Лидл ::28::

• 76 832
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
На мен ми трябва за гърлен компрес и трябва наистина да е безсолна, а не само на вкус.

Нямам пред себе си опаковка, за да проверя. Нека и някой друг се изкаже тогава.

# 166
На мен ми трябва за гърлен компрес и трябва наистина да е безсолна, а не само на вкус.

Ползвала съм за целта каквато ми падне, поради липса на избор и понеже тогава трябва бързо да се започне лечението Wink. Все си действа.  Peace

# 167

Ползвала съм за целта каквато ми падне, поради липса на избор и понеже тогава трябва бързо да се започне лечението Wink. Все си действа.  Peace

От местния млекозавод ми казаха, че такова животно като извара не произвеждат, така че довечера ще пратя ММ да я издири тази извара. Пробвах да пресека прясно мляко (купено) та от литър извадих малка кафена чашка извара  ooooh! и суроватка нямаше, това което остана в тенджерата пак си беше бяло мляко хомогенно.

# 168
  • Русе
Агнес, купи си 1 л. прясно мляко, може и от това в пликовете, че е по-ефтино и го пресечи с лимонтозу. Върши същата работа. Вярно, че по-малко извара се получава, но на теб не ти и трябва повече.
А иначе тази на Пилос е съставена от мляко и млечно-кисели бактерии, с 4,7% масленост. Но тя е суха и трошлива и може и да не ти свърши работа. Т.е ще оцапате къщата порядъчно Wink

# 169
Мерси Вики. Довечера ще пратя ММ да види какво има и какво не. Иначе с това мляко средно по 1,50лв за литър тая извара ми идва  ooooh!

# 170
За да не ръсиш извара из къщи, слагаш в тънък дамски чорап. И да спираме да спамим.  Peace

# 171
  • Русе
Мерси Вики. Довечера ще пратя ММ да види какво има и какво не. Иначе с това мляко средно по 1,50лв за литър тая извара ми идва  ooooh!
Агнес, млякото в пликове в ЛИДЛ е 0,89 лв. Wink
А като подхванахме изварите, да ви кажа какъв хубав млечен крем за мазане си направих с изварата на Йотови(която е солена), малко течна сметана на Пилос за разреждане, пресен копър и сух чесън. Стана - ммм...

# 172
Moringa, и аз миналата седмица няколко пъти обикалях из щандовете и не намерих масло. Чак вчера видях, че е преместено близо до топените сирена и кашкавалите.

# 173
http://www.lsa-conso.fr/produits/ariel-liquide-actilift-classique,134581
Това е ново нали ?!:)
Питам се ако го пробвам мога ли да го върна?!
Оффффф трябва да ме оковат за парното в четвъртък !

# 174
Не мисля, че ще можеш или ще е коректно

# 175
Пробвах гела за петна върху една чисто бяла риза, на която има едно петно сякаш от ръжда - ами, не се изпра.  Rolling Eyes
Ще го пробвам и върху други дрехи с петна.
Петна от ръжда съм махала с лимонозу

# 176
Bianca, мерси, ще потърся, където казваш   bouquet

# 177
  • някъде там
някой може ли да даде отзиви за слънцезащитните продукти Cien  Simple Smile

# 178
  • Русе
някой може ли да даде отзиви за слънцезащитните продукти Cien  Simple Smile
Дадох скоро за детския с фактор 30. Доволна съм.
На първа страница пише, че са производство на Гарние. От къде го разбрахте това? Реално никъде не пише.
Аз пък загледах крема за след слънце. Миналата година го нямаше в продажба. Дали ще е добър newsm78

# 179
  • някъде там
Дадох скоро за детския с фактор 30. Доволна съм.
На първа страница пише, че са производство на Гарние. От къде го разбрахте това? Реално никъде не пише.
Аз пък загледах крема за след слънце. Миналата година го нямаше в продажба. Дали ще е добър newsm78
сега се порових в Гугъл и попаднах на по-стара тук тема на Лидл номер 15 , там пропрочетох добри неща и също това че детските не съдържали парабени и са производство на Гарние... ще се зачета довечера като мина през магазина да видя какво описание имат

Общи условия

Активация на акаунт