Лидл ::28::

• 76 959
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Внимавайте с блузоните -четете мн. добре европейската номерация не се подвеждайте само по S M и L.

Точно това ме спря да си взема блузон. Защото съм М по принцип, а ми се стори, че спокойно ще вляза в S. Не ми се рискуваше...
Блузон наричаш туниката ли   http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_24746.htm или кое ?

# 406
  • София
Моля, ако някой е опитвал студения им чай да сподели как е  yes

# 407
Моля, ако някой е опитвал студения им чай да сподели как е  yes
Някъде имаше похвален този с праскова.

# 408
  • В една слънчева къща...
Клиновете са плътни, но мнооого дълбоки. Абе, странна кройка като цяло. На мен нещо не ми се понравиха  Confused

# 409
  • София
Внимавайте с блузоните -четете мн. добре европейската номерация не се подвеждайте само по S M и L.

Точно това ме спря да си взема блузон. Защото съм М по принцип, а ми се стори, че спокойно ще вляза в S. Не ми се рискуваше...
Блузон наричаш туниката ли   http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_24746.htm или кое ?

Да, да, туниката...

# 410
Мда,маслото на "Пилос" вече е с нова цена,3.19лв. Confused
Купихме и ние този сладолед с орехи.Много е хубав,а синчето не го хареса но той има невероятен усет да не харесва качествени и хубави неща. WhistlingНищо,така ще има повече за мен. CrazyТърсих да купя от фунийките за сладолед но или нямаше или не ги видях къде са.
Този концентрат от домати не съм го купува от България но майка ми е носила от Гърция,да,доста време издържа в хладилник,което май не е добре като се замисли човек. Rolling Eyes
Купихме си LED лампата,слабичка е но за 3.80лв толкова.
Купих си доста зеленчуци намалени с 50%-червени чушки,салата Айсберг,патладжан и т.н.Прави ми впечатление,че в клона им в Славейков доста повече зеленчуци намаляват,при това и с по-добро качество от клона им в Изгрев.
Другото обичайно си купуваме-розови домати,памперси,масло,замразени зеленчуци и т.н.
Талон за Шел не ми дадоха но ние ни не ги ползваме. Peace

# 411
Не виждам нищо лошо в това една консерва с домати да издържа доста време в хладилника, аз лично ползвам само домашни без нищо добавено и издържат доооста време без да се развалят, така че не се дължи на консерванти а на качество според мен.

Имам един талон на Шел, който няма със сигурност да ползвам (де да важеше за кракомобил Mr. Green) ако някой пазарува в Лидл Младост и би го ползвам ще спретнем една среща за пазар и ще му го дам. Поне да не остане неизползван, не че е кой знае какво Simple Smile

# 412
  • София
Айде и аз да се отбия тук  Laughing Купих си от банския-има още какво да се желае, но като за 11 лв става-долнището ми е ок, горнището май ми е малко голямо,ама нейсе. В момента похапвам от сладоледа с ядки и  стафиди  Heart Eyes невероятен е. Ние последно време пробваме различните вина-по видове и цветове  Embarassed в ценови диапазон 5-7 лв и като един виден НЕразбирач-стават, то нещо трябва да е откровено гадно, за да ми направи впечатление.
Туниките с това джебче ич не ми харесват, взех си и аз клин-дълъг. Наистина е малко дълбок и стои малко странно, ама и за вкъщи да остане пак си е ок. На дете купих от тениските от миналата седмица-2 за 10 лв, харесват ми.
Ами това е

# 413
  • Телиш/Плевен
Не виждам нищо лошо в това една консерва с домати да издържа доста време в хладилника, аз лично ползвам само домашни без нищо добавено и издържат доооста време без да се развалят, така че не се дължи на консерванти а на качество според мен.
+ 1 Peace
Баща ми всяко лято прави домашни доматени пюрета и лютеници и също ми е направило впечатление, че издържат сума време в хладилник. Което за мен е плюс, защото не обичам да изхвърлям храна. А от въпросното доматено пюре съм много доволна, както вече казах и занапред смятам да си купувам (докато не стане време за домашното такова Wink) Peace

