Явно са научили коя съм и ме заобикалят с тамян.

съжалявам момичета, няма да се вържа - регистрирах се, защото видях че има писано бая по темата, и все негативни неща, а на мен не ми се случиха такива, освен че трябваше да чакам половин час в чакалнята... А една приятелка ми каза, че е чула за тези продукти, но се е информирала в интернет, та за това е с отрицателна нагласа към цялата история и отказа на поканата да дам телефона й. Прибрах се и написах името на фирмата - преди даже не го знаех и излезе този форум. Никой не ме е карал да пиша тук. Просто споделих какво ми се случи на мен. Истината е, че не знаех нищо за въпросната фирма - не че сега знам много, но не съм с нагласата да плюя никого, да се заяждам с никого - също. Днес разказах на колежките същото, което и тук написах, и някои от тях останаха учудени, че не са ме карали да чета нищо, че не са ме карали да купувам, даже, че не са ме питали ползвам ли козметика и каква. Не знам за вас, но съм работила като таен клиент дълго време в спа центрове. На консултантката и пиша 6, нищо, че не ми е продала продуктите. Жената просто разбра, че няма да купя нищо, а пък трябваше И да си свърши работа. Колкото до рекламата на продуктите - не бих препоръчала нещо, което съм ползвала един единствен път. Колкото до цената на продуктите им ... може би в някой друг живот
Бъдете щастливи, здрави и успешни