Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 039
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 525
Друго се сетих, разглеждайки снимките.
Уважаеми роднини, близки и не толкова, а също и приятели, моля, уважавайте празника на роднината, близкия, сродника и не се обличайте като за кварталния пазар, докато позирате с накипреното гардже.

Да,ако са роднини,но ако са приятели не мисля,че заради едната снимка трябва да се киприш все едно отиваш на сватба,като в първия случай е така....

# 526
  • Варна
la`passion , по-добре би било да си без чорап.

Нали балът беше уж важно събитие? Защо да не се облечеш подобаващо за него?

# 527
От толкова гледане на снимки ми се прииска да се появи някой хубав официален повод и да се наконтя  Crazy

# 528
Не знам във вашия град как е ,но във нашия всяка година абитуриентите се снимат на едно и също място и има много хора,дори непознати,които просто молят да се снимат с някого,за това казвам,че според мен не е нормално само заради едната снимка  с абитуриент да се обличаш като за сватба,когато си канен в ресторанта или мястото ,където се празнува изпращането на момчето/момичето ок,но ако си страничен наблюдател ..не пък и не виждам какво лошо има в това да излезеш по центъра по дънки тениска,а да забравих..то това беше пазарския стил на обличане ..

# 529
  • Варна

ОХ!

# 530
  • Once there was a Hushpuppy...

каква е това недоразумение Shocked

# 531
  • София
Досега гледах абитуриентките в дира, та там ми прави впечатление, че тип "набрани щори" е най -разпространения модел.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 19:06 от Тайна

# 532
Аз имам 'технически' въпрос, в случай, че някоя от вас някога е обличала рокля като на снимката по-горе: как се ходи до тоалетна с такова нещо?

П.П. Почти всички показани албуми и снимки до тук по мое мнение са ужасяващи! Ужасяващи! Не бих се облякла така, не бях облечена така на бала ми преди 15 год. и не бих позволила на децата си да изглеждат по този нелеп начин.

# 533
  • Варна
От всички разгледани май само това момиче ми допада

А тази е готова за Пайнер, ако вече не работи там

# 534
Аз харесвам и черните тоалети.
Тази снимка ми допада.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=455682364460269&set=o … ype=3&theater

# 535
  • гр. София
Аз имам 'технически' въпрос, в случай, че някоя от вас някога е обличала рокля като на снимката по-горе: как се ходи до тоалетна с такова нещо?

Вдигаш полите нагоре, награбваш всичко в обятията си, намачкваш, намачкваш де що има волан и дантела, при нужда затискаш и с брадичка.
Скрит текст:
Споделям опит със сватбената ми рокля. Че даже и обръчи имаше. Добре, че тоалетната беше достатъчно широка като помещение, та изобщо успях да вляза в нея  Laughing

# 536
# 537
  • Once there was a Hushpuppy...
тази рокля не ми харесва, а и да е прилична не е за това тяло.
тези рамене трябва да са покрити Peace
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/577569_40086655336 … _1302846254_n.jpg

# 538
  • Варна
О!
Това дори е по-лошо от фалмингото по-горе

Вече са й платили.

# 539
От всички разгледани май само това момиче ми допада

А тази е готова за Пайнер, ако вече не работи там

И на мен първата много ми хареса! А преди години, когато бях руса и изневерих на фризьорката ми с друга, втората ми направи същите патешко жълти корени....( плюс това ми изгори малко коса и ми взе 2 пъти повече пари  Crazy)

Общи условия

Активация на акаунт