# 414
Здравейте. Този сешоар http://www.lidl.de/de/Komfort-im-Bad-ab-13-06-/SILVERCREST-Ionen-Haartrockner-1 пускали ли са го при нас? Ако да, моля за отзиви Simple Smile

# 415
Здравейте, понеже аз съм голям фен на сладоледа, може би това е единственото сладко нещо, което никога няма да се откажа да ям... та да ви споделя за сладоледите в Лидл. За мен това е може би най-евтиния вариант на качествени сладоледи, които се продават на пазара в Бг. Сладоледите в Лидл не се произвеждат в Бг, което налага контрол на суровините им и се произвеждат в Германия от фирмата Ijsboerke i MIO, Аз съм работила във фирмата, която ги продаваше в България за кратко време наскоро и наистина в тези сладоледи има млякои са много качествени. А този с орехите ми е любим и оригиналната кутия от 2.5литра я купувах за около 20 лв. Този в Лидл е едно към едно с оригиналния, както и трите вида големи клечки - ягода, лешник и шоколад - страхотни са

# 416

На панталоните номерацията каква е?

Европейската. От 36 до 46. Аз съм 40 и ми паснаха. Не съм ги носила още продължително време, дано не се разтегнат. Но за цената си са супер!

Благодаря  Hug

+ 1 Peace
Баща ми всяко лято прави домашни доматени пюрета и лютеници и също ми е направило впечатление, че издържат сума време в хладилник. Което за мен е плюс, защото не обичам да изхвърлям храна. А от въпросното доматено пюре съм много доволна, както вече казах и занапред смятам да си купувам (докато не стане време за домашното такова Wink) Peace

Да ви кажа, че за издръжливостта в хладилника вина има и самия хладилник. След като сменихме нашия се убедих в това. Едни и същи неща в стария издържаха доста по-малко дни в сравнение със същите в новия.

# 417
  • София
Чета ви тук за тия сладоледи и се чудя... Само веднъж съм вземала сладолед от Лидл и понеже го обичам разтопен, го бях оставила извън хладилника... Ами това, което открих в кутията, беше една топка пяна с вкус на суха сметана, плуваща в подсладена течност... Ако това е мляко, никога няма да се получи така. Уточнявам, че сладоледът си изглеждаше много добре, докато беше студен, не е стоял повече от 3 часа извън хладилника, та да се пресече. Просто е... менте... Затова не съм пробвала повече...
Кутията му беше тъмносиня с картинка...

# 418
"не е стоял повече от 3 часа извън хладилника"  Shocked Shocked Shocked - за първи път чувам за подобен вкус да се яде разтопен сладолед (на чорба), защо тогава просто не си взимаш готови млечни напитки или да си правиш такива? Освен суха сметана, съществува и сухо мляко (не помня какво точно беше включено в състава на Ноблисима), но като добавиш всички останали съставки, едва ли очакваш крайният резултат при разтапяне да е само мляко, такова каквото го консумираме по принцип ...  newsm78
То и при домашни условия като правиш сладкиш с мляко и като го разбиеш с миксера става на пяна и вече не прилича много на чисто мляко ...

# 419
"не е стоял повече от 3 часа извън хладилника"  Shocked Shocked Shocked - за първи път чувам за подобен вкус да се яде разтопен сладолед (на чорба), защо тогава просто не си взимаш готови млечни напитки или да си правиш такива? Освен суха сметана, съществува и сухо мляко (не помня какво точно беше включено в състава на Ноблисима), но като добавиш всички останали съставки, едва ли очакваш крайният резултат при разтапяне да е само мляко, такова каквото го консумираме по принцип ...  newsm78
Разтопения на Ноблисима е върха, не става на чорба, а е като разбита сметана.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт