Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 980
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 600
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Красиви! И момичето, и роклята.

# 601
Евала на младежа с ладата. PeaceПо-хубаво с колата на дядо му отколкото да наема/ взема на заем чужди коли. Изпикал се е на етикета и е показал , че не му пука.... Peace
За абитЮтента нямам думи! Какво ли празнува с този надпис на колата? Че е ходил 12 г на училище и не се е научил да пише?!
Не ви идва на ум ,че може да е съвсем умишлено  newsm78 аз поне това си помислих.

# 602
  • Варна
Евала на младежа с ладата. PeaceПо-хубаво с колата на дядо му отколкото да наема/ взема на заем чужди коли. Изпикал се е на етикета и е показал , че не му пука.... Peace
За абитЮтента нямам думи! Какво ли празнува с този надпис на колата? Че е ходил 12 г на училище и не се е научил да пише?!
Не ви идва на ум ,че може да е съвсем умишлено  newsm78 аз поне това си помислих.
Едва ли. Твърде е хубаво, за да е истина.

# 603
  • London
Мен друго ме потриса Thinking...

Обстановката за фон на доста от снимките....заобикалящата мизерия!

Контраста !!! Скъпата кола и рокля до колибата ! Пепеляшка в градината с посевите и луксозното возило пред порутената панелка.

# 604
И на мен ми е жалко да видя някоя нагиздена като принцеса на фона на секцията вкъщи или на олющените блокове.

# 605

Вече две години май фаворит си остава момичето с късата цикламена рокля и рокерско яке. Помните ли я?

Помня я. Много хубава. Много харесах и едно слабичко момиче с чудна малка черна рокля, но уви бяха я хванали с бутилка уиски в ръка и само тази снимка обикаляше нета.

Момчетата нямат много поле за изява. Най-много с цвета на ризата и вратовръзката да се заиграят.

И на мен ми е жалко да видя някоя нагиздена като принцеса на фона на секцията вкъщи или на олющените блокове.

Е дай сега да сменят къщата хората, защото чавето завършва училище.  Laughing

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 22:16 от Анонимен

# 606
  • София
да, и аз това си го мислех, но не посмях да го напиша. Изглежда толкова жалко. същото ми е усещането от домашни сватбени снимки. Не че хората са виновни, но е някак потискащо.
Оказва се, че при такива събития е много важно да се имат предвид малките подробности, които правят картината цялостна и хармонична.

Момичето с лилавата рокля с буфаните ми се струва почитателка на времената на тримата мускетари. Има някаква закачка.

# 607
Ами особено когато снимката е за конкурс, биха могли да изберат някоя на по-добре изглеждащ естетически фон. Иначе на някои снимки мебелите бяха със сигурност два пъти по-стари от абитуриентите.

# 608
  • Варна
Все има някоя градинка, която да не е заобиколена от олющени блокове. Обаче явно на повечето не им пука.

# 609
Все има някоя градинка, която да не е заобиколена от олющени блокове. Обаче явно на повечето не им пука.

Толкова са свикнали, че не им прави впечатление.

# 610
  • София
мисля, че не е нарочно. Вероятно покрай цялото вълнение изобщо не се сещат, че за снимките трябва подходящ фон. Има и нещо друго - човек свиква със заобикалящата обичайна обстановка и не й обръща внимание, докато не стане част от контраст или нарочно не му бъде посочено.

# 611
Мда, по същата логика много мразя да видя сватбени снимки пред блока на фона на некролозите на починалите съседи.

Някои снимки, които показахте са хубави не толкова заради роклите или момичето, а най-вече защото са умело режисирани от кадърни фотографи.

# 612
Е то голяма комплексарщина трябва да е за та търсиш подходяща сграда/обстановка, пред която да направиш снимка на детето си, щото иначе в къщи/пред къщи е голям срам. От класа на сина ми, както и много други се събраха преди абитурентската си под ... Аспаруховия мост. Ферарита, мерцедеси и всякакви други маркови возила, готини хлапета, а наоколо обстановка като във военен Ирак. Mr. Green Една групичка пристигна с открит ретро автобус на Транстриумф.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 21:31 от Анонимен

# 613
  • в Tara
и аз си го харесах това момиче, но това?

# 614
  • София
За такова събитие, което е веднъж в живота, си заслужава да се помисли и за подходящ екстериор. Хората затова все повече си правят снимки в студио или специално с професионален фотограф, за да излязат нещата както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт