Лидл ::28::

• 76 897
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
Тоз чедър го дебнах 3х тази седмица в 2 магазина и все няма. Още първия ден в 8:30ч. щанда на Халите беше празен. Sad

+1 за бирената шунка на Барони. Гледах я с недоверие не знам защо, някой тук я беше препоръчал. Харесах я. Whistling

# 346
  • София
вече 2 пъти ходих за препарата за петна ....и тц, няма и няма.
Преди седмица взех  препарата за петна от магазина в Младост /София/

# 347
Сладолед Ноблисима с орехи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - много положителен глас и от мен -1 кутия от нашето домакинство  Joy

# 348
  • о`майна лунна нощ е
 Hug
Moringa, ние обикновено взимаме 2. Едната си е за мен.  Mr. Green В това отношение си приличаме с Джоу от "Приятели" и репликата му "Джоу не дели храна!". А ТуиГ не си дава сладоледа и сушито  Mr. Green

# 349
И аз трудно деля храна  Joy ние не знаехме какъв ще е и дали ще ни хареса, мисля за следващия път да вземем от него и от шоколадовите на Ноблисима, защото така си го представях в комбинация през цялото време  Crazy

# 350
Взех си джапанки, потници, детски чорапки и разни неща за ядене.
Банските ще ги връщам
В Бургас на Трапезица имаше от всичко и нямаше хора

# 351
Gianna защо ще връщаш банските големи ли са ти? Какъв размер си и какъв си беше взела, питам да знам дали има смисъл да се разкарвам до нашия лидл.

# 352
Здравейте момичета, моля ако някъде видите изостанали дистанционни в София да споделите.
Относно препарата за петна - има го още в Младост 4.

# 353
  • 1st floor

Банските ще ги връщам

Защо? Не са хубави ли? За дамските става въпрос, нали?

# 354
Момичето каза, че са уголемени. Явно не е улучила размера

# 355
Долницата ми е добре, но горницата ми е малка Blush Долниците не са плитки, но горниците са с отвратителни подплънки ,които обаче могат да се свалят. Аз го исках този бански като ходим за миди, че се надират на скалите и според мен за парите си е чудесен. Само, че няма как да си взема горница  по-голям размер от долницата
Има едни квадратни вафлички с лешников крем на промоция 10бр за 3лв -чудесни са Peace

# 356
Някой да пробва вече динята,която е на промоция от днес?

# 357
Аз ли се побърквам или всички Шел в Пловдив са затворени? И тази промоция е безсмислена тогава...

# 358
Момичета,а какво ще кажете за този салам, става ли?

# 359
Момичета,а какво ще кажете за този салам, става ли?

Вкъщи го харесваме и го купуваме. Peace

Общи условия

Активация на акаунт