Лидл ::28::

• 76 757
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Разликата между фактор 30 и фактор 90 е около 3%. Например ако с фактор 90 сте защитени от 99% от лъчите, то с фактор 30 защитата е 96-97%, което е напълно достатъчно.
Факторите над 30 имат смисъл само за хора с наистина бяла и чувствителна кожа и то само ако съставките им наистина са с доказан ефект (останалото е маркетинг).  Peace

А от английската седмица ще дебна сиренето чедър!  Crazy Някой да е опитвал мармаладите с портокал? С плод ли са или с корички?

# 196
Медицинска козметика с фактор е почти същото като немедицинска-козметична с фактор. Само струва доста по-скъпо, това е разликата. За другите медицински продукти обаче-шампоани, кремове, не съм толкова категорична.
И аз установих, че с по-висок фактор не хващам тен. А за мургавите хора сигурно от по-малките числа фактори трябва.
Спирам да спамя. Peace

# 197
Привет  bouquet

Не си спомням дали е излизал в предни промоции, но все пак да попитам за отзиви за матрака от новата брошура.

Предварително благодаря Hug

# 198
Напоследък няма интересни промоции.  Sad

# 199
  • София
Напоследък няма интересни промоции.  Sad
Хич даже!   Sad

# 200
  • о`майна лунна нощ е
Няма, няма, а аз дне се натоварих едно здраво.
Взех си от ХХЛ промоция сладолед - глазура  бял шоколад, а вътре ягодов. О, вълшебство!

# 201
  • Бургас
Ако знаеш само как го меля този сладолед, мммм Crazy И ние се заредихме с него и с този с бадемките. Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура, и за възглавничката за крака, и за някои нещица от английската седмица...и мразя Лидл понякога! Crossing Arms

# 202
На мен също бадемовият сладолед ми е любим, а ягодовият също е прекрасен. С детето не пропускаме като ходим в Лидл да си хапнем от тях Wink

# 203
На мен също бадемовият сладолед ми е любим, а ягодовият също е прекрасен. С детето не пропускаме като ходим в Лидл да си хапнем от тях Wink

newsm10

също много любими

От английската седмица съм набелязала мармалада и горчицата. Чайовете у дома свършиха и може би ще пробвам някой от новите. 

# 204
  • 1st floor
Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура
Защо не ги намирам аз?  newsm78 Може ли линк?

# 205
  • Бургас
В книжната брошура ги гледах, а линк към електроннияѝ вариант нямам пратен тази седмица Tired

# 206
  • В облаците
Сега подсмърчам по спалните комплекти и чаршафите с ластик в следващата брошура
Защо не ги намирам аз?  newsm78 Може ли линк?
Ето: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=24609  Wink

# 207
  • Варна
и аз набелязах чаршафите с ластик, само дето не пише дали са от трико, или от оная другата материя  Crossing Arms

# 208
Някой знае ли дали в Лидл има фъстъчено масло?

# 209
  • Русе
Мисля, че го пускат само по тематичните седмици(американска).
Ако има някъде останало...

Общи условия

Активация на акаунт