Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 144 829
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Да си кажа за прическите. Тия дни дъщерята се занимава само с абитурентки и майките им.
Та от нея знам, че девойките още на пробната прическа си идват със собствено мнение, имат изисквания и често и принтирана снимка. По никакъв начин не желаят да чуят съвет за нещо по-подходящо.

# 946
  • София

ето, заради този изглед на краката, трябва да се обува дълъг чорап или чорапогащи!

# 947
Сега прехвърлих няколко снимки и наистина има много красиви млади момичета, като се абстрахираме от селенията, която се носи на талази колко тях  Stop
Как може да се снимаш пред опърпания губер на леглото  Crazy и да поставиш снимката в Интернет.

# 948
  • Варна
Това е, защото не са комплексарки като списващите в темата Mr. Green  Какво тук значи някакъв си губер, нали сме принцеси на бал!?

# 949
  • София
На тези балдърчета с цепка до гащите и с чорап гледката би била клоняща силно към околовръстното.
Нито чорапите, нито чорапогащите ще я спасят.
Просто изборът на такъв тип рокля не предполага такава фигура.
Иначе и девойката е хубава и роклята, но не са една за друга родени.

Сега прехвърлих няколко снимки и наистина има много красиви млади момичета, като се абстрахираме от селенията, която се носи на талази колко тях  Stop
Как може да се снимаш пред опърпания губер на леглото  Crazy и да поставиш снимката в Интернет.

Може. Интернет не е само за гражданите.

# 950
много сладки млади ЖЕНИ  Simple Smile

# 951
http://proms.portal-silistra.eu/gallery/2013/24_may_pmg_prom/PMG … may_prom_0084.jpg
http://proms.portal-silistra.eu/gallery/2013/24_may_pmg_prom/PMG … may_prom_0147.jpg
http://proms.portal-silistra.eu/gallery/2013/24_may_pmg_prom/PMG … may_prom_0168.jpg
Още миналата година ми направи впечатление порталът на град Силистра с публикуването на снимките от бала. Имаше много симпатични деца, нямаше изцепки.

наистина прекрасни!

# 952
  • София
Браво на Силистра.
Наистина изглеждат много добре.
Това е заради упадъчното западно влияние от Румъния.

# 953
А снимките полегнала Мара в полето, с артистично надиплена рокля около нея  Laughing ?
И тези девойки си слагат снимките с огромно самочувствие в Интернет....

Цитат
Могат да се направят прекрасни снимки сред природата, проблемът не е в селото...

# 954
А снимките полегнала Мара в полето, с артистично надиплена рокля около нея  Laughing ?

За което можем само да ги поздравим!

# 955
  • Kопенхаген

ето, заради този изглед на краката, трябва да се обува дълъг чорап или чорапогащи!

Не виждам аз място за дълги чорапи или чорапогащи на фона на въпросната рокля. По скоро снимката е не така добра и както казах роклята би следвало да е дълга.

# 956
  • София
В чорап кракът, особено горната част на бедрото щяха да бъдат стегнати и добре оформени. То по твоята логика и танцьорките трябва да са по голи крака, още повече, че поне техните са като изваяни, ама не са!  Peace

илюстрация на моминската стая. на мен хич, ама хич не ми се връзва.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=577311645632808&set= … =3&permPage=1

# 957
# 958
  • София

Цитат
Могат да се направят прекрасни снимки сред природата, проблемът не е в селото...

Точно там е проблемът, повярвай.
И да излязат от селото, пак ще се получи полегнала е Тодорка, за всички, които я пожелаха.
Затова нека да си бъдат в натурална, естествена среда.
Я виж каква великолепна моминска стая показа Андариел.
Просто да паладейш.

# 959

Не виждам аз място за дълги чорапи или чорапогащи на фона на въпросната рокля. По скоро снимката е не така добра и както казах роклята би следвало да е дълга.

Според мен, както е посочила Andariel, бедрото щеше да изглежда по-добре оформено и стегнато.
Обаче, и ти си права, че би следвало роклята да е по-дълга.Прекалено е къса отпред, а и неподходяща за такова тяло, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт