Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 992
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 555
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/401781_47 … _1320344526_n.jpg  

Дожаля ми за това момиче, как стреснато гледа и вдървено стои.
В комбинация със статуетките на секцията ... направо си е страшно.
Явно е заучена тази поза и роглед. Отзад има снимка на гимнастички от състезание.
Всичко виждаш, аз само нея видях.
Че те са повече от страшни. Смехуркото горе.Буда, елен, торс от средновековието, жерав... и едвам забележима християнска икона, закрита от някакво метално извънземно човече. Тръпки ме побиха.  

# 556
  • София
Скрит текст:

Мнение?

# 557
  • Варна
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/401781_47 … _1320344526_n.jpg  

Дожаля ми за това момиче, как стреснато гледа и вдървено стои.
В комбинация със статуетките на секцията ... направо си е страшно.
Явно е заучена тази поза и роглед. Отзад има снимка на гимнастички от състезание.
Всичко виждаш, аз само нея видях.
Че те са повече от страшни. Смехуркото горе.Буда, елен, торс от средновековието, жерав... и едвам забележима християнска икона, закрита от някакво метално извънземно човече. Тръпки ме побиха.  
Не че нещо, ама е нещо като божество /не е дебело като Буда Simple Smile/, жираф, гипсово копие на Аполон Белведерски /оцветено/, някакво еленче в скок.... Безумен кич.

# 558
  • Варна
Скрит текст:

Мнение?
Това вече ужаси половината интернет, съответно и ССФ Simple Smile

# 559
По баловете беше някакъв ужас така като ги гледах. Повечето бяха с много убити цветове, почти не се различаваха една от друга, поне едно 90% беше с екстеншъни и въпреки това с вдигнати коси, умишлено си слагат години отгоре, високи обувки, на които не могат да ходят...   ooooh! Имаше и изключения, естествено.  Peace

# 560
  • София
Скрит текст:

Мнение?
Това вече ужаси половината интернет, съответно и ССФ Simple Smile
Не съм разбрала, извинявам се! Embarassed А това момиче бременно ли е?

Скрит текст:

# 561
# 562
  • София
Като видях последната снимка на момичето с повдигнатата бяла рокля се запитах дали момичетата се сещат малко да порепетират вкъщи походка, поведение и др. подробности от пейзажа.  Имам усещането, че не знаят как да се държат в официални дрехи, при доста момичета липсва грациозността на походката във висока обувка, а стъпват като танкове, едни клатушкащи се, прегърбени.

# 563
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Аз се нагледах и на откровени недоразумения, и на прекрасни млади хора Simple Smile Понеже много, много за себе си не обръщам внимание на детайлите и аксесоарите ..., та това девойче страшно ми допадна ... нежна, ефирна и с прекрасно допълнение - визирайки чадъра:
Скрит текст:

# 564
Скрит текст:
Аз това май бих облякла .
Харесват ми и дългите елегантни рокли ,но не бих се възприела .

# 565
Една абитуриентка от тази година     http://prikachi.com/images.php?images/40/6154040m.jpg

# 566
Онзи ден четох статия, че роклите достигат цени от 5000 лева и има девойки, които едва ли не няма да преживеят бала ако не са с рокля-уникат на подобна стойност. Сумарно балът излиза колкото една сватба с 500 гости. Което за мен си е безумно, но знаете приказката, че не е луд този, който яде баницата, а който му я дава Simple Smile

Това сериозно ли Rolling Eyes ?
Иначе ако трябва да говорим по принцип, роклите започват от 200-250 лв. При положение, че по магазините има готови рокли дори на по-ниски цени е глупаво да се хвърлят стотици левове, камоли хиляди.

Тази година мога да кажа, че като цяло беше зле, както всяка друга година. Да, нямаше такива изцепки като от първата страница, но масово момичетата бяха с нескопосано ушити рокли. Много от тях не бяха съчетали правилно роклята с обувките или пък бяха избрали неподходящ модел за фигурата си. Но в крайна сметка ако хората нямат очи да видят, че небето е синьо, аз няма как да им го обясня.

# 567
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584704411573844&set= … ype=3&theater - не, че е нещо фрапиращо, но не мисля, че е особено подходящо за такова събитие  Rolling Eyes

# 568
Моите предпочитания са тези, показани от Богинята, особено последното момиче. Има и други, потенциално нелоши, но или момичетата са прекалено слаби/пълни за роклята, която са избрали, или роклята е хубав модел от ужасна материя. Прави ми впечатление, е почти всички момичета изглеждат много неестествено. А снимките са повече от лоши. Разгледах само ФБ снимките, та ограничено ми е мнението. Какво е вафлички?  Laughing

# 569
  • В Космоса
Тази снимка ми хареса като цяло - една фееста такава  Crazy

Скрит текст:
И още няколко момичета ми допаднаха, вие сте ги показали.

Общи условия

Активация на акаунт