Лидл ::28::

• 76 963
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Още един положителен глас и от мен за сладоледа с орехи  Peace В комбинация с вафелниете фунийки е направо...върха  Mr. Green
Някой беше питал за рендето,но май не прочетох отзиви...  Rolling Eyes Сега и аз му се чудя  newsm78 Моля,ако някой има такова да сподели дали в доволен  Praynig

# 376
Аз бях питала за рендето и 2 момичета споделиха, че не го използват много, много ... т.е. не е точно много удобно ... отказах се да го взимам  Peace

# 377
  • софия
Миналата седмица за първи път купих млечен шоколад bellarom с бадеми. Многомногомного го похвалвам.

# 378
Една приятелка ме попита от къде да си купи антицелулитен масажор и аз й отговорих - Лидл, защото бях сигурна, че съм го видяла, но вчера цял ден се дзверя в миналата и настоящата брошура и няма, и няма newsm78
Сутринта отидох и .... на стелажите с намалени нехранителни, пълно с тях и най-важното, намалени с 1/3 от 45 на 30 лева, та на когото му трябва, да знае.

Последна редакция: вт, 04 юни 2013, 15:05 от evhen

# 379
  • Телиш/Плевен
Момичета, чудя се дали да не си взема някой от лосионите за тяло. Някоя от вас ползва ли и доволна ли е? Мисля, че бяха на Cien (може и да бъркам Embarassed) - лосион за тяло с авокадо и мляко за тяло с бадемово масло. newsm78
Вземала съм от млякото за тяло с бадем-доволна съм,мазничко и добре се абсорбира от кожата Peace
Благодаря ти.  bouquet Нямаше го това мляко и си взех лосиона с авокадо и съм много доволна от него. Също така докопах шоколадов пудинг с 30% отстъпка и си взех, вкусен е. Купих си и пликове за сандвичи и обичайното - зеленчуци. Много съм доволна и от двойно концентрираното доматено пюре. Peace

# 380
Да дам отзиви за банските.Взех си м при положение, че съм 80 b/c зависи от фирмата. Като цяло стават,долнището също ми е добре, но съм си широчка в ханша.  А намаления луканков салам заслужава ли си?

# 381
  • София
Лале в дъжда, как изглежда това двойно концентрираното доматено пюре? Иначе шоколадовия пудинг и аз много го харесвам, особено с 30% намаление  Wink
Някой купувал ли е от сутиените, които ще са на промоция от четвъртък? Интересува ме имат ли дебели подплънки на чашката, или не?

# 382
  • София
Да похваля дънковите 3/4 панталонки, взех си бели, страхотни са! Много хубаво седят. Отговарят си на номера.

# 383
  • някъде там
Много съм доволна и от двойно концентрираното доматено пюре. Peace
Ако става въпрос за това в малките червени консервени кутийки, наистина е много хубаво и аз съм много доволна, а и след като се отвори в хладилника издържа дълго  Simple Smile

аз също харесвам от този сектор с консервите соса Песто - дженовезе с босилек, наскоро го открихме, мммм препоръчвам също  Flutter

# 384
  • Телиш/Плевен
Лале в дъжда, как изглежда това двойно концентрираното доматено пюре? Иначе шоколадовия пудинг и аз много го харесвам, особено с 30% намаление  Wink
Някой купувал ли е от сутиените, които ще са на промоция от четвъртък? Интересува ме имат ли дебели подплънки на чашката, или не?
Ето го:

Draco, мисля, че за същото става дума. Peace

# 385
  • Stuck in a moment
Миналата седмица за първи път купих млечен шоколад bellarom с бадеми. Многомногомного го похвалвам.

Любим ми е. Наскоро им смениха опаковките, дано не сменят вкуса  Laughing. Освен това цената за килограм е същата като на Fin Carre с цели лешници.

# 386
Да споделя за динята-учудващо за мен ,беше доста вкусна Peace

# 387
антицелулитен масажор ... пълно с тях и най-важното, намалени с 1/3 от 45 на 30 лева, та на когото му трябва, да знае.

evhen, a дали има ефект от тях?  newsm78

# 388
И клиновете ми харесаха този път. И потниците много ми харесаха. Запасих се Wink

# 389
антицелулитен масажор ... пълно с тях и най-важното, намалени с 1/3 от 45 на 30 лева, та на когото му трябва, да знае.

evhen, a дали има ефект от тях?  newsm78

В съчетание със спорт и диета - ГАРАНТИРАМ, че ще има ефект!

Общи условия

Активация на акаунт