Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 942
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 665
И мен са ме метнали на телефонна агитация от Събота още.Няма отърване---нахална работа. #2gunfire

Просто им кажи, че няма да се възползваш и молиш да не ти се обаждат повече. Направи го с леден тон.

Благодаря ,следващия път ще ти отрежа.

# 1 666
Първо - здравейте на всички! Съвсеееем случайно попаднах на темата и побързах да се регистрирам, за да драсна нещо набързо. Бях на интервю за работа преди дни в тази фирма и, честно казано, нищо не заподозрях. Много неразумно от моя страна, сега докато ви четях ми настръхнаха косите... Знам, че ще прозвучи психарски, но има ли някакъв шанс да злоупотребят с данните ми (става въпрос за прословутата анкета, която се попълва)? Доколкото си спомням писах имена, адрес, телефон, дата на раждане (която най-много ме притеснява), къде съм завършила средно образование (или съответно висше), дали съм осъждана, дали пуша, интереси, хобита. Нямам спомен за подписи, но мисля, че не се подписвах никъде. Сега направо се проклинам, че ги изписах нещата без да се замислям... Та, мисълта ми е, някой "опарил" ли се е от даването на тези лични данни?

П.П. Ако някой е навит да направим някаква акция срещу тези измамници, аз съм насреща!

# 1 667
  • София
Продължават да безпокоят мои приятелки вече 3-4 месеца, откакто имат телефоните им.
Звънят им почти всяка седмица, което  си е телефонен терор.
Ако искате да се откажете да ви звънят, трябва да бъдете доста резки и ясни, иначе
ще ви звънят отново и отновор под един или друг предлог, или от поредното ново
име на фирмата.

# 1 668
Отвратително нагли същества. На мен ми се падна новобранка. Хънка... мрънка... Но то не е и лесно да ме убеди някой, че има магичен ефект даден продукт, като просто... няма никакъв. Simple Smile
Поисках да прочета, защото ме лъжеше, че кремовете са био, съдържанието - абсолютно всяка съставка беше с химичното си наименование.
В някакъв момент нахълта някаква шефка. Извини се, че момичето е ново и каза, че тя ще продължи с презентацията.
И на мен ми просветна на секундата - в помещението имаше скрити камери, за които, естествено, въобще не бях уведомена!
В собствена сграда са, ново, модерно строителство, карат посетителите да обуват калцуни, като в болница... Създават някакво първоначално погрешно впечатление за достоверност... Но после...
Пазете се, момичета! Може би и мен нямаше да ме пуснат да си тръгна, ако не бяха ме питали какво работя. Та поне с журналисти явно внимават. Но това не им попречи да се държат супер арогантно, да се опитват да ме манипулират и притискат по всевъзможни начини.

# 1 669
Запис на темата. И аз съм препоръчана от близка за тези прословути процедури. Имаше нещо съмнително в настойчивостта на служителката им. Днес след като уредихме час за среща в Ст.град, отново ме налегнаха съмнения каква е тази козметика аджеба, която е противопоказна за бременни , онкоболни и пр.... Аз работя в козметична компания с голям асортимент и нямаме нито един толкова агресивен продукт . Финала с личната карта беше решаващ. Попитах я не може ли с шофьорска книжка- не можело. Момичето от регистратурата щяло само да свери имената. Дори нямало да я вземе.. Тогава защо е толкова важно да нося л.к. ?! Разрових  се и видях темата тук. Благодаря Ви ,че сте я развили толкова подробно:) Още утре ще обясня на любезната дама,че не се интересувам. Ако се обади .. защото винаги ми звънеше от скрит номер , ако не се обади преди часа,тя губи. Все пак ме увери ,че трябва да съм сериозна и навреме , тъй като за мен ще се ангажира допълнителен екип + екстри които вече не си спомням Simple Smile

# 1 670
И на мен ми се обадиха. Бях пределно ясна, че крачето ми няма да стъпи при тях. Да видим дали ще продължат да звънят.  Tired

# 1 671
Аз само да споделя, на бул. Черни връх има огромен Билборд с реклама на въпросната фирма. Просто ми се наби в очите, мацка леко забулена с фередже. Така, че съвсем не са пред закриване според мен.

