Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 998
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 585
Дори да не е абитуриент самото съчетание е неуместно.Сакото и ризата са много елегантни, за да ги съчетаеш с дънки и с официални обувки. Поне на мене не ми допада.

# 586
Как пък ще са елегантни сакото и ризата ?Супер са си за дънки.

# 587
  • London
Евала на младежа с ладата. PeaceПо-хубаво с колата на дядо му отколкото да наема/ взема на заем чужди коли. Изпикал се е на етикета и е показал , че не му пука.... Peace

# 588
Момчето с дънките е страхотно! Свеж полъх сред костюмираните голобради момчурляци!
Вече две години май фаворит си остава момичето с късата цикламена рокля и рокерско яке. Помните ли я?

# 589
  • София
Аз съм много далеч от модните тенденции, много! обаче тази година изгледах доста снимки и повечето девойки и младежи ми харесаха. Ето например бала на дъщерята на моя приятелка, видях снимки на фотото във ФБ пуснати, мисля, че са публични...много симпатични рокли и прически по мое мнение, почти нищо кичозно или ...чалгарско:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.616941661652265.1073741 … 279435&type=1

# 590
Не ,Касита покажи я .

# 591
Точно пък на тази снимка сакото  и ризата са спортно -елегантни  и това позволява да бъдат съчетани с изчистен деним като този .Пък и говорих не само за облеклата им,а и за цялостното естествено ,младежко излъчване на въпросните лица.По-добре така облечено момче отколкото строго официален костюм,като крачолите на панталона, натъпкани по най-ужасния начин в спортни кецове от 15 лева...

# 592
# 593
Това девойче ми харесва. Не е ясно много с какво точно е облечена, но е красавица Peace

# 594
Това девойче ми харесва. Не е ясно много с какво точно е облечена, но е красавица Peace
красавица е, но на мен ми изглежда към 30 годишна  Rolling Eyes

# 595
  • Варна
Евала на младежа с ладата. PeaceПо-хубаво с колата на дядо му отколкото да наема/ взема на заем чужди коли. Изпикал се е на етикета и е показал , че не му пука.... Peace
Е, нямаше да е лошо и да е грамотен. Това поне, защото завършва. Като минимално условие.

# 596
За абитЮтента нямам думи! Какво ли празнува с този надпис на колата? Че е ходил 12 г на училище и не се е научил да пише?!

# 597
  • Варна
Точно пък на тази снимка сакото  и ризата са спортно -елегантни  и това позволява да бъдат съчетани с изчистен деним като този .Пък и говорих не само за облеклата им,а и за цялостното естествено ,младежко излъчване на въпросните лица.По-добре така облечено момче отколкото строго официален костюм,като крачолите на панталона, натъпкани по най-ужасния начин в спортни кецове от 15 лева...
Друго си е да са бели обувки  Mr. Green

# 598
Друго си е да са бели обувки  Mr. Green
Избора за обувки няма да коментирам,всеки си има вкус,но изчистени дънки с официални обувки-това е по-приемливия вариант отколкото официален панталон със кецове,които по принцип се носят с анцунг или дънки.. 

# 599
  • London
Още една симпатяга

Общи условия

Активация на акаунт