Защо роклите по абитуриентските балове стават все по-.... на вид?

• 145 004
  • 2 793
  •   1
Отговори
# 1 035
Това е Елизабет и тя беше миналата година с рокля на Кнап, но нещо не намирам снимките.
Иначе са правени от любимият ми фотограф - Васил Николов
Ето я, но с друга рокля, според мен също подходяща за бал. Бих отишла с такава.

Страхотна снимка Peace

И момиче. И рокля Grinning

# 1 036
Определено сега ако бях абитуриентка бих заложила точно на такова зелено или жълто.

# 1 037
А бе така е, ама какъв по- официален повод са имали досега тези деца? Мен ако питаш, на повечето това и ще им остане.
Много ми хареса, както вече казах, но не мога да се отърся от усещането за ежедневната басмяна рокличка на средностатистическата домакиня през 50-те.  Grinning
Ако това ти изглежда като басма, слагай пенджУрките  Sunglasses. Горният слой е прозрачна шевица, да не се бърка с дантела, а отдолу вероятно е коприна, възможно е да е и сатенирана. Две стилни и изискани материи /без да коментирам цената/, които съдържат повече блясък, отколкото пайетките на килограм лъскавите стъкълца и брокатените джинджифляшки. Младостта, усмивката, елегантността- там е акцентът. Забелязваш ли бижу? Не? Ами момичето е бижуто  Wink.

# 1 038
Това е Елизабет и тя беше миналата година с рокля на Кнап, но нещо не намирам снимките.

[width=400 height=600]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557921_10200275553904269_1365581901_n.jpg

Страхотна снимка Peace

И момиче. И рокля Grinning
Тази рокля дори за гост на сватба не става, какво остава за "твоя първи бал". Хйаде, заради достата кичозни рокли да не се забиваме в другата крайност с разни семпли дрешки.

# 1 039
  • София
Зелената рокля изобщо не ми се вписва като бална. С нея бих отишла на работа. Или на някакъв празник. Такава ми е една - никаква. Момичето обаче е хубаво!
Г-жа Броненосец, ме е изпреварила.

# 1 040

Е, пак радваш, Мирама! Heart Eyes Адмирации за интелигентния ти вкус!

# 1 041
  • в Tara
за мен си става идеално за бал
с подходящи обувки и аксесоари  Simple Smile

# 1 042
Зелената рокля изобщо не ми се вписва като бална. С нея бих отишла на работа. Или на някакъв празник. Такава ми е една - никаква. Момичето обаче е хубаво!

И аз така мисля, ама щом е на Кнап...не посмях да си кажа  Mr. Green
Цвета и момичето ми харесват, модела на роклята - не  Naughty

# 1 043
  • София
Е, пак радваш, Мирама! Heart Eyes Адмирации за интелигентния ти вкус!
Твоите критерии за интелигентен вкус предполагам са меродавни.  Grinning
Едно семпло парче рокленце не го прави непременно подходящо за официално събитие.
Дъщеря ми с подобни роклета ходи на детска градина.

# 1 044
  • Троян
http://prikachi.com/images.php?images/527/6159527k.jpg  не мога да разбера какво намират в модел на рокля с такава яка,на мен все ми напомня за някоя зла мащеха кралица от приказките.

# 1 045

подкрепям Peace

# 1 046
  • София
Мишчица, май търсиш това?:
Скрит текст:

# 1 047
Г-жа Броненосец, да, то защото на сватбите всички гости изпъкват със стил и вкус....а не ходят по дънки и блузки. Simple Smile

raja_nikol, зелената рокля не е на Кнап.

И не е необходимо да си накичен като коледна елха, за да си подходящ за БАЛ.

# 1 048
  • Варна
А бе така е, ама какъв по- официален повод са имали досега тези деца? Мен ако питаш, на повечето това и ще им остане.
Много ми хареса, както вече казах, но не мога да се отърся от усещането за ежедневната басмяна рокличка на средностатистическата домакиня през 50-те.  Grinning
Ако това ти изглежда като басма, слагай пенджУрките  Sunglasses. Горният слой е прозрачна шевица, да не се бърка с дантела, а отдолу вероятно е коприна, възможно е да е и сатенирана. Две стилни и изискани материи /без да коментирам цената/, които съдържат повече блясък, отколкото пайетките на килограм лъскавите стъкълца и брокатените джинджифляшки. Младостта, усмивката, елегантността- там е акцентът. Забелязваш ли бижу? Не? Ами момичето е бижуто  Wink.

Ок, ама тези неща не ги виждам на снимката. И точно затова споменах за материята, ама ти явно си бързала да ме репликираш и не си дочела. Wink

Зелената рокля и снимката са чудесни, но до там.

# 1 049
Мишчица, май търсиш това?:
Скрит текст:

Уискито и дъвката показват страхотен вкус  Peace

Мирама, не съм прочела поста правилно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт