Лидл ::28::

• 76 903
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Аз ли се побърквам или всички Шел в Пловдив са затворени? И тази промоция е безсмислена тогава...
Още ли е валидна тази промоция? Днес не ми дадоха талон, а сметката ми беше над 30лв

# 361
Талоните се раздаваха до вчера, важат до 16.06

# 362
  • о`майна лунна нощ е
Аз ли се побърквам или всички Шел в Пловдив са затворени? И тази промоция е безсмислена тогава...
Още ли е валидна тази промоция? Днес не ми дадоха талон, а сметката ми беше над 30лв

Не всички, но много от тях - да.
Работещ Шел си остава този на колелото на Била/Мак драйв. Затворени със сигурност са на колелото на SPS до Метро, на бул. "Шести септември" - срещу Вис виталис.

# 363
Момичета,а какво ще кажете за този салам, става ли?

Вкъщи го харесваме и го купуваме. Peace

Мерси. А и цената е доста добра като гледам.

# 364
......... А и цената е доста добра като гледам.

Да, обикновено е 7 лв (6.99), сега някъде ми се мярна, че ще го намаляват, не съм сигурна на 5 или 6 лв беше. newsm78 Пробвайте, вкусове разни, но пък докато не опита човек, няма как да знае. Не е нещо невиждано, но според нас е добър. В краен случай ще го хапнете на пици, солени кексчета, кифлички, някаква салата тип руска и подобни. Peace

# 365
......... А и цената е доста добра като гледам.

Да, обикновено е 7 лв (6.99), сега някъде ми се мярна, че ще го намаляват, не съм сигурна на 5 или 6 лв беше. newsm78 Пробвайте, вкусове разни, но пък докато не опита човек, няма как да знае. Не е нещо невиждано, но според нас е добър. В краен случай ще го хапнете на пици, солени кексчета, кифлички, някаква салата тип руска и подобни. Peace
На 4.50 ще е
newsm10

# 366
  • навсякъде
Редовно го купуваме. Дано обаче като е с намалена цена, да не е с намалено качество.

# 367
От кога ще е на тази цена?

# 368
  • навсякъде
От кога ще е на тази цена?
От 06.06

# 369
Редовно го купуваме. Дано обаче като е с намалена цена, да не е с намалено качество.
Дано. Предполагам, че просто скоро ще му изтече срока на годност. Така беше с деликатесният салам в събота, срока му беше до края на месеца.

# 370
Дано. Предполагам, че просто скоро ще му изтече срока на годност. Така беше с деликатесният салам в събота, срока му беше до края на месеца.

Нещо бъркаш на деликатесния срока беше 30.06, което не е никак скоро. newsm78

# 371
Нещо бъркаш на деликатесния срока беше 30.06, което не е никак скоро. newsm78
На мен ми се стори малък срока Mr. Green

# 372
  • софия
Талоните се раздаваха до вчера, важат до 16.06

На мен сутринта ми дадоха без да искам. Купих си хладилни кутии и градински люлеещи истории.

# 373
  • Телиш/Плевен
Момичета, чудя се дали да не си взема някой от лосионите за тяло. Някоя от вас ползва ли и доволна ли е? Мисля, че бяха на Cien (може и да бъркам Embarassed) - лосион за тяло с авокадо и мляко за тяло с бадемово масло. newsm78

# 374
Момичета, чудя се дали да не си взема някой от лосионите за тяло. Някоя от вас ползва ли и доволна ли е? Мисля, че бяха на Cien (може и да бъркам Embarassed) - лосион за тяло с авокадо и мляко за тяло с бадемово масло. newsm78
Вземала съм от млякото за тяло с бадем-доволна съм,мазничко и добре се абсорбира от кожата Peace

Общи условия

Активация на акаунт