Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 004
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 630
  • UK

Ето , че можело да си спестиш говняния фон. Вижте каква разлика с момичето , когато е в колектива и когато е сама. #Crazy
Забелязахте ли, че от класа на това момиче има двойка женени и с дете?

# 631
  • Варна
Check Please, правиш се на неразбрала Wink
защо да се прави на неразбрала.
защо пък да не си правят децата снимки в къщи и да ги изпращат на този конкурс. Дай сега за някакъв измислен конкурс да търсят и специално маясто да се снимат. Стига вече де.
уж все една камара пари да не пръскали пък сега да ходят и на специални места за снимки. Снимките за конкурса нали разбирате, че са пуснати съвсем спонтанно от повечето, на някои даже им ги пускат приятели и близки.

# 632
# 633
Аз пак казвам ,някои хора едвам свързват двата крия,вие за фотографи ми говорите,всичко не е фб и бг-мама,аз лично не бих позволила ,самата аз родителите ми да се заробват с кредити,защото виждаш ли хорското мнение било такова,че на бал ,задължително трябва фотограф,фотограф вкъщи,фотограф в училище,в ресторанта,ее аз ще се почувствам като холивудска звезда Grinning Grinning Grinning И ако трябва да отговоря от лична гледна точка-да аз нямах фотограф на мястото,където посрещахме гостите ,не защото не съм имала възможността,а защото е безсмислено при положение,че ще имам професионални снимки  в албума и видеото от училище,да наемам отделен такъв,пък и истинското е невидимо за очите,а именно моите спомени,не са само снимки,моите спомени и всеки един момент от бала ми е запечатан в съзнанието..

# 634
  • Ланкър, планините Овнерог

Не само роклята е странна. И това в роклята е не по - малко странно.

# 635
  • София
Вече писах, че няма нужда дори от фотограф, а като ще правят снимки, да се поогледат наоколо за някакво подходящо място.
Когато беше моят бал, нямаше фотограф, нито официални снимки на класа, а обичайни двама фотографи, които обикаляха по заведенията и всеки си решаваше дали му се дават три лева за снимка.

# 636
  • Варна
Ето го момичето /цветното, на колажа по-горе/, което печели от добре подбрания фон. Изобщо не е нужно да си правил ремонт, за да изпъкнеш.

Същото момиче, но на друг фон.

# 637
А,ако няма такова близко място..какво правим -палим  колата ,отиваме на някое специално място  за едните снимки,ако става въпрос за фотосесия и на 100км бих отишла,но както казах всеки с разбиранията си

# 638
  • в Tara
Забелязахте ли, че от класа на това момиче има двойка женени и с дете?
видях! Shockedа момичето е много красиво

# 639
  • Варна
Разбира се, че можеш да се снимаш до кофата за боклук. Кой може нещо да ти каже?!

# 640
  • London
И после ми говорите , че се оплаквам от системата. Сега , ако тръгне една мисия ''Санирана България'' и цялата тая неугледица ще замине в историята.

# 641
  • София
При всички случаи има някъде сборен пункт, на който се кисне поне половин час. За София едно такова място е Александър Невски, а и  всеки провинциален град има едно такова традиционно място, най-често главната улица с някоя алея или градската градина или пред някоя по-представителна сграда. Просто в суматохата никой не мисли за това.

# 642
  • София
Да се напъхам тук между шамарите.  Mr. Green
Разглеждайки албума, попаднах на това девойче и ми хареса.

# 643
  • Варна
Просто в суматохата никой не мисли за това.
така е. ето момичето от горните снимки има два вида с грозен фон и добър. просто в нета има и от двата вида. Grinning

# 644
При всички случаи има някъде сборен пункт, на който се кисне поне половин час. За София едно такова място е Александър Невски, а и  всеки провинциален град има едно такова традиционно място, най-често главната улица с някоя алея или градската градина или пред някоя по-представителна сграда. Просто в суматохата никой не мисли за това.

В нашия ,такъв няма,единствения сборен пункт е театър,чиято фасада е с грозни графити и налепени флаери за предстоящи представления....

Общи условия

Активация на акаунт