Лидл ::28::

• 76 710
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • вече Пловдив
Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура...
Правилно ли разбрах, че тези комплекти са само калъфки за възглавници и горен плик? newsm78 Ако е така, какво да ги правя...

# 211
  • София
Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура...
Правилно ли разбрах, че тези комплекти са само калъфки за възглавници и горен плик? newsm78 Ако е така, какво да ги правя...

В Германия комплектите са такива винаги. Затова и като пускат в Лидл (или на други места, където продават стоки за немския пазар) също са от две части. Обикновено в немския магазин освен комплектите продават и долни чаршафи, с които могат да се съчетаят цветово.

Вчера пак бяха извадили масло по 1,99 лв, но за мен отново беше останал само етикет. Е, имаше и празна кутия от масло.  Laughing

# 212
  • Варна
отдолу чаршафа с ластик

# 213
Някой знае ли дали в Лидл има фъстъчено масло?

Май наистина е само в тематичните седмици наличен, но в Била съм го виждала със сигурност като постоянен асортимент ... както и в другите големи вериги най-вероятно  Peace

Искам да попитам за рендето, което ще пускат пак за 14,99 - някой има ли го или подобно - искам да знам дали тази приставка за краставиците, става за рязане на патладжан на филиики (за ролца), защото имам нужда от такова, на ръка с ножа не се справям толкова тънко  Rolling Eyes

Това ренде

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 12:19 от Moringa

# 214
Момичета, прочетох последните страници на темата, но не намерих мнения за палатката за плаж и комплетка за гмуркане. Дали са пускани преди? Има ли някакви отзиви?

# 215
  • някъде там
имаме от миналогодишния модел плажни палатки, който доста се различава от този, материята е супер, просто нашата не се сглобява толкова лесно, колкото е показано за този модел, нашата има много повече пръчки и щуротии  newsm62

# 216
Някой знае ли дали в Лидл има фъстъчено масло?

Като купувам сусамов тахан гледам че и фъстъчено масло продават...Само че на Женския пазар...

# 217
Versace, погледни малко по-нагоре за фъстъченото масло, някой вече пита и отговорихме  Peace

# 218
Искам да попитам за рендето, което ще пускат пак за 14,99 - някой има ли го или подобно - искам да знам дали тази приставка за краставиците, става за рязане на патладжан на филиики (за ролца), защото имам нужда от такова, на ръка с ножа не се справям толкова тънко  Rolling Eyes
Това ренде

Привет! Точно това ренде не, но имам това http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22241.htm. Честно да ти кажа, опитах да го ползвам няколко пъти, но нещо не са го измислили както трябва - на мен не ми харесва, абсолютно неудобно ми е и се отказах да се мъча с него. Някак е много малка площта, която стърже, реже и т.н. и изобщо това ренде според мен е едно недоразумение. Това разбира се, си е мое мнение Simple Smile.

Последна редакция: нд, 26 май 2013, 23:40 от krasimira33

# 219
krasimira33, много ти благодаря, и мен площта му за рязане, особено за филиики патладжан, както го планувам, ми изглежда малка ... майка ми има едно старо от преди 100000 години, реже на него зеле и краставици и е само с такъв нож ... няма приставки, но е доста широко, та ми се искаше нещо с такава функция ...  ще потърся другаде
  bouquet

# 220
  • 1st floor
Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура
Защо не ги намирам аз?  newsm78 Може ли линк?
Ето: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24609  Wink
Мерси за линка!  bouquet

# 221
Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура
Защо не ги намирам аз?  newsm78 Може ли линк?
Ето: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24609  Wink
Мерси за линка!  bouquet
Ау, останаха ми очите в нежно лилавото...... Simple Smile

# 222
# 223
Лего-тата интересни ли са за момчета на 6 години? Как е цената? Никога не съм купувала, не съм в час с момчешките игри  newsm78

# 224
  • София
Памучни са чаршафчетата с ластик. Вижда се на снимката - има картинка "100% памук". Аз си взех от предходната промоция. На мен ми е малко голям, тъй като размерът на матрака ни е 144см, а чаршафът е за размер 140-160см... Стана малко на топчета. Засега други забележки нямам.

И момичета някой иска ли цял бански за момиченце на райе и с черешки размер 98-104см или да го връщам в магазина. Само сме го пробвали. Хигиенната лента не е отлепвана, но на моето момиченце му е голям.

И някой питаше за петна от ръжда - лимонов сок в/у петното и на слънце да изсъхне. Изпитано ги отстранява. Вероятно с цветните дрехи първо трябва да се пробва от вътрешната страна някъде, където няма да се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт