящи! Нито някой го пита, нито някой се интересува!

Много мнения в тази тема са невероятно добър пример за темата на Бояна за нуждата за превъзхождаш някого. Тук, зад критикуването на килограм "днешната младеж" усещам точно задоволяването на такава нужда от превъзходство..

# 456
Мирама, нито една абитуриентка ли не ти хареса през последните години? Говориш обобщено за всички, че са пошли, с лош грим, не притежават изискан вкус. За мен по-скоро са изключения кичозните, виждам доста хубави момичета, пък може  и аз да нямам никакъв вкус, знам ли.

# 457

Вчера в темата за компроматите беше поместена ето тази снимка на Роузи Х.Уайтли. Мисля, че ако някой види подобна абитуриентка, няма да каже на бялото черно, а?

Мда и след тези снимки няколко потребителки се изказаха, че така биха се облекли ако бяха абитуриентки. Но от гледната точка 30-40 годишна жена е много лесно да го кажеш.

Прекалено критично се гледа на абитуриентките. Рядко някой с първата си официална рокля, прическа и грим достига най-добрия си вид. А немалко никога не успяват, какво остава на 18-19 години.

# 458
Andariel, има го наистина и този момент. Аз бях с къса, семпла рокля на бала си и винаги съм искала да бъда с дълга, разкошна рокля, поне веднъж в живота. Е, затова се престарах на сватбата си, бях с рокля с кринолин, сега като се погледна, можеше да бъда доста по-стилна булка, а не ходеща торта, но поне си начесах крастата Mr. Green

# 459
Свищов, Търговската гимназия.

Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 460
Ето една снимка от изпращането ни в училище, 2001г.
цък

и изпращане 2012г.
цък

Роклите от миналата година са чудесни, но за мен със сигурност не са подходящи за двора на училището за 2-3часа.

Роклите от 2012 (конкретната снимка) са СТРАХОТНИ!

Бих ви коментирала и вас, но от позицията на времето няма как да дам обективен коментар.
Предполагам, че вълненията са били същите, просто с течение на годините са позабравени.  Wink

# 461
На мен в повечето случаи момчетата ми изглеждат твърде семпли и свити на фона на пищно облечените дами.

# 462
На мен в повечето случаи момчетата ми изглеждат твърде семпли и свити на фона на пищно облечените дами.

Освен да се нагиздят и те като принцове...Или като Азис. Laughing

# 463
Ами поне да си отиват.
А не дамата като снежната кралица, а кавалерът като някой миндил до нея.

# 464
миндил го употребяваме у наше село за много лека жена Grinning ,ти какво влагаш?

Общи условия

Активация на акаунт