Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 833
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 840
Момичето е красиво, но роклята не.В допълнение и обиците... Tired Прилича ми малко на Шерилин Фен.

# 841
  • София
Ето снимка в цял ръст на момичето с роклята с пайетите. На мен лично не ми допада особено, въпрос на вкус. Peace

РоклАта е бляк, обаче момичето е един път...

# 842
Абсолютно!
И аз това щях да кажа - остава си красавица, независимо от кофти тоалета.
Абе, каквито и да са роклите, удоволствието е в гледането на красиви, кръшни момичета, при възможност - без вулгарности и с ограничено количество кич. И все пак, младостта и хубостта са най-доброто украшение.
Грознички ли са - изисква се много вкус и стил, за да се замаже положението.

Всъщност, баловете преди 20-30 години не бяха образец за стил. Ама никак. Понеже мернах някакви такива постове в духа "ама ние какви бяхме..." - не, не бяхт(м)е. Обаче че сега има много повече напращели и дебели зрелостнички - самата истина.

# 843
Момичето е красиво, но роклята не.В допълнение и обиците... Tired Прилича ми малко на Шерилин Фен.

И на Аня Пенчева ми прилича на мен. Роклята не ми харесва никак, нито чантата.

# 844
  • София
Аз много обичам екстравагантни изпълнения. Миналата година бяха показани няколко такива, тази нещо липсват...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151500949272946&se … ype=3&theater

# 845
  • Варна
Яяя, къде бил купона тая година! "Мацката" с бутилката Джак ме натъжи  Tired

# 846
Mненията за  тУалета показан от Туцка, варират от- „Много оригинално и различно“   до „Кич, подигравка„ и „Къде е Дейвид Бекъм“? newsm78 Laughing

# 847
  • out of space

Ауууу момичето, което е седнало явно е имало среща с бързия влак или баба меца  Shocked

# 848
  • Варна
Момичето с пайетите е малка приказка. Тоалетът и също не е съвсем за изхвърляне, отива и. Аз бих се лишила от перата по чантата и полата, точно те "пресоляват манджата". Иначе обиците и стоят страхотно. И както се казва, красивото си е красиво, каквото и да облече.  Wink

# 849
  • София

Ауууу момичето, което е седнало явно е имало среща с бързия влак или баба меца  Shocked

Вероятно е асфалтова екзема  Flutter

# 850
  • София
Аз много обичам екстравагантни изпълнения. Миналата година бяха показани няколко такива, тази нещо липсват...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151500949272946&se … ype=3&theater

Цитат
ne6to onikalno i sigorno

# 851
Ето снимка в цял ръст на момичето с роклята с пайетите. На мен лично не ми допада особено, въпрос на вкус. Peace

Скрит текст:
Харесва ми,като за червения килим в Холивуд е  Crazy
И на мен ми харесва много.

# 852
Feria,това беше в конкурса на Ефреа в фейсбук. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=406007422769347&set= … ype=3&theater

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 18:34 от avenap

# 853
Благодаря ви от нейно име  Simple Smile

# 854
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Момичето с пайетите не бих нарекла точно момиче. Иначе е изкусителна, да Crazy

Общи условия

Активация на акаунт