Лидл ::28::

• 76 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Купих спрей за гладене, намален на 0,99.След малко ще гладя Grinning

# 241
  • София
Привет! Точно това ренде не, но имам това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22241.htm. Честно да ти кажа, опитах да го ползвам няколко пъти, но нещо не са го измислили както трябва - на мен не ми харесва, абсолютно неудобно ми е и се отказах да се мъча с него. Някак е много малка площта, която стърже, реже и т.н. и изобщо това ренде според мен е едно недоразумение. Това разбира се, си е мое мнение Simple Smile.
За съжаление, и моето мнение съвпада с твоето. Стои си в шкафа и няма изглед скоро да го използвам. Sad
Вместо рендето за рязане на тънки и равни ленти използвам китайски нож за зеле. Има ги в мазазините за по левче.

# 242
# 243
Този нож може би ще ми свърши работа, благодаря за предложението, miss piggy   bouquet

# 244
Вместо рендето за рязане на тънки и равни ленти използвам китайски нож за зеле. Има ги в мазазините за по левче.

Това чудо става ли за зеле? Имам го, но го използвах само веднъж да гилотинирам тиквички.

# 245
Кое  от тези кафета е най-добро http://montesantos-lidl.bg/#/poznaj-smaki или ми предложете добро разтворимо кафе от Лидл.Смятам да заменя 3в 1 с нес кафе + сметана или кондензирано мляко, доста боклуци има в състава на 3в1 и подобни...

# 246
Хубави ли са дънковите панталонки за момиченца? Тънички ли са?

# 247
  • София
Момичета, имате ли представа дали електрическото ренде от 49лв. върши работа? Много ме изкушава, защото имам проблем с ръцете. До сега не съм го виждала.

# 248
Момичета, имате ли представа дали електрическото ренде от 49лв. върши работа? Много ме изкушава, защото имам проблем с ръцете. До сега не съм го виждала.
Изглежда добре но мощността е твърде слаба.Минимума за българският стандарт винаги е бил 220W.Но зависи от натоварването все пак.

# 249
Таблетките за съдомиялна постоянен продукт ли са?
Моля и за отзиви за тях   bouquet

Лего-тата интересни ли са за момчета на 6 години? Как е цената? Никога не съм купувала, не съм в час с момчешките игри  newsm78
Зависи, Мони не го поглежда, но приятелчето му от ДГ  е луд фен на Легото. Цените ....не видях Легота в листовката  Blush

# 250
Таблетките за съдомиялна постоянен продукт ли са?
Моля и за отзиви за тях   bouquet

Лего-тата интересни ли са за момчета на 6 години? Как е цената? Никога не съм купувала, не съм в час с момчешките игри  newsm78
Зависи, Мони не го поглежда, но приятелчето му от ДГ  е луд фен на Легото. Цените ....не видях Легота в листовката  Blush
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22505.htm -ами така пише

# 251
  bouquet : yulmana , благодаря ти много, явно не се справям с този сайт и това е  Tired, три пъти уж проверих в асортимента на W5 и не ги намерих  Embarassed.

# 252
  bouquet : yulmana , благодаря ти много, явно не се справям с този сайт и това е  Tired, три пъти уж проверих в асортимента на W5 и не ги намерих  Embarassed.

В асортимента са -но ги няма обявени в сайта -това си е техен пропуск или... знам ли им политиката и стратегията Laughing

# 253
# 254

Дано ги има и в магазина, че вече 2 пъти ходих за препарата за петна ....и тц, няма и няма.
Ако ....стане така, че няма бихте ли предложили други на добра цена ?

Общи условия

Активация на акаунт