Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 833
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Наистина, но да бяха резнали бабето, което наднича отзад. Joy

# 901
# 902
Не знам защо , но като видя тези шарки ми засвирва една песен в главата. "Оооо тигре, тигре".

# 903
# 904
Наистина, но да бяха резнали бабето, което наднича отзад. Joy
Това е най-интересно в снимката. Как така ще я режат? Отпред младото, русо, с тялото, грима, ретуш-т.е. бъдещето. Отзад в двора-жена на преклонна възраст-миналото.

# 905
  • София
Ботушките са и най-малкия проблем.

# 906

Наистина, но и на тази, и на други момичета на снимките, много е играл фотошоп или фдт, а няма нужда, все едно са им изтрити чертите.  Confused

Сладурана, ама и родителите в тон.  Mr. Green

# 907

Наистина, но и на тази, и на други момичета на снимките, много е играл фотошоп или фдт, а няма нужда, все едно са им изтрити чертите.  Confused
Първо е ФДТ, след това Фотошоп. Да си призная аз този ретуш много си го харесвам. С новите обективи и най-малката бръчица и неравност излиза на снимката . А и тук е направен-Ок. Виждала съм къде, къде по-лош вариант.

# 908
  • София
 Абе хора, как се превежда това име: Piencety Georgieva, на участничка в конкурса за абитуриентка е.

Гадая само .....
Не се ли превежда Пи(У)енцетУ Георгиева?   newsm78

# 909
  • Kопенхаген
Елегантна, но да беше дълга  Grinning
Скрит текст:

Стилно  Grinning
Скрит текст:

# 910
  • Kопенхаген
 Абе хора, как се превежда това име: Piencety Georgieva, на участничка в конкурса за абитуриентка е.

Гадая само .....
Не се ли превежда Пи(У)енцетУ Георгиева?   newsm78

Пиленцето Георгиева, но са изяли л- то  Laughing

# 911
Ако е фотошоп, защо бабата не са я фотошопнали  Laughing?

# 912
  • Kопенхаген
Девойчето 'убаво ама да бяха ошетали поне малко къщата за фотосесията  Mr. Green

И да и бяха купили друга рокля...
Джапанки ли виждат очите ми?

Laughing Сатенени сандали с набори и рюшчета

# 913
Досега най-ми хареса тази , от тези, които показахте

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/943019_51 … 773_4149835_n.jpg
На другите все мога да намеря някой кусур.На тази се опитах, но не мога.

# 914
  • София
  Сигурно има някаква зараза или споделяйки си коя какво ще прави, другите да не останат по-назад и те са го направили .Има много набори по роклите,много обемни къдри от плат също, бюстиета без презрамки,рокли набрани-къси отпред, дълги отзад,много дантели и камъни, чантичките всичките без дръжки,обувките с дебели подметки и огромни токове, косите или огромни букли,или на големи опънати кокове ,или на една страна.Уж различни, но толкова еднакви. Сигурно след години ще се гледат и ще се чудят, защо и с кой акъл са го направили.

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 22:35 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт