Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 990
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 615
  • London
Можеха да спестят рушащата се дограма на вратата от 1 вата световна

A ето и Мюмюн в сатен

Тази ми допада леко авангардна

И тази ми харесва  Peace

# 616
Check Please, става въпрос за снимка за конкурс. Ако не четеше толкова избирателно, щеше да откриеш тънката разлика между това просто да се снимаш с баба си в махалата и това да искаш да се представиш някъде по най-добрия начин. Не говорим нито за смяна на мебели, нито за саниране на блокове, а за най-обикновена проява на добър вкус.
И хайде да не си говорим за комплексарщина, защото в такъв случай онези прояви със взетите коли под наем също доста приличат на снобареене.

Не знам на какво се дължи перманентно заядливия ти тон, може би също би трябвало да компенсира определени дефицити  Rolling Eyes

# 617
Все си мислех, че вече нищо не може да ме учуди, но с това умозаключение, че не бивало в къщи да се прави снимка на абитурента, освен ако къщата не е хай-енд, също като роклята ... просто ме хвърлихте в оркестъра. Не ме изненадва, че Ла Катрала ръси подобни простотии, но за останалите съм силно озадачена. Което (повтарям) трудно става вече.

# 618
и упрекват , че абитуриентите се вживявали прекалено много в бала си ...
май други се вживяват повече ...

# 619
Check Please, правиш се на неразбрала Wink

# 620
Check Please, правиш се на неразбрала Wink

Ти коя беше?

# 621
  • London

Ето , че можело да си спестиш говняния фон. Вижте каква разлика с момичето , когато е в колектива и когато е сама. #Crazy

# 622
  • Варна
Разбира се, че не е никакъв проблем да се снимаш до кофата за боклук. Всеки, където го влече.

# 623
Все си мислех, че вече нищо не може да ме учуди, но с това умозаключение, че не бивало в къщи да се прави снимка на абитурента, освен ако къщата не е хай-енд, също като роклята ... просто ме хвърлихте в оркестъра. Не ме изненадва, че Ла Катрала ръси подобни простотии, но за останалите съм силно озадачена. Което (повтарям) трудно става вече.
На теб не ти помагат никакви разяснения обаче. Тъпо и упорито си настояваш на твоето. Нищо, че хората нямат нищо подобно предвид   Joy
Умозаключенията са си лично твои.

# 624
За такова събитие, което е веднъж в живота, си заслужава да се помисли и за подходящ екстериор. Хората затова все повече си правят снимки в студио или специално с професионален фотограф, за да излязат нещата както трябва.

Ами не всеки разполага с добри финанси като да наеме  професионален фотограф,да прави събиране с роднини в ресторант и така нататък,наистина комплексите на някои хора са в повече,ама куче,което лае не хапе, точно вие,които казвате ( не визирам теб Andariel ,говоря като цяло) че трябва ,едва ли не,къщата да е току-що построена,имате сигурно най-старите от панти века къщи.. както някои се изрази за някакви си мазилка по-горе...

# 625
  • София
Чек, ако ще се прави нещо, то поне да е като хората, дето има една дума! Балът не е само една рокля, прическа, ядене и пиене, а е събитие, от което остава спомен, включително в картинки. По времето на моите родители, че и след това, хората на бала си и на сватбата си са ходили специално в студио за официални снимки, и не е само заради това, че фотоапаратите са били скъпи и недостъпни, а защото тази снимка остава в семейния архив. Ако си дал няколко хиляди лева за организация, какво пречи да се помисли и за това да се направят свестни снимки. Нямам против домашните такива, но поне някой да се е светнал, че не върви да се снима на фона на кухнята, седнала на моминското си легло или пък в двора с лехите домати, да не говорим за входа на блока с некролозите и комшиите, наизлезли да видят събитието. Може малко соц да пада, но имаше едни снимки, на които младежите се бяха снимали на някакъв паметник, а това е по-приемливо, поне не се вижда мизерията наоколо. Тази работа не става само с натискане на копчето на фотоапарата, а и с доста мисъл къде и как се снима. Ако човек иска, все ще намери някое местенце. Няма нужда от пари, а от мисъл в правилната посока.

# 626
Check Please, става въпрос за снимка за конкурс. Ако не четеше толкова избирателно, щеше да откриеш тънката разлика между това просто да се снимаш с баба си в махалата и това да искаш да се представиш някъде по най-добрия начин. Не говорим нито за смяна на мебели, нито за саниране на блокове, а за най-обикновена проява на добър вкус.
И хайде да не си говорим за комплексарщина, защото в такъв случай онези прояви със взетите коли под наем също доста приличат на снобареене.

Не знам на какво се дължи перманентно заядливия ти тон, може би също би трябвало да компенсира определени дефицити  Rolling Eyes

Леко де. За мене подобни изказвания са дива комплексарщина, пък който иска да се обижда. Ако става дума за фотосесии е друга работа, но май не беше само за това.
Заядлив тон друг път. Казвам каквото мисля и хич не се пробвай да ми размахваш пръст.  Wink

# 627
  • London

Едно е да се снимаш в дома си , съвсем друго май месец със балния тоалет да се снимаш в стаята си на фона на коледните лампички и да се явиш на конкурс. Хайде да не смесваш нещата !

# 628
  • Ланкър, планините Овнерог
Туй девойче ми харесва. По принцип съм против черно за бал, но тази визия ми харесва и то много.
Тази двеойка е от миналата година

Скрит текст:

Направи ми впечатление, че не една и две са ударили с един куршум два заека........ Рокля и за бал, и за сватба.

# 629
На теб не ти помагат никакви разяснения обаче. Тъпо и упорито си настояваш на твоето. Нищо, че хората нямат нищо подобно предвид   Joy
Умозаключенията са си лично твои.

Леко с изказа ти казах, че ще завършиш дискусията в консистенция на дроб-сърма.

Общи условия

Активация на акаунт