Лидл ::28::

• 76 976
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
Ооо, хора ooooh! Защо трябваше да хвалите сладоледа с бадеми на Gelatelli....Отиде ми диетката Embarassed Embarassed

В такъв случай да похваля и на Ballino в сини кутии (като този с орехите) с ядки и стафиди - много приятен, само дето е бял вътре, а не бежов като на опаковката - но много ни хареса - като ще е гарга да е рошава  Mr. Green

# 541
  • София
Не няма ги,бяха преди известно време в скандинавската седмица,но същите ги има в Икеа и на мен са ми любими  Flutter

# 542
Обикновенно ако нещо изостане от дадена тематична седмица го търси откъм страната към фризерите.Даже понякога им намаляват цената.
 Апропо някой пробвал ли е сладоледа с маскарпоне и ягоди?Дали е хубав.

# 543

Апропо някой пробвал ли е сладоледа с маскарпоне и ягоди?Дали е хубав.

Да, не е лош, но не и кой знае какво...От този вид аз най- харесвам Тирамису, има и малки бисквитки вътре, но в нашия магазин от около три седмици няма...Има само маскарпонето и лешника с карамел...

# 544
Някой има ли отзив за ХД камерата, която снима и под вода? Че ММ видя една стара брошура и му стана интересно. Искам също да питам за люлките /зелените/ някой купи ли, стават ли за 8 г., то едното май е нещо като висилка.
Благодаря предварително на всички с отзиви и желая на всички спорна и успешна седмица.

# 545
  • софия
Някой има ли отзив за ХД камерата, която снима и под вода? Че ММ видя една стара брошура и му стана интересно. Искам също да питам за люлките /зелените/ някой купи ли, стават ли за 8 г., то едното май е нещо като висилка.
Благодаря предварително на всички с отзиви и желая на всички спорна и успешна седмица.
Зависи от 8 годишното.
Моето дете е почти на 7 г. (20 и малко кг.) и голяма веселба падна. Най-много й хареса диска. Най-малко внимание обърна на висилката. Харесва й и въжето за катерена.

# 546
Вчера взех от топеното  сирене с ананас и бадеми от витрината с намалени продукти ,нормално ли си е такова сладко и мазно -не ни хареса.Или се консумира по определен начин.Пробвахме на филийка с ръжено -пшеничният хляб -ами гадничко беше.Имах други очаквания.Може би се консумира с бяло вино или..Дайте идея.Но само като се сетя за него и ми става гадно.

# 547
Вчера взех от топеното  сирене с ананас и бадеми от витрината с намалени продукти ,нормално ли си е такова сладко и мазно -не ни хареса.Или се консумира по определен начин.Пробвахме на филийка с ръжено -пшеничният хляб -ами гадничко беше.Имах други очаквания.Може би се консумира с бяло вино или..Дайте идея.Но само като се сетя за него и ми става гадно.

Такова си е и е супер. ) Това е едно от нещата, които са със същият вкус и качество като в Германия (само цената му е по-висока).
Аз си го ям чисто, без нищо. )

# 548

Такова си е и е супер. ) Това е едно от нещата, които са със същият вкус и качество като в Германия (само цената му е по-висока).
Аз си го ям чисто, без нищо. )
Явно е въпрос на вкус.Доста е тежко.Преди години бях купила датско топено сирене въ висока стъклена чаша с картинки и го ядохме -близаме близо месец.Но това е твърде сладко .

# 549
The Fay, аз имам такава камера за снимане под вода. Атракция си е! Използвала съм я на една екскурзия, но вече не ми е необходима. Ако те интересува втора употреба, пиши ми на лични.

# 550
Купих пролетни рулца с пиле,сладко кисел сос от 2,49лв -дълго се чудих каква е разликата между двата -на единия пише сладко горчив.Май по-скъпият е само със захар затова.Някой ако е пробвал и двата да каже.Взех още хрупкав пълнозърнест хляб със сусам(скоро пробвахме оризовите вафли и бяха супер)-страхотен.И крем сирене Pic Frish с подправки,натур си е по-хубаво.Напоследък вземаме само на Линесса и е хубаво.

# 551
Купих пролетни рулца с пиле,сладко кисел сос от 2,49лв -дълго се чудих каква е разликата между двата -на единия пише сладко горчив.Май по-скъпият е само със захар затова.Някой ако е пробвал и двата да каже.
Аз взех също от този 2,49 в буркан с парченца зеленчуци и не ми харесва. Има вкус на туршия защото са набутали вътре кисели краставички и резенчета чушка мисля.  Sick
Пролетните рулца не са лоши, но пилето е дефицитно.  Laughing

# 552
Купих пролетни рулца с пиле,сладко кисел сос от 2,49лв -дълго се чудих каква е разликата между двата -на единия пише сладко горчив.Май по-скъпият е само със захар затова.Някой ако е пробвал и двата да каже.
Аз взех също от този 2,49 в буркан с парченца зеленчуци и не ми харесва. Има вкус на туршия защото са набутали вътре кисели краставички и резенчета чушка мисля.  Sick
Пролетните рулца не са лоши, но пилето е дефицитно.  Laughing
Моят сос е във шишенце от 200ml този http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8D79192A-49F69181/lidl_bg/hs … l/index_24812.htm,а твоето е  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8D79192A-49F69181/lidl_bg/hs … l/index_24848.htm  . Има и друг в шишенце от 250мл на 1,99   http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8D79192A-49F69181/lidl_bg/hs … l/index_24819.htm .

# 553

Рулцата още не сме пробвали ,а соса е същият като от KFC.
 Рулцата бяха затикани в левият ъгъл на витрината и бяха повечето с пиле,някакъв мъж с(дота ровичка да ги оглежда -и накрая взе само пилешки.Беше изровил и едно със свинско,четох че има и мини рулца -но не разбрах от кой вид точно,а и не ми се ровеше.

# 554
Аз взех също от този 2,49 в буркан с парченца зеленчуци и не ми харесва. Има вкус на туршия защото са набутали вътре кисели краставички и резенчета чушка мисля.  Sick
Пролетните рулца не са лоши, но пилето е дефицитно.  Laughing
Моят сос е във шишенце от 200ml този http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_39524_11_b.jpg,а твоето е  http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_10488_11_b.jpg Има и друг в шишенце от 250мл на 1,99 http://www.lidl.bg/static_content/lidl_bg/images/BG/BG_40086_11_b.jpg  

Коригирах ги защото не се виждаха, надявам се да не съм ги объркала Simple Smile

Ей, докато ги изпиша и са се оправили

Общи условия

Активация на акаунт