Лидл ::28::

• 76 955
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
От тяхната марка купувам само новите Софтино, които са по 20 бр, има ги в копринен и в текстилен вариант, според мен са хубави.
Хубави за цената си ли?На едно ниво ли са с Always?3а цената си не може да са по-добри,но знае ли се........

# 436
  • Русе
Аз пък си търся памучни, не искам копринени дамски превръзки. Веднъж ги загледах тези в ЛИДЛ в пакетчетата, но така и не разбрах кой цвят какви са newsm78
Ежедневните Софтино, които са 45 бр. в лилавата кутия наистина не лепнат. Взех си други, които бяха с алое, но не помня колко бройки са, тъй като изхвърлих кутията - те залепват.

# 437
Според мен са хубави за цената си от 2.50лв, лепят добре, не пропускат, струва си да ги пробвате.Не помня кои са памучните, те просто са с различни надписи, има и део вариант, просто ги разгледайте и по опаковката ще видите кои са копринени и кои другите.Тези Софтино са с цвете и пеперуда, на едните пише фаст драй, мисля, че те са с мрежата, но ей така наизуст ще ви объркам.

# 438
От тяхната марка купувам само новите Софтино, които са по 20 бр, има ги в копринен и в текстилен вариант, според мен са хубави.
Хубави за цената си ли?На едно ниво ли са с Always?3а цената си не може да са по-добри,но знае ли се........
Според ме не са на едно ниво, не са лоши, но не са като Always. И аз се опитвам от известно време да намеря по-евтин аналог на Always Ultra, но все още безуспешно.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 12:13 от Lemy

# 439
За ежедневните превръзки си взимам от тези на Siempre в една розова кути 45 бройки са този път взех с авокадо и алое вера, не са лоши, за цената са си ок, за първите и последните дни на цикъла. И преди съм взимала от тях, но този път ми бяха пропуснали на бельото, което много ме учуди. А чешкия салам, който е от днес заслужава ли си?

# 440
Според мен са хубави за цената си от 2.50лв, лепят добре, не пропускат, струва си да ги пробвате.Не помня кои са памучните, те просто са с различни надписи, има и део вариант, просто ги разгледайте и по опаковката ще видите кои са копринени и кои другите.Тези Софтино са с цвете и пеперуда, на едните пише фаст драй, мисля, че те са с мрежата, но ей така наизуст ще ви объркам.
Тези в малката опаковка от 10бр,дали се различават от голямата?

# 441
Според мен да, покритието на превръзката е различно.Тези новите определено много по-хубави от единичния вариант, защото покритието не е тип мрежичка като олуейс, но не мога да го поясня точно какво е, но попиват определено по-добре

# 442
Според мен да, покритието на превръзката е различно.Тези новите определено много по-хубави от единичния вариант, защото покритието не е тип мрежичка като олуейс, но не мога да го поясня точно какво е, но попиват определено по-добре
Благодаря,   bouquet ще пробвам.

# 443
  • София
Според ме не са на едно ниво, не са лоши, но не са като Always. И аз се опитвам от известно време да намеря по-евтин аналог на Always Ultra, но все още безуспешно.
И аз бях с Always, но се отказах. Пробвах лидълските, но не струват. Открила съм едни Naturella в светлозелена опаковка, има ги почти навсякъде. Много са добри... Това беше малко офф топик, де... Simple Smile

# 444
  • София
Чета ви тук за тия сладоледи и се чудя... Само веднъж съм вземала сладолед от Лидл и понеже го обичам разтопен, го бях оставила извън хладилника... Ами това, което открих в кутията, беше една топка пяна с вкус на суха сметана, плуваща в подсладена течност... Ако това е мляко, никога няма да се получи така. Уточнявам, че сладоледът си изглеждаше много добре, докато беше студен, не е стоял повече от 3 часа извън хладилника, та да се пресече. Просто е... менте... Затова не съм пробвала повече...
Кутията му беше тъмносиня с картинка...
Коя марка сладолед е това? И кой според теб сладолед е от най-добро качество дори и извън Лидл.Като дете съм яла качествени сладоледи,за днешните не смея да твръдя,че има със 100% натурален вкус,но писанието ти ми се струва направо пресилено вземайки под предвид  съставките на днешните сладоледи смятам,че Ноблисима са едни от най-читавите.Но ти може би си яла на Балино,той е с растителна сметана и мазнини.
Разтопеният сладолед -даже и от сметана -натурална животинска има точно такъв вид -на пяна.И  аз го обичам леко разтопен,като дете  с брат миси купувахме сладолед в  буркани и го чакахме леко да се размрази.Когато няма вода или изкуствени добавки е на вкусна пяна с пухкава консистенция.Този вкус на сметановият сладолед от детството ми е така ярко запечатан (както и вкусовете на куп истински неща, за съжаление изчезнали безвъзвратно и заменени о тжалки имитации пълни с бои,консерванти,сгъстители , глюкозо-фруктозен сироп,раст.мазнини и тям подобни гнусотии).
 Като цяло изказването ти прозвуча с такова високомерие все едно ядеш някакви супер класни сладоледи незнайно от къде-светни ни ,че и ние да се облажим Simple Smile.Извинявай,ако съм прозвучала заядливо,но......Целта не ми е такава.
Не, не съм имала за цел да се заяждам, просто споделих, че явно не съм уцелила точния сладолед. Провах само веднъж и съм разочарована. Когато нормалният сладолед се разтопи, става на хомогенна бяла течност, а недоразтопената част е мека и приятна.В случая беше като топка разбит белтък в прозрачна блудкава сладникава течност. Не си спомням марката, но кутията беше тъмносиня, това помня със сигурност.

# 445
  • София
Е, айде сега, темата нали е за мнения, на мен също всичките сладоледи от лидл са ми много гадни...  не разтопени Simple Smile
Сега колко им е читав или не състава, може и написаното да звучи добре, но  за мен това не  най-важното, искам и вкус...та  мнения разни,  никое не намирам за високомерно....

Нещо последно време нико не ме привлича особено, почнаха да ми омръзват и редовните неща, които купуваме.... Rolling Eyes

# 446
Тавичка за еднократна употреба какво ще рече?
Тавичка от по-дебело алуминиево фолио, като тази, в която купуваме лазанята им.

Помислих, да не би да може да се пече с нея направо, щом има и подправка Embarassed

# 447
  • Варна
Тавичка за еднократна употреба какво ще рече?
Тавичка от по-дебело алуминиево фолио, като тази, в която купуваме лазанята им.

Помислих, да не би да може да се пече с нея направо, щом има и подправка Embarassed
Би трябвало да може да се слага във фурната директно с тарелката - печеш и ядеш Simple Smile

# 448
Ще пробвам- ако няма нищо запалено, значи стават Rolling Eyes

# 449
И аз бях с Always, но се отказах. Пробвах лидълските, но не струват. Открила съм едни Naturella в светлозелена опаковка, има ги почти навсякъде. Много са добри... Това беше малко офф топик, де... Simple Smile

В Лидъл не са добри ежедневните, взимах 2 варианта и ги изхвърлих, но съм много доволна от Naturella с лайка.

Общи условия

Активация на акаунт