Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 430
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Ами, нямам.  Tired
Явно са научили коя съм и ме заобикалят с тамян.

# 1 036
Можете да видите какво съдържат продуктите на Де Шели:

http://dox.bg/files/dw?a=34d7547828

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 17:44 от Elimax

# 1 037
Трябваше и да си купиш, че да си неотразима всеки ден  Mr. Green

# 1 038

Това навярно е листовката от куфарчето с подробното описание на "козмецевтиката"...

Свалих я и я изчетох набързо...

Накратко, всеки продукт съдържа консерванти (Sodium Benzoate) - а това е недопустимо за висок клас козметика.
Считайте от какъв долнопробен клас е Де Шели, тъй като тази съставка си я позволяват само най-евтини в ценово отношение марки, като Дева например...

И не стига това, ами и под описанието на всеки от продуктите е записано със ситни букви:
Внимание! Да не попада в очите! Да се съхранява на недостъпно за деца място!

Явно консервантите са нищо в сравнение с останалите токсични съставки, тъй като на никой крем за лице от магазин или аптека не се срещат подобни надписи (или поне аз не съм срещала).
Благодаря, Елимакс, че направи съдържанието на тази долнопробна козметика публично достояние  bouquet
Не всеки би се осмелил...

# 1 039
хах... очаквах  подобни  реакции Simple Smile съжалявам  момичета,  няма  да  се  вържа -  регистрирах  се,  защото  видях  че  има  писано бая  по  темата,   и  все  негативни  неща, а на  мен  не  ми  се  случиха  такива, освен  че  трябваше  да  чакам  половин  час в  чакалнята...  А  една  приятелка  ми  каза, че  е  чула за  тези  продукти,  но  се  е  информирала  в  интернет, та  за  това  е  с  отрицателна  нагласа към  цялата  история и  отказа  на  поканата  да  дам  телефона й.  Прибрах се  и  написах  името  на  фирмата - преди  даже  не  го  знаех и  излезе  този  форум. Никой  не  ме  е  карал  да  пиша  тук. Просто  споделих  какво  ми  се  случи  на  мен. Истината  е,  че  не  знаех  нищо за  въпросната  фирма  - не  че сега  знам  много,  но  не  съм  с  нагласата  да  плюя  никого,  да  се  заяждам  с  никого  -  също. Днес  разказах  на  колежките същото,  което  и  тук написах, и  някои  от тях  останаха  учудени, че  не  са  ме  карали  да  чета нищо, че  не  са  ме  карали да купувам,  даже, че не  са  ме  питали  ползвам  ли  козметика и  каква. Не знам  за вас,  но  съм  работила  като  таен клиент  дълго  време  в спа  центрове. На  консултантката и  пиша  6,  нищо, че  не  ми  е  продала  продуктите. Жената  просто  разбра,  че няма  да  купя  нищо, а  пък  трябваше И  да  си  свърши  работа. Колкото  до  рекламата  на  продуктите  -  не  бих препоръчала  нещо, което  съм  ползвала  един  единствен  път. Колкото  до  цената  на  продуктите  им ...  може  би  в някой  друг  живот Simple Smile Бъдете  щастливи,  здрави  и  успешни Simple Smile

# 1 040

Това навярно е листовката от куфарчето с подробното описание на "козмецевтиката"...

Свалих я и я изчетох набързо...

Накратко, всеки продукт съдържа консерванти (Sodium Benzoate) - а това е недопустимо за висок клас козметика.
Считайте от какъв долнопробен клас е Де Шели, тъй като тази съставка си я позволяват само най-евтини в ценово отношение марки, като Дева например...

И не стига това, ами и под описанието на всеки от продуктите е записано със ситни букви:
Внимание! Да не попада в очите! Да се съхранява на недостъпно за деца място!

Явно консервантите са нищо в сравнение с останалите токсични съставки, тъй като на никой крем за лице от магазин или аптека не се срещат подобни надписи (или поне аз не съм срещала).
Благодаря, Елимакс, че направи съдържанието на тази долнопробна козметика публично достояние  bouquet
Не всеки би се осмелил...

Sodium Benzoate често се среща като сьставка в масовите шампоани; не знаех че е консервант, но знаех че е част от химията, която не би трябвало да е в козметичните продукти.

# 1 041
Brigi,  не се хаби  Peace

Не само, че безполезна козмецеФтиката, но и вредна  Mr. Green

# 1 042
аааааа,  хич  не  ми е  зор Simple Smile ето,  чета  - имало  консерванти Simple Smile и  кой  знае още  какво...

# 1 043
А  една  приятелка  ми  каза, че  е  чула за  тези  продукти,  но  се  е  информирала  в  интернет, та  за  това  е  с  отрицателна  нагласа към  цялата  история и  отказа  на  поканата  да  дам  телефона й.  Прибрах се  и  написах  името  на  фирмата - преди  даже  не  го  знаех и  излезе  този  форум.

ОООх, Бригиии....ами всеки път с нещо се издаваш, бе, мила... :lol Ти кога успя да попиташ приятелката си дали е съгласна да и дадеш телефона??? Те те питат направо там, и не ти дават възможност да се обаждаш и да питаш "може ли". И нали нищо не си знаела, дори името на фирмата....А и приятелката ти пък нали преди това ти била казала за фирмата(т.е. вероятно ти е казала името и) и че има негативна нагласа???? Та последно....аз мисля, че ти самата се обърка как по-точно да се опиташ да излъжеш  Laughing Еми, не ви се получава, спрете се вече....

# 1 044
Яснооо...видя се, че тези кристали не са от най "умните"...по цял ден облъчване с тях, и пак едно и също-еднакво поведение, еднакви реакции...и никакъв смислен отговор на поставените въпроси  newsm78

# 1 045
  • София
Само да ви информирам, че моя позната ми се обади с питане, дали искам да отида на безплатна СПА процедура. Беше там, но аз категорично отказах да ми дава телефона.

А пък колко са компетентни да го представят като СПА, тя ли така интерпретира - не знам, ама това си е чисто непознаване на мат`риЯла Laughing

# 1 046
  • София
Здравейте,
и аз съм сред опарените от фирмата от 8ми март насам, всъщност вчера се появи обрив по лицето ми и утре сутрин ще отида във фирмата, както и в TBI за да направя всичко да си възвърна живота обратно.
Ако някой има идея какво трябва да се направи, освен да се подаде заявление за връщане на продукта и такова за връщане напотребителския кредит, моля нека да ми пише.

# 1 047
А  защо  ми  го  няма коментарът, и отговорът на  една  дама, която писа  след мен също????
........
някой  се   почувствал обиден?
Бъдете  щастливи!

# 1 048
  • Варна

emona69, в началните страници е описано какво трябва да направиш. Успех!!!

# 1 049
Благодаря на всички писали в темата! Бяхте ми много полезни, за да не си загубя времето утре и за да не се ядосвам излишно.На мен ми се обадиха в понеделник с покана от името на позната и след като отказах посещение поради заетост,реших, че всичко е приключило.Днес обаче отново ми се обадиха, този път едно по-настоятелно девойче.Както и да е-съгласих се на посещение.Имах наум, че при всички случаи ще ми се предлагат продукти за купуване и твърдо решена да устоя.Вкъщи нещо ме накара да проверя къде точно се намира адреса и оттам попаднах на темата при Вас.Втрещих се! И само за информация-обадиха ми се от телефон 0884662423

Общи условия

Активация на акаунт