Лидл ::28::

• 76 931
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
А, значи е редовна практика да се яде така  Joy , трябва да опитам, аз будалата го държа в камерата и после на добре оформени топки го ядем с лъжица, вместо със сламка  Joy Joy Joy

# 421
А, значи е редовна практика да се яде така  Joy , трябва да опитам, аз будалата го държа в камерата и после на добре оформени топки го ядем с лъжица, вместо със сламка  Joy Joy Joy

Пробвай, нама да съжаляваш. Аз го установих когато бах сложила сладоледа в хладилника вместо в камерата.

# 422
Днес отидох и имаше от всичко, което беше пуснато в понеделник. )
само за клиновете ме беше яд, че нямаше моя размер от късите. ((((

Взех от хладилните кутии 2бр., от формата за сладолед тези големите с клечките. За мъжо 3бр. тениски (вече ще ме убие ако види поредните), но пък са страхотна материя.
И за мен си взех от туниките, бялата.

# 423
Хайвера херинга и лук от промоцията ми хареса

# 424
  • Варна
Хайвера херинга и лук от промоцията ми хареса

Ние, пък, взехме шаран с лук - хареса ни.  hahaha

# 425
Хайвера е хубаво нещо  Laughing

# 426
  • Варна
Хайвера е хубаво нещо  Laughing

Особено на препечена филийка. Мани-мани, че бяхме се поувлякли по едно време семейно така да плющим почти всяка вечер (освен редовната вечеря).  Sunglasses

# 427
Точно за с препечената филийка говоря  Laughing

# 428
Чета ви тук за тия сладоледи и се чудя... Само веднъж съм вземала сладолед от Лидл и понеже го обичам разтопен, го бях оставила извън хладилника... Ами това, което открих в кутията, беше една топка пяна с вкус на суха сметана, плуваща в подсладена течност... Ако това е мляко, никога няма да се получи така. Уточнявам, че сладоледът си изглеждаше много добре, докато беше студен, не е стоял повече от 3 часа извън хладилника, та да се пресече. Просто е... менте... Затова не съм пробвала повече...
Кутията му беше тъмносиня с картинка...
Коя марка сладолед е това? И кой според теб сладолед е от най-добро качество дори и извън Лидл.Като дете съм яла качествени сладоледи,за днешните не смея да твръдя,че има със 100% натурален вкус,но писанието ти ми се струва направо пресилено вземайки под предвид  съставките на днешните сладоледи смятам,че Ноблисима са едни от най-читавите.Но ти може би си яла на Балино,той е с растителна сметана и мазнини.
Разтопеният сладолед -даже и от сметана -натурална животинска има точно такъв вид -на пяна.И  аз го обичам леко разтопен,като дете  с брат миси купувахме сладолед в  буркани и го чакахме леко да се размрази.Когато няма вода или изкуствени добавки е на вкусна пяна с пухкава консистенция.Този вкус на сметановият сладолед от детството ми е така ярко запечатан (както и вкусовете на куп истински неща, за съжаление изчезнали безвъзвратно и заменени о тжалки имитации пълни с бои,консерванти,сгъстители , глюкозо-фруктозен сироп,раст.мазнини и тям подобни гнусотии).
 Като цяло изказването ти прозвуча с такова високомерие все едно ядеш някакви супер класни сладоледи незнайно от къде-светни ни ,че и ние да се облажим Simple Smile.Извинявай,ако съм прозвучала заядливо,но......Целта не ми е такава.

# 429
  • Варна
Да похваля замразената ципура в кутия за 5.99. Вътре са 2 броя отделно опаковани и поставени в алуминиева тавичка за еднократна употреба и пакетче с подправки за овкусяване. Най-хубавото е, че рибата е изчистена от вътрешности и люспи, така че цената е повече от добра. По принцип не купувам замразена риба, но тази е страхотна.
Купих от Лидл преди около 2 седмици сладоледена торта от фризера за 8.90 лева, намалена от 17.99 с 50%. Оказа се обаче, че не била сладоледена, а обикновена торта, която е замразена и преди употреба се оставя в хладилника за няколко часа да се размрази. Тъй като имаше повод и трябваше торта, се сетих за тази в нашия фризер, но си мислех , че едва ли ще изглежда добре и за това реших да отворя кутията. Ами тортата е страхотна, същата като картинката на кутията, грамажът е 1400 гр. Просто я оставих да се отпусне от вечерта в хладилника и за повода имахме страхотна торта. Тази беше с ягоди и йогурт, а имаше и още капучино и с малини. За тази цена тези торти са супер, дори и да не са намалени- 17.99, защото са големи, а една торта от сладкарница е много повече. А това, че я купих за 8.90 е просто невероятно. Вчера обаче ми направи впечатление,че в Лидл до Шел във Варна нямаше от тези торти. А аз я взех от този във Възраждане. Дали са били временно в асортимента, защото пък ги нямаше дори и в брошурите им?

# 430
Купих комплекта за бадминтон, мислех си, че за него ще има клиентела, но чудно, никой не му обръщаше внимание, а цената му е добра и на вид изглежда добра изработката.

По отношение на сладоледите - отидете във веригата Брезка, там, покрай ерзац сладоледите има и с мляко и сметана, но цената надали ще се понрави. В Т-Маркет също имаше до миналата година един вид с мляко и сметана във вафлена кофичка, но вече не го виждам.

# 431
Да похваля замразената ципура в кутия за 5.99. Вътре са 2 броя отделно опаковани и поставени в алуминиева тавичка за еднократна употреба и пакетче с подправки за овкусяване. Най-хубавото е, че рибата е изчистена от вътрешности и люспи, така че цената е повече от добра. По принцип не купувам замразена риба, но тази е страхотна.
  Тавичка за еднократна употреба какво ще рече?

# 432
Някой да сподели тяхната марка превръзки добри ли са и кои по-точно?От 9г ползвам само Always,но нещо ги развалиха,не са същите като преди.

# 433
  • София
Тавичка за еднократна употреба какво ще рече?
Тавичка от по-дебело алуминиево фолио, като тази, в която купуваме лазанята им.

Някой да сподели тяхната марка превръзки добри ли са и кои по-точно?От 9г ползвам само Always,но нещо ги развалиха,не са същите като преди.
Вземала съм от ежедневните им, защото ползвам такива за първия и посл. ден от цикъла, но тези бяха под всякаква критика. Не успяваха да се залепят изобщо. Не им помня марката, бяха в отвесна картонена кутия с цикламен надпис.

Вчера им върнах поредното кафе на Беларом - уж за еспресо, а смляно като за джезве. Не минава вода през него, а тръгва да изтича отстрани през цедката, няма каймак. Взеха си го без проблем.

# 434
От тяхната марка купувам само новите Софтино, които са по 20 бр, има ги в копринен и в текстилен вариант, според мен са хубави.

Общи условия

Активация на акаунт