Лидл ::28::

• 76 972
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
И клиновете ми харесаха този път. И потниците много ми харесаха. Запасих се Wink
Как пазарувате като не мерите не знам. Аз една блуза мерих върху това, с което бях облечена, ама клин? И аз ги харесвам, но номерацията не винаги си отговаря

# 391
Ами в случая си отговаря според мен. Пък и да не става..отиваш и връщаш/сменяш.

# 392
Вчера купих банския...какви са тия размери не знам. Явно не може да имаш голям бюст, пък да си с по- малка подгръдна обиколка. На чашките- ОК, но на подгръдна широко и не държи изобщо. Върнах го, долнището хич и не съм го разопаковала. По принцип ми се видяха некачествени, защото дори черното долнище беше едно такова прозирно. Та, така...
Взех от фунийките за сладолед, много добре дойдоха с любимеца Ноблисима с орехи  Peace
Другото- обичайни покупки: кроасани, сирене, кашкавал, розови доматки, краставици...

# 393
  • Пловдив
А клиновете под коляното ли са или са 7/8  Laughing Аз си купих от дългите и съм доволна много нооо ако тези сега са до коляното,не мога да си позволя с мойте дебели пръсци  ooooh!

# 394
 Така ли ми се струва или има нови бисквитки от тези със Статуята на Свободата- шоколад и лешници.
 Ако са нови-  препоръчвам, омотах цялата кутия снощи, ако не са- как чак сега ги виждам  ooooh!

# 395
  • на последния етаж
Клиновете са под коляното, но са много дълбоки и на мен дори най-малкият номер ми беше голям в ханша и някакси "висеше", така че го върнах.

# 396
  • Пловдив
Благодаря,Лита дълбочки са,да и аз ги навивам 4-5-6 пъти  Laughing ама не ми пречи защото под туниката не личи  Crazy

# 397
Има ли и други ,като мен които са се излъгали да купят от Пластелина със Преса и формички за децата си newsm78
Отвратителна работа, толкова е мек че за нищо не става, едвам се вади от формичките,а те са толкова миниатюрни  #Cussing out
Много ми се искаше да зарадвам малката,но уви Crossing Arms

От вчера Пушена скумрия,която синът ми обожава, едни крутони от промоционалните, ММ не ги хареса,но аз ДА, Зеленчуци(замразени) с масло!
Някой питаше за сиренето Чедър, я кажете как е като вкус newsm78 Laughing, че тук има но 5,55 не ми се дават!

Забелязахте ли че маслото Пилос е с нова цена от 3,19 #2gunfire
Доматите тук бяха отвратителни, едни зелени и твърди, стават само за да пребиеш някой!!!

# 398
Да похваля дънковите 3/4 панталонки, взех си бели, страхотни са! Много хубаво седят. Отговарят си на номера.
И аз си взех, но от тъмните .След три часова разходка обаче ми станаха хлабави,да не кажа и големи. Confused Явно плата е много разтеглив.Внимавайте с блузоните -четете мн. добре европейската номерация не се подвеждайте само по S M и L.

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 13:38 от ива

# 399
Да похваля дънковите 3/4 панталонки, взех си бели, страхотни са! Много хубаво седят. Отговарят си на номера.
И аз си взех, но от тъмните .След три часова разходка обаче ми станаха хлабави,да не кажа и големи. Confused Явно плата е много разтеглив.Внимавайте с блузоните -четете мн. добре европейската номерация не се подвеждайте само по S M и L.

На панталоните номерацията каква е?

# 400
  • на последния етаж
Аз купих пластелина, но с точилката и няма проблем. Малката много му се радва.

# 401
За кои блузони става въпрос? Клина плътен ли е или прозиращ?

# 402
Има ли и други ,като мен които са се излъгали да купят от Пластелина със Преса и формички за децата си newsm78
Отвратителна работа, толкова е мек че за нищо не става, едвам се вади от формичките,а те са толкова миниатюрни  #Cussing out
Много ми се искаше да зарадвам малката,но уви Crossing Arms

Аз, формите са ужасни. Прибрах ги и оставих само пластелина, дъщеря ми доста си играе с него.

# 403
  • София

На панталоните номерацията каква е?

Европейската. От 36 до 46. Аз съм 40 и ми паснаха. Не съм ги носила още продължително време, дано не се разтегнат. Но за цената си са супер!

# 404
  • София
Внимавайте с блузоните -четете мн. добре европейската номерация не се подвеждайте само по S M и L.

Точно това ме спря да си взема блузон. Защото съм М по принцип, а ми се стори, че спокойно ще вляза в S. Не ми се рискуваше...

Общи условия

Активация на акаунт