Лидл ::28::

• 76 835
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна,морето,сините вълни...
 smile3523

# 151
  • Stuck in a moment
Благодарение на отзивите от тук купих от сладоледа с орехи на Ноблисима и съм му вече фенка, супер е.

А иначе от днес - намалени банани и чушки.
На редовна цена едно пъпешче, което беше много сладко и разни редовни нещица за ядене.
Детските тениски ми харесаха и на тази цена за ежедневие и градина са перфектни, панталонките също ми допаднаха. От миналите акции имаме и 4 тениски на раета, но пуста лакомия  Laughing, май пак ще купя.
Утре вече отивам за препарата за петна (от известно време е лайтмотив в темата  Wink)

А някакви отзиви за червилата?

# 152
Благодарение на отзивите от тук купих от сладоледа с орехи на Ноблисима и съм му вече фенка, супер е.

А иначе от днес - намалени банани и чушки.
На редовна цена едно пъпешче, което беше много сладко и разни редовни нещица за ядене.
Детските тениски ми харесаха и на тази цена за ежедневие и градина са перфектни, панталонките също ми допаднаха. От миналите акции имаме и 4 тениски на раета, но пуста лакомия  Laughing, май пак ще купя.
Утре вече отивам за препарата за петна (от известно време е лайтмотив в темата  Wink)

А някакви отзиви за червилата?
Аз ще чакам следваща промоция,тук го няма за жалост.

# 153
  • Варна
Пробвах гела за петна върху една чисто бяла риза, на която има едно петно сякаш от ръжда - ами, не се изпра.  Rolling Eyes
Ще го пробвам и върху други дрехи с петна.

# 154
  • Stuck in a moment
От ръжда петната са най-гадни и май с нищо не се махат.

# 155
Днес си купих от този препарат http://www.lidl.se/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_22497.htm ,някой ползвал ли го е -някакви отзиви.

# 156
  • 1st floor
Ръждата е голяма гадост. Чувала съм, че се маха със сок от лимон, но не съм го пробвала...по принцип няма изпиране с нищо...

# 157
Ръждата е голяма гадост. Чувала съм, че се маха със сок от лимон, но не съм го пробвала...по принцип няма изпиране с нищо...
Точно ръжда вчера изпрах с Формил с марсилски сапун от бяла памучна блузка на дъщеря ми.
Това ми е първата опаковка то препарата и съм доволна,даже вчера си купих втора.Аромата малко не ми е приятен,напомня ми едни бели сапуни за пране -натрапчив ми е.Но в сравнение с Формила за цветно,не степва прането и няма нужда от омекотител.Последните избягвам поради силни аромати -имам алергия.

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 08:42 от Анонимен

# 158
Само в нашия Лидл (Варна/Варненчик) ли няма масло Пилос (има само някакво с преобладаващи растителни мазнини)  newsm78 и то вече от поне 2 седмици ... или са го преместили?
Котешките пръчици ги били спирали от производство, нямало да зареждат вече от тях - много лошо, никъде не съм виждала подобни и за котки на такава добра цена  Cry
И да обърна внимание на гадничкия търговски трик с пилешкото филе за грил уж намалено на 5,50, което в страницата им е сложено към актуалните грил продукти, а иначе датата на промоцията му е от 27-ми до 2-ри  ... много актуално, нямам думи ...  #Cussing out
Също така е повишена цената на крема сиренето, стандартното със сребриста опаковка мисля, че беше - и дори вкусът му вече бие на извара, а не на сирене, както беше допреди това ...

Не отиват на добре нещата  Naughty

# 159
Пробвах гела за петна върху една чисто бяла риза, на която има едно петно сякаш от ръжда - ами, не се изпра.  Rolling Eyes
Ще го пробвам и върху други дрехи с петна.
Ръждата не се маха с какво да е, особено с Формил марсилски сапун. Трябва киселина. Освен това зависи колко е старо петното, на каква тъкан е, дали просто си се отъркал в ръждата, или дрехата е стояла върху нещо ръждясало и ръждата е проникнала.
В дрогерии DM, Кауфланд и на други места продават един продукт на Dr. Beckmann, който се казва Fleckenteufel (дяволчета за петна). Малки бутилчици, предназначени за различни видове петна. От това има специално продукт за ръжда/дезодорант-антиперспирант - изглежда така. Другите видове също могат да се видят на страницата. Доста са скъпи, но вършат великолепна работа. В Карфур и Кауфланд съм виждала испански аналог в малки сини бутилчици, който е по-евтин, но не помня марката и съответно не мога да намеря снимка, но се намира при препаратите за петна и белините и който иска, може да ги намери.

# 160
  • Русе
Ръждата не се маха с какво да е, особено с Формил марсилски сапун. Трябва киселина. Освен това зависи колко е старо петното, на каква тъкан е, дали просто си се отъркал в ръждата, или дрехата е стояла върху нещо ръждясало и ръждата е проникнала.
Точно така. Преди години махнах ръжда от една бяла копринена блуза с лимонтузо(лимонена киселина), но петното беше може би на ден(блузата е била опряна в ръжда) и доста потърках докато изчезне.

# 161
Търся безсолна извара. Има ли такава в Лидл? Марка, местонахождение, някаква информация  Praynig

# 162
На мен тяхната ми е абсолютно безсолна

# 163
На мен ми трябва за гърлен компрес и трябва наистина да е безсолна, а не само на вкус.

# 164
запис. Чак сега.  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт