Лидл ::28::

• 76 815
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Те самите слънцезащитни фактори са много по-опасна химия от консервантите-парабени.
Колкото по-висок е фактора, толкова по-тежка химия съдържа........Лично аз бих мазала детето си с фактор 30, не по-висок, макар,че 50-та я дават детска.

Някой питаше за махане на петна от ръжда. Махат се с оксалова киселина, но трябва да имате познат в лаборатория, не знам от къде другаде се намра.Слага се на петното с малко вода и се търка.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 17:38 от Марселийн

# 181
  • София
Бях в магазина на Халите. Разместват стоките и всичко е с главата надолу.  Laughing  Месото вече ще е в хладилници в средата на магазина, в дясно от зеленчуците. Разширили са хладилниците за колбаси. Подредбата във фризерите също я обръщаха. Следващия път ще трябва наново да откриваме продуктите.  Wink

Взех да пиша по друг повод - немското масло. Беше останал само етикет за намалена цена от 1,99 лв. Не си спомням в брошурата да е обявено намаление. Сетих се за написаното тези дни, че не можете да го откриете. Да не би да спират да го продават и да приключват с наличните количества?  newsm78 Ще е жалко ако е така.  Sad

# 182
  • София
В последно време рядко ви чета и вероятно е писано, но можете ли да ми кажете дали в Lidl продават нещо срещу молци?

# 183
Cien- не са на Гарние. В детската козметика на тази фирма има парабени. В слънцезащитните не знам, не съм ги гледала. И е едно към едно с бебешката Sanosan ,май че беше Полско производство.

# 184
  • София

Сега видях цената му в брошурата - 18 пранета за 9,99 лв.  Shocked  Точно днес го гледах и в Пикадили - 16 лв за 50 пранета (почти 4 литра). Твърде неизгодна ми се вижда "изгодната" им цена.

# 185
Е ако спрат маслото на Пилос ще почна рядко да пазарувам от там.Не виждам логика да го спират от пазара при положение,че очевидно доста добре се продава,освен ако не могат да задържат тази цена и се налага чувствително повишаване на цената и това евентуално(а и логично на практика)би намалило продажбите. Rolling Eyes
Купих си аз препаратчето за петна,имаше само 3-4 останали в нашия клон.Отзиви след проба разбира се. Peace

# 186
  • Сливен
Ако някой го интересува в сливен в лидла,който е до автогарата има цял кашон с препарата за петна,който се коментираше на 2.49лв

# 187
  • Mediterraneo
Те самите слънцезащитни фактори са много по-опасна химия от консервантите-парабени.
Колкото по-висок е фактора, толкова по-тежка химия съдържа........Лично аз бих мазала детето си с фактор 30, не по-висок, макар,че 50-та я дават детска.

Това е и моята философия  Peace

# 188
 Shocked
Момичета, простете!!! Пратила съм друг линк!!!
Исках да ви питам за отзиви за http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-711C9C81-F36AD1BF/lidl_bg/hs … l/index_24592.htm
Май за първи път го пускат ?!

# 189
  • някъде там

Подобно нещо ми каза и педиатърката ни преди дни, даже ми каза, че напоследък се отричали кремовете с 50 фактор заради невъзможността от събиране на витамин Д. А понеже ние сме белички много, аз не мога съвсем да не мажа, та ми каза по-добре да купя по-нисък фактор, днес обаче не смогнах да отида до магазин...Благодаря за мненията, които написахте за тази козметика точно   bouquet

# 190
Аз съм бяла като сирене (буквално) и повече от 30 фактор за себе си не ползвам. С него дори и тен не хващам и чак яд ме хваща. Иначе пък ставам червена като рак и боли ужасно. Много бързо изгарям. Ето сега имам тен по ръцете при условие, че повече време прекарвам в нас, че едва се търкалям по улиците. Та за детето си, което има няколко бои в повече от мен също мисля да ползвам 30 фактор. И аз доста четох, че 50 не е подходящ за деца заради прекаленото съдържание на химия.
В крайна сметка въпрос на личен избор.

Аз влязох да кажа за маслото на Пилос. Днес пратих ММ да пазарува и заказа, че имало два кашона от него на цена 2,99лв. Учиди ме понеже тук някой писа, че било на 1,99лв, но му казах да вземе. Като се прибра на бележката цената беше 1,99лв. Та поне при нас има бутер  Mr. Green

# 191
  • София
Винаги съм взимала 50 фактор за детето до 5годишна възраст,но само медицинска козметика.Дъщеря ми е с много бяла кожа,не почернява въпреки 2-те морета,които правим.Кожата има памет и всяко изгаряне е много опасно,за рак на кожата мисля,че няма нужда да пиша.Особено детската кожа е много нежна.Аз не слагам плажно ежедневно на детето,примерно в градинката като излизаме,а само на плаж.Има достатъчно възможност за синтез на вит.Д,няма нужда да изгаря.Но всичко зависи от цвета на кожата и качеството на козметиката.

# 192
  • 1st floor
Скрит текст:
По мои смътни спомени, преди години имаше и защити над 50 -ти фактор. Световната здравна организация ги забрани. Така, че явно има защо...Забраната важи и за т.нар. медицинска козметика!  Wink Но всеки сам си решава...Моите деца са бели, но бързо хващат тен, не изгарят. Максимум 15-20 им трябва

Натърках с гела за петна захабените дънки на малчо. Ще видим като изсъхнат, дали се е справил. Заредила съм се с две бутилки, щото бяха на половин цена!  Mr. Green Утре ще кисна чорапите му!!!  Crazy

# 193
Хм,ние пазарувахме на 23-ти и маслото си беше 2.99лв.
Винаги съм мазала баткото с 30-ти фактор и то само когато го водя на плаж.Той е доста мургав.Малкото е беличко,вече има солиден ден от разходките но не го мажа с нищо,като почнем да ходим на плаж ще го мажа с 30-ти фактор,спрей за по-удобно.Аз водя децата на плаж от към 8.30 до към 9.30-10ч и после след 17ч. Peace

# 194
  • София
И аз използвам 50ти фактор за децата, а и за себе си.

Ще следя отзиви за ел. рендето,  Peace

Общи условия

Активация на акаунт