Лидл ::28::

• 77 000
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Виждал ли е някой някъде от детските розови палатки, които бяха на промоция преди няколко седмици?

Последна редакция: чт, 23 май 2013, 10:12 от Mika.

# 136
  • Русе
Всъщност за какво използвате ежедневно термокани...?  Rolling Eyes
Преди съм ползвала такава само на работа за направа на чай и кафе. Откак дойдохме да живеем в Ловеч, тук в квартирата сварих кана. Е, голяма удобство е. Ползвам я когато готвя, например супа. Водата в каната загрява в пъти по-бързо отколкото да я налея студена в тенжерата и да включа котлона(нищо, че е индукционен), при готвене на ориз също е много удобна, а, бе за всякакви манджи. Ползвам я също когато мия чинии, когато се налага да изпера нещо на ръка, когато бърша пода, особено мозайката на стълбището.
Аз тази сутрин в 8 ч. бях в ЛИДЛ за блузките. На мен пък ми харесаха, особено за тези пари. За градина са идеални. Миналата година купих, пак, когато ги бяха пуснали и малката още ги носи. Днес дори е с една от трите тениски. Взех 110/116, обаче ми се струват много големи или по-точно дълги.
Уж дъщеря ми е около 115 см. висока, но ще видим довечера как ще и стоят. 98/104 пък не знам дали ще може да ги носи наесен например. Миналогодишните са и такъв номер, но вече леко късеят.

Да се оплача от прясното мляко в плик. За две години съм нямала никакви проблеми с него. Онзи ден си купих. Вчера го отворих, за да си сложа на кафето, не е развалено, но все едно козата ми беше в млякото Sick Laughing. Направо го изхвърлих. Вчера като ходих в ЛИДЛ видях, че всичкото мляко е намалено, явно има нещо на партидата. Днес видях, че са заредили друго. Рискувах и взех. Току що си направих второто кафе с мляко. Добро е.

Да попитам кой си беше купил топ лака? Дадохте отзиви за другите лакове, но за топ лака май не.

# 137
Питките за хамбургери хубави ли са -отдавна ги гледам.Утре си нът ми е на екскурзия и да взема от тях се чудя или земели.На втория ден от промоцията не някоя стока тук я намаляват още малко -например блатове за торта -вчера бяха -1,99лв.-тази практика е индивидуално за магазин или за веригата.Има и продукти извън веригата на промоция-не 30%-тното намаление на продукти с изтичащ срок на годност.
Относно препарата за баня -почиства ли варовик или е само за фаянс?

# 138
Аз похвалих топ- лака. Вече цяла седмица държи лака, с леки забележки е вече, но за мен това е постижение. Ноктите ми не търпят изряден лак повече от 2 дни, дори ОПИ  Sad За тези пари е много добър, мисля, осигурява и бързо изсъхване според мен.
Днес ходих за играчки, взех летящите перки, дето се изстрелват и играта за ходене на гърнета. Обаче за състезания май трябва да взема още един чифт гърнета  Mr. Green Купих на баткото бермуди 110-116, той е към 120-на см. и се надявам да му станат. Гледам, че от понеделник и за момченца ще има тениски.

# 139
  • Русе
Аз похвалих топ- лака. Вече цяла седмица държи лака, с леки забележки е вече, но за мен това е постижение. Ноктите ми не търпят изряден лак повече от 2 дни, дори ОПИ  Sad За тези пари е много добър, мисля, осигурява и бързо изсъхване според мен.
Днес ходих за играчки, взех летящите перки, дето се изстрелват и играта за ходене на гърнета. Обаче за състезания май трябва да взема още един чифт гърнета  Mr. Green Купих на баткото бермуди 110-116, той е към 120-на см. и се надявам да му станат. Гледам, че от понеделник и за момченца ще има тениски.
Благодаря ти!  Hug Помня, че ти беше писала, но не можах да намеря поста ти(явно е бил в предната тема). Ще си купя. Има останали десетина бройки от него, но досега все изчаквах отзиви, пък и ноктите ми нещо ги няма в последно време и не съм много на зор за топ лак.
Панталонките, поне момичешките също бяха уголемени. Като гледах 98/104, които бяха разопаковани - спокойно ще станат за дъщеря ми, нищо, че тя е за 110/116.

# 140
  • София
tany3dj ,  viki_1974, благодаря!  bouquet

# 141
  • Телиш/Плевен
Питките за хамбургери хубави ли са -отдавна ги гледам.Утре си нът ми е на екскурзия и да взема от тях се чудя или земели.На втория ден от промоцията не някоя стока тук я намаляват още малко -например блатове за торта -вчера бяха -1,99лв.-тази практика е индивидуално за магазин или за веригата.Има и продукти извън веригата на промоция-не 30%-тното намаление на продукти с изтичащ срок на годност.
Относно препарата за баня -почиства ли варовик или е само за фаянс?
Взимала съм и питки, и земели, доволна съм и от двата типа. По-често взимам земели, защото са по-евтини. Laughing
До похваля и чая "Sir Edward" със 7 билки ("HERBS"). Разкошен е!!!  Two Hearts
Скрит текст:

# 142
Сега няма момчешки тениски, така ли? От понеделник ли? Че ми е далеч магазинът. А и те ли са уголемени? Имам взети преди дънки за детето уж размер според ръста, а се оказаха доста уголемени.

# 143
Да и аз съм забелязала, че някои модели панталони са уголемени, аз имам един детски анцунг, който е 98-104, купих го миналата година декември и още й е голям, въпреки, че понякога й вземам и клинове/панталони - 110 размер.

# 144
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 145

,но в размери 122-152

тези модели ги намерих в брошурите в Румъния и Хърватска, предполагам, че ще бъдат и при нас в някоя от следващите брошури

# 146
За мене питките за хамбургери са неоправдано скъпи.И явно са добре наблъскани с консерванти, щом на хлебните изделия по принцип срокът на годност е 3 дни, а на тези питки беше много дълъг. Земели, по-добре. Peace

# 147
# 148
Здравейте.
Аз да ви попитам, виждали ли сте някъде останали от спалните чували, които бяха на промоция миналата седмица? Потърсихме ги в събота в Разложкия Лидл и бяха свършили.

# 149
  • Телиш/Плевен
В плевенския имаше вчера два или три.

Общи условия

Активация на акаунт