Лидл ::28::

• 76 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 255

Дано ги има и в магазина, че вече 2 пъти ходих за препарата за петна ....и тц, няма и няма.
Ако ....стане така, че няма бихте ли предложили други на добра цена ?

Прословутият препарат за петна е от промоцията за пролетно почистване и просто е изостанал из определени магазини,в нашия го няма.

# 256
Яко оспамих темата днес  Blush
Чак сега видях, че сме от един град  ooooh!....благодаря за инфото, хахахаха, не знаех, че е промоционален препарата , ужас, щях да си го търсяяяя, до откат  Joy.
Който пропуска няколко теми, така става, изостава с инфото   bouquet

# 257
Хубави ли са дънковите панталонки за момиченца? Тънички ли са?
Не, не са от тънките. Но пък момчешките карираните са страхотни.

# 258
Напоследък нищо не ми грабва окото...

От Британската седмица се сдобих с конфитюр от портокал, 2пудинга Лимонов пай (страхотен) и печен боб (още не сме опитвали).
Разните чипсове и др. подобни ми се сториха много скъпи.

# 259

И при мен е така.

# 260
  • София
Аз съм много доволна от таблетките за миялна и ги намирам редовно.

Yulmana, благодаря за отговора   bouquet Дали се е появявало и преди? Ще го поразгледам и ще помисля, но много ме изкушава. Rolling Eyes

# 261
  • София

Дано ги има и в магазина, че вече 2 пъти ходих за препарата за петна ....и тц, няма и няма.

В София има от този препарат в магазина на бул."Сливница".

# 262

В София има от този препарат в магазина на бул."Сливница".
София ми е на 270км.  Simple Smile

# 263
Отново зяпах разтворимите кафета,питах за мнение по-горе,но... newsm78 Видях две в метална кутия -едното с цикория,второто май беше смес от арабика и робустра .Дали са читави!?

# 264

И при мен е така.
1 Peace А с тези тематични седмици съвсем..........

# 265
  • Телиш/Плевен
Докато имат фурна мен винаги ще ме грабват. Animal Pig Joy

# 266
  • Русе
Отново зяпах разтворимите кафета,питах за мнение по-горе,но... newsm78 Видях две в метална кутия -едното с цикория,второто май беше смес от арабика и робустра .Дали са читави!?
Може и да е вече късно, но чак сега влизам тук днес. От споменатите кафета, не съм опитвала, но от тези, които си дала в линка на предната страница зеленото много ми харесва. Наподобява Нескафе голд, другите наподобяват Нескафе класик и горчат повече(това май вече за трети път го пиша Laughing).
Днес изпрах момчешките тениски и панталона, пуснаха боя. Дано занапред да не пускат, защото днес като за първи път ги прах на ръка, но мисля от другия път да ги слагам в пералнята.
За малките момиченца тениските грам не пуснаха, но се скъсиха на дължина(и без това бяха дълги за дъщеря ми).

# 267
Може и да е вече късно, но чак сега влизам тук днес. От споменатите кафета, не съм опитвала, но от тези, които си дала в линка на предната страница зеленото много ми харесва. Наподобява Нескафе голд, другите наподобяват Нескафе класик и горчат повече(това май вече за трети път го пиша Laughing).

Благодаря Вики   bouquet.

# 268
  • София
Докато имат фурна мен винаги ще ме грабват. Animal Pig Joy
+1 Peace

# 269
Момичета, да ви предупредя за препарата за петна. Намазах едни петна по панталон на милото изцапан с  машинно масло. Забравих панталона 2 дни и след като го изпрах о ужас, беше целия на дупки. По-точно там където е бил изцапан с маслото.

Така че работете внимателно! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт