Лидл ::28::

• 76 888
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Хвърлила съм око на банските. За 11 лв си е супер просто, само се чудя дали не са твърде плитки бикините или така изглеждат на снимките поне. И кой размер да си купя  м или л при положение, че съм 75-80 B?

Взимаш и двата, мериш и после връщаш.

# 331
  • Варна
да похваля грах в буркани на Chira, бях го купила за проба преди месеци, но чак вчера му дойде реда...ами с малко сол с детето го изядохме за нула време. много добре сварен, не хрупа, много вкусен. тия дни ще заредя няколко буркана

# 332
Явно се е случил добра партида, защото точно от граха в буркани имаше оплаквания.

Днес се зарадвах, че авокадото е намалено, ама то имало защо.Супер дребно е.:Д

Някой да си е взел от сладоледените фунийки? Дали са хубави?

# 333
  • Варна
хмм няма да зареждам тогава много, щом е на късмет...

# 334

По-добре си вземи от този в консерва, ядем го непрекъснато (особено аз с малко къри на прах си омитам за нула време по един  Rolling Eyes)

# 335
  • Варна

По-добре си вземи от този в консерва, ядем го непрекъснато (особено аз с малко къри на прах си омитам за нула време по един  Rolling Eyes)
благодаря, ще го потърся Simple Smile не съм го виждала, предполагам е някъде покрай лютениците  Simple Smile

иначе купих и замразен от този, който хвалехте - ядея, ама още не му е дошъл редът. колко време му трябва да се сготви, само с леко задушаване ще мина ли, или трябва да го варя известно време?

# 336
  • На брега на реката
Аз често ползвам от замразения грах. Ще минеш само със задушаване Laughing. Малко е дребничък, но е вкусен.

# 337
  • Варна
Здравеите
докато по едно време шевните машини в Лидл изчезваха още до 10ч сутринта , гледам от известно време
има постояно в наличност
много искам да си взема , да рискувам ли ? или се оказа че не са сполучливи и затова взеха да не се
продават !!!

# 338
  • Телиш/Плевен
Взех си ванилов пудинг от щанда с 30% намаление и беше мноооооого вкусен. Heart Eyes

# 339
  • софия
Ако са като миналогодишните - хубави са. Всички сладоледени модели.

# 340
Похвалвам йогурта с мента и шоколад, както и чедъра. Мммм Simple Smile

# 341
Ако са като миналогодишните - хубави са. Всички сладоледени модели.

Мерси, Звънче.Днес ги забравих, дано при следващото ходене още ги има.Simple Smile

# 342
  • София
Здравеите
докато по едно време шевните машини в Лидл изчезваха още до 10ч сутринта , гледам от известно време
има постояно в наличност
много искам да си взема , да рискувам ли ? или се оказа че не са сполучливи и затова взеха да не се
продават !!!

Преди известно време подарих на майка ми, която до тогава се мъчеше с една на 25 години - тежка и шумна. Много е доволна и много й харесва. Peace
Не знам дали има друга, ето тази е нейната: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-9659CE6D-04AA7AEF/lidl_bg/hs … l/index_23284.htm

# 343
Момичета, дали има някъде останал Чедър?

# 344
  • Варна
ralej благодаря ти за отговора
не е тази на Силвър крест е , но иначе  на външен вид като дизяйн е почти същата !
ще поровя още да видя !
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-3797699D-671F3F34/lidl_bg/hs … l/index_24100.htm
ето тази е !

Общи условия

Активация на акаунт