# 1 672
  • Sofia
Благодаря за темата! Вчера не отидох на срещата с тях. Е, имаше малко неприятен разговор, те ми се обадиха около час преди уговореното ми отиване, аз им казах, да не ме чакат, и т.н. ... сега ще видя дали ще продължат да ми звънят, при положение, че наистина им казах с хладен категоричен тон да забравят за телефона и името ми, и повече да не ме безпокоят.

# 1 673
Току-що пак ми звъняха.Отказах им категорично.След 5 минути пак звъняха ,но не вдигнах.дано е за последно.

# 1 674
  • Варна
Получих третото си обаждане.
Направи ми впечатление, че девойката беше мнооооого любезна, ама много. Не ме подразни дори за секунда. Да, вярно, настойчива, опита се да ме убеди, че това, което е било преди като отношение го няма. Поговорихме си, казах кое не ми харесва. Казах, че нямам намерение да хода и просто ми благодари и ми пожела приятна вечер.
Вероятно от новите служителки там имам и инициативни, които са решили да внасят промени с маниера на внушение.
Но май дори и с променени няма да им се получи много.

# 1 675
И аз съм работила там,но за съжаление не бях чела във форума. Номерата ги дават жените, но ако те  не искат много ,а консултантките ги принуждават, се налага да дадат първите номера,които видят. Затова си мислите,че нямате такава приятелка,тя просто се е опитвала да се измъкне по-бързо Laughing  Иначе, ако си измислите някакво оправдание,ще ви се обаждат отново. Понякога е имало жени, които наистина не са успявали първия път, но след това са идвали. Като не искате да ходите направо кажете да не ви търсят повече,но по-грубо,защото там за дълго се задържат най-наглите и няма да ви оставят на мира. Определено те заблуждават за много неща,но след първия месец по-умните го разбират и ако очаквате заплата повече от 400 няма да стане Grinning . Козметиката не знам каква е,но от 40 жени,имаше една доволна,какви ли не неща са им ставали по кожата...

# 1 676
Бях писала преди време за безпокойството, след като категрично ги помолих да не ме безпокоят се отказаха за около месец и от вчера тел. терор започна отначало.

На вниманието на списващите от фирма Де шели:

След като веднъж са ви отказали не безпокойте хората, моля. И най - вече не в часовете за почивка!!!!!!!!!!!!!

# 1 677
Аз само да споделя, на бул. Черни връх има огромен Билборд с реклама на въпросната фирма. Просто ми се наби в очите, мацка леко забулена с фередже. Така, че съвсем не са пред закриване според мен.
И реклама не могат да си направят като хората.
Ползвайте нашите продукти и ще изглеждате така, че ще имате нужда от фередже!

# 1 678
Преди половин година ходих на тази безплатна козметична процедура. Две мои колежки бяха ходили и бяха доволни, само ме предупредиха да бъда твърда в отказа си.
Козметичката беше любезна, доста настоятелна, но като разбра, че няма да се получи при мен, доста охладня в отношението си. Пратиха дори мениджъра да ме убеждава.
Аз обаче казах, че без да говоря с мъжа си, не мога да взема такова решение. Тогава го обърна на чест - Каква жена съм била, всичко да казвам на мъжа си? Тя била вижала как жени лъжат и мажат само и само да си купят "върховната" козметика. Пък и нямам време да се съветвам - от утре била друга цената (с 1000 лв отгоре  hahahaGrinning Казах й, че ако струваше 20 лв например, нямаше да има проблем, ама 2000  Shocked

# 1 679
Каква жена съм била, всичко да казвам на мъжа си? Тя била вижала как жени лъжат и мажат само и само да си купят "върховната" козметика.
E, да имат късмета да ми зададат точно тоя въпрос, тесен ще им се види офисът. Най-обичам някой непознат да ме покани на безплатна процедура и след пет минути да ми обсъжда отношенията с мъжа ми и да ми дава акъл......

Общи условия

Активация на акаунт