Лидл ::28::

• 76 790
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пък взех от бонбоните Моцарт - намалени са с 50% на 2,49
Къде това?

# 91
  • В една слънчева къща...
ЛИДЛ - Петрич Simple Smile

# 92
В Петрич може - в София - НЕ ! Да ти е сладко ! Вземи си и ги хапвай с кеф !

# 93
В Петрич може - в София - НЕ ! Да ти е сладко ! Вземи си и ги хапвай с кеф !
До колкото си спомням тези бонбони бяха марципанови ? Явно са хубави  Crazy не съм се решавала да взимам от тях, харесват ни бонбоните който са с цял лешник една зелено-бежова кутия тях ги обожаваме  Crazy .Тъкмо ще ходя до Лидъла и се каня на сладоледа от кой да взема  newsm78 ,останах с впечатление, че този с орехите и един със стафиди са най-купувани и харесвани-за кутиите

# 94
  • Пловдив
Момичета, Лидл на Пещерско (Пловдив) има от препарата за петна  Peace
Нали се разбрахме,която иде да сподели  Mr. Green Имаше 3-4-5 кашона и нямаше опашка за него  Laughing

# 95
  • Sofia
От гела за петна имаше днес следобед и в Слатинския Лидл.  Peace Половин кашонче беше....аз взех направо 2- дано е наистина добър Simple Smile

# 96
  • Пловдив
Елънче,благодаря,че сподели за препарата  Hug Аз утре ще ходя до Лидъл и задължително ще се възползвам  Peace

# 97
Днес за първи път попаднах на пици -30% и купих доволно, заедно с няколко вида бири Laughing

# 98
  • Пловдив
Елънче,благодаря,че сподели за препарата  Hug Аз утре ще ходя до Лидъл и задължително ще се възползвам  Peace
Е,как,нали се разбрахме,който първи отиде да каже на другите  Hug
До Бушмилса е  Laughing

# 99
До Бушмилса е  Laughing
Къдеточно стои този препарат-до нещата останали от минали промоции ли?В нашия лидл има оснали от гъбите за петна -даже вече са на 1,29.Но този препарат никъде не можах да го видя.

# 100
  • Пловдив
До Бушмилса е  Laughing
Къдеточно стои този препарат-до нещата останали от минали промоции ли?В нашия лидл има оснали от гъбите за петна -даже вече са на 1,29.Но този препарат никъде не можах да го видя.
Амиии .... пред онази дългата витрина,в която са топените сирена,корите за баница,саламите...
В края на средния ред от големите кошници,в които се слагат дрехите,обувките и всичко,което продават  Crazy (малелеее как го обясних  ooooh! )

# 101
  • Русе
Е, там трябва да е. В Ловеч е точно до гъбите.

# 102
  • София
Отказахте ме от раклета...Благодаря, сега ще умувам за нещо друго...
И на детските кроксове се канех, но щом не са с лепки...

# 103
Е, там трябва да е. В Ловеч е точно до гъбите.

Днес го търсих-утре ще проверя отзад -където са продуктите от мексиканската седмица,но явно тук е изчерпан.Жалко.Има препарат в сива опаковка/шише на W5 за алпака

# 104
От гела за петна имаше днес следобед и в Слатинския Лидл.  Peace Половин кашонче беше....аз взех направо 2- дано е наистина добър Simple Smile

И аз взех два и вече го пробвах. Старо жълто петно/ с неясен произход/ не се изпра от бяла памучна дреха. Стоя 5 мин. ,както пише на опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт