Лидл ::28::

• 76 733
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Аз днес се отчитам с момчешките тениски, къси панталони, чорапи + чорапи за момиченца, кашкавал Galereux и домати.

# 226
Някой купи ли тези бонбони? Дъвчащи ли са?

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_24524.htm

# 227
Този пудинг http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_10882.htm защо не го намирам или не е при другите подобни продукти?

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 19:32 от Анонимен

# 228
Влизам да похваля плажните обувки и палатка. Супер са Simple Smile

Палатката с едно раз! и вече е опъната. Прибирането също е доста лесно. Също така е доста големичка. Двама спокойно могат да се излегнат вътре. Сега остава да я изтествам при плажни условия. Учуди ме, че пише, че има UV защита. И се задучих дали и плажните чадъри имат такова нещо.

Аква обувките пък изглеждат супер удобни. Само се чудя дали да не ги заменя за следващия размер. Не че и така са зле, но все пак ще пробвам и по-големите.

Аз ходих сутринта преди работа за тези неща. Някой да знае какво положението сега с комплекта за грумкане (шнорхел, плавници, маска)? Има ли интерес към тях? Че аз им се каня, но ще мога да отида ева утре отново. Също така, ако някой вече има такова, ще се радвам на отзиви Simple Smile

# 229
Промоциите им напоследък са пълна глупост и изобщо не ме интересуват, обаче съм много доволна, че пак пуснаха домакинските ръкавици по 1.79 лв. Дано да са такива хубави, каквито бяха преди.

# 230
  • Пловдив
Промоциите им напоследък са пълна глупост и изобщо не ме интересуват, обаче съм много доволна, че пак пуснаха домакинските ръкавици по 1.79 лв. Дано да са такива хубави, каквито бяха преди.

Какви са тези домакински ръкавици?  Rolling Eyes Аз никъде не видях такива в брошурата? Rolling Eyes Или те са от постоянния асортимент?

# 231
  • София

Какви са тези домакински ръкавици?  Rolling Eyes Аз никъде не видях такива в брошурата? Rolling Eyes Или те са от постоянния асортимент?

От постоянния асортимент са - точно днес ги видях и си купих.

# 232
  • Телиш/Плевен
И аз днес напазарувах доволно. Grinning
Взех си картофени ноазети, чай липа, чай мента, замразена пица с гъби, брашно Кастело, лимони и краставици.
Колебая се дали да си взема печения боб и соса с мента от британската промоция. Някой ако има отзиви, ще се радвам да сподели. Peace

# 233
Бобът не е лош, леко сладнее

# 234
  • Варна
Купихме си днес по един сладолед от промоционалните по 0.49 лв - три вида са - шоколадов, ванилия и ягодов.
Много са хубави, току-що ги изядохме и си ги менкахме тримата - аз, мъжът и детето, за да опитаме и от трите вкуса.  hahaha

# 235
Ох, и за днес напазарувах добре. Момчешки панталони и фанелки-много са хубави. Фанелки за момиче и едни дънки които ще ги връщам ,че са ни малки, а нямаше по-големи. И разни неща за похапване.Сладоледите във фуния с готини и  ние ометохме три още там . Laughing

# 236
  • Русе
Е, аз къде съм бляла, че не съм видяла ръкавиците Close От кога ги чакам. Утре - към ЛИДЛ за ръкавици.
Тези сладоледи и в нас се харесват. Малката само такъв шоколадов иска.

# 237
  • София
има ли още тениски, че все не мога да стигна?

# 238
  • на последния етаж
Аз вчера взех тениски за момиче. Не са лоши.

# 239
  • Пловдив
Следя темата с интерес

Общи условия

Активация на акаунт