Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 082
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 435
Присмял се хърбав на щърбав, Мирама hahaha

Нима? Кое точно те наведе на мисълта, че бих тръгнала по този начин по улиците? Или че някога съм обличала нещо подобно?.
Имаше красиви момичета, но облечени не както трябва, с неподходящи прически и т.н.
Коментирам единствено роклите.

# 436
  • Луната ни пази
Аз пък не успях да видя абитуриенти тази година  Confused Дайте малко снимки на хубави, а и на не чак толкова хубави завършващи да им се порадвам
Ето, преди няколко страници пуснах ето тази абитуриентка.

Скрит текст:

Истинска е, от нашето малко градче, просто снимката е от професионална фото-сесия. Иначе момичето си беше с тази рокля на 24ти. Минаха пеш през целия център, хората ги видяха, порадваха им се.
Ето и още едно момиче. Пак от моите абитуриентки. Макар че те са си публикували публично снимките, аз умишлено ги режа.
Скрит текст:
Дантелена рокля, но според мен много елегантна.

# 437
Според мен, и двете рокли са крайно неподходящи за абитуриентка.

# 438
  • Луната ни пази
Според мен, и двете рокли са крайно неподходящи за абитуриентка.
Напълно си права, защото по средата на вечерта и двете се преобличаха с други роклета. Но пък са пълен антипод на кича от началото на темата.

# 439
# 440
  • София
От страницата на едно радио разгледах абитуриенти от Ямбол.Нищо шокиращо не видях. Rolling Eyes

Съгласна съм!
Явно кича е само в София  Rolling Eyes

# 441
Прекрасни са децата.

Как няма да е в София, като тук се събра всичко от кол и въже. И чалгаджийките и децата им са тук и учат в престижни училища.

# 442
Ето една снимка от изпращането ни в училище, 2001г.
цък

и изпращане 2012г.
цък

Роклите от миналата година са чудесни, но за мен със сигурност не са подходящи за двора на училището за 2-3часа.

# 443
  • София
Че то, най-голямата простотия си е точно в София! Казвам го съвсем сериозно. София не е място, събрало интелигенцията на нацията, където се цени доброто поведение и вкус, а е сбирщина от всякакви хора с всякаква култура и ценности.

# 444
Тая мода с изпращането ми е чудна. Не знам кога се появи, ние си рисувахме и късахме престилките на изпращането. Сега, като нямат престилки...А да намериш елегантно официално облекло за през деня, за 18 г , е доста трудна работа.

# 445
Ето една снимка от изпращането ни в училище, 2001г.
цък

и изпращане 2012г.
цък

Роклите от миналата година са чудесни, но за мен със сигурност не са подходящи за двора на училището за 2-3часа.
Може да са продължили после с купон.Все едно да съм на сватба и като ме видиш към 15ч да решиш ,че съм неподходящо облечена ,че и с по-силен грим.

# 446
Има си подходящо облекло за официален повод в 12ч. по обяд, и за официален повод в 20ч. вечерта.
Лошото е, че много хора не правят разлика.
За грима е същата работа.

# 447
  • София
Имаше изпращане през моите ученически години, но абитуриентите бяха с униформите, просто си носеха цветя. Но беше традиция на сутринта след бала, ей така, както са си облечени от вечерта, да дойдат на ведрина в двора на училището. Със сигурност, ако не бяха униформите, щяха да идват по-специално облечени.
Цялата работа пак излезе "ний какви хубави, добри и морални бяхме, а сегашните...". Може да не са се напивали така като днес, ама аз си спомням пияни съученици. Просто алкохолът официално беше забранен, защото бяхме ученици, но се внасяше, а след ресторанската част се пиеше. Хайде, хайде, не вярвам чак да сте расли като в манастир! Просто се правите на много морални, също като пенсионерките пред блока!

# 448
Първата снимка на Мирама  трябва да покаже как е правилно да си облечен на изпращането ли ?

# 449
Прекрасни са децата.

Как няма да е в София, като тук се събра всичко от кол и въже. И чалгаджийките и децата им са тук и учат в престижни училища.

И във Варна.

Потвърди се тезата ми от първия ми пост. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт