Лидл ::28::

• 76 964
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Офф, бе, начи. Бабка - лице от женски пол, пенсионирало се преди някоя и друга годинка, значи около 70-те, с безплатна карта за транспорт и неограничено свободно време.
Скрит текст:
Аз съм лелка на 39г,влизаща в графта безработни и от малък град -дето градски транспот има в една линия и ЛИДЛ  ми е почти квартален магазин. Grinning

# 481
  • София-в сърцата на моите деца
Моя приятелка родила на 18г. я направиха "бабка"/ бабка ,ама на нейните внуци/  на 38г ooooh!Никой не пита кога искаш да станеш бабка-направо ти сервират,че ще ставаш!Ако искаш ревИ, ако искаш се смей! GrinningТа ,ще тичам да си купя и аз от късите гащурки!  animal037

# 482
Моя приятелка родила на 18г. я направиха "бабка"/ бабка ,ама на нейните внуци/  на 38г ooooh!Никой не пита кога искаш да станеш бабка-направо ти сервират,че ще ставаш!Ако искаш ревИ, ако искаш се смей! GrinningТа ,ще тичам да си купя и аз от късите гащурки!  animal037
Чета,чета и не разбирам за кои къси гащи говорите-дали е от възрастта newsm78

# 483
Моя приятелка родила на 18г. я направиха "бабка"/ бабка ,ама на нейните внуци/  на 38г ooooh!Никой не пита кога искаш да станеш бабка-направо ти сервират,че ще ставаш!Ако искаш ревИ, ако искаш се смей! GrinningТа ,ще тичам да си купя и аз от късите гащурки!  animal037
Чета,чета и не разбирам за кои къси гащи говорите-дали е от възрастта newsm78
И при мен е така  ooooh!

# 484
  • София
Вероятно за спортния панталон от 14стр на новата брошура....

# 485
  • 1st floor
Аз харесах грила...ама се чудя между такава плоча или керамичен грил тиган? Вие какво ще кажете? newsm78

# 486
Аз харесах грила...ама се чудя между такава плоча или керамичен грил тиган? Вие какво ще кажете? newsm78
Този е тефлонен.По прицип керамична е по-добре,но пък тефлона се поддържа по-лесно.

# 487
Тъкмо слушам японска музика, гледам я, и Лидъла на Азиатска вълна  Laughing
Чешкият салам не е лош, взех три парчета, и докато му се чудех какво да ги правя, едното свърши Sunglasses

# 488
Я кажете нещо за това на последната страница. Каква е тази безплатна зелена линия?

# 489
  • София
Я кажете нещо за това на последната страница. Каква е тази безплатна зелена линия?

Това е автобус в София, тип "градски транспорт", който тръгва от стадион Васил Левски и ходи до Златните мостове. Ама от пенсионери не можеш да се вредиш...

# 490

Това е автобус в София, тип "градски транспорт", който тръгва от стадион Васил Левски и ходи до Златните мостове. Ама от пенсионери не можеш да се вредиш...
Я бабите марш да пазаруват ,а ние с децата на Витоша.  Hug

# 491
Кашкавалът от супер съботата хубав ли е?

# 492
  • София
да, хубав е

# 493
Скрит текст:
Аз съм лелка на 39г,влизаща в графта безработни и от малък град -дето градски транспот има в една линия и ЛИДЛ  ми е почти квартален магазин. Grinning

Ама не си го докарала на годинки, освен това съм ти кака  Joy

П.П. Спирам със спама.

От азиатската седмица задължително ще си взема от супите, лютивите. След тях съм като огнедишащ дракон, но много ми харесват. На един от работниците се роди бебе и мисля да му взема детската кошара. Как е като цена, чеаз малко съм далече вече от такива покупки?

# 494
Скрит текст:
Аз съм лелка на 39г,влизаща в графта безработни и от малък град -дето градски транспот има в една линия и ЛИДЛ  ми е почти квартален магазин. Grinning

Ама не си го докарала на годинки, освен това съм ти кака  Joy

П.П. Спирам със спама.

От азиатската седмица задължително ще си взема от супите, лютивите. След тях съм като огнедишащ дракон, но много ми харесват. На един от работниците се роди бебе и мисля да му взема детската кошара. Как е като цена, чеаз малко съм далече вече от такива покупки?
Скрит текст:
така и не разбрах към коя категория се числя -според общото мнение.Аз си имам свое за мен -вечното дете Grinning

Общи условия

Активация на акаунт