Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 934
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 785
Аз  лично ще отида да пробвам защото според мен човек докато не види не може да говори за нещо на което не е свидетел и не е пробвал аз съм от този тип хора че всеки си има глава на раменете

# 1 786
Аз лично ще отида да пробвам защото според мен човек докато не види не може да говори за нещо на което не е свидетел и не е пробвал аз съм от този тип хора че всеки си има глава на раменете.
Ами хайде върви, какво още чакаш?
Форумът (ако си забравила или не знаеш) е за това - да се споделят мнения - както положителни, така и отрицателни.

Можеш (и още как) и да обсъждаш, и да имаш мнение за някого или нещо, дори и без да си се сблъсквал с него.
Ти всички хора и компании, за които имаш мнение, ли ги познаваш лично/отблизо?

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 12:44 от krem-karamel

# 1 787
Аз  лично ще отида да пробвам защото според мен човек докато не види не може да говори за нещо на което не е свидетел и не е пробвал аз съм от този тип хора че всеки си има глава на раменете
Ми ако имаш няколко часа излишни, нямаш нищо против да ти мажат козметика с неизвестен и съмнителен състав по лицето, както и да обясняваш колко печелиш и за какво го харчиш на месец, дали казваш всичко на мъжа си, както и да ти обясняват колко много бръчки имаш за оправяне, иди. Аз не съм навита и няма да отида.

# 1 788
Ами аз лично казвам всичко на мъжа си да не го приемам лично просто ще отида да видя и ще кажа

# 1 789
Ами аз лично казвам всичко на мъжа си да не го приемам лично просто ще отида да видя и ще кажа
Аз може и да казвам, може и да не казвам, но имам проблем да обсъждам това си поведение със странични хора. Това, както и колко печеля и харча на месец смятам си е лично моя работа.

# 1 790
Ами има лесно няма да казвате никой не може да накара някой да прави нещо на сила. Това е лично ваш проблем.Аз утре имам час за 10 сутринта и ще видим какво ще е....

# 1 791
То сега да не излезе, че ще ходиш само и само за да ни кажеш после на нас  Mr. Green Няма нужда да правиш такава жертва.
Много са ми съмнителни потребители, регистрирали се специално за да се изкажат в темата.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 14:27 от Lemy

# 1 792
watermelon, не е зле да обърнеш внимание на правописа и пунктуацията, когато ни се караш.

# 1 793
Искам да кажа,че на мен ми звъннаха днес сутринта и когато изписах името на козметиката,ми излезе тази страница... и затова съм тук

# 1 794
  • Варна
watermelon, не е зле да обърнеш внимание на правописа и пунктуацията, когато ни се караш

Аз лично не забелязах watermelon да се е карала на някого. Напротив - момичето просто каза, че въпреки всички мнения, ще отиде и после ще сподели.
Напротив, ето това мнение ми прозвуча като каране:

Ами хайде върви, какво още чакаш?
Форумът (ако си забравила или не знаеш) е за това - да се споделят мнения - както положителни, така и отрицателни.

Можеш (и още как) и да обсъждаш, и да имаш мнение за някого или нещо, дори и без да си се сблъсквал с него.
Ти всички хора и компании, за които имаш мнение, ли ги познаваш лично/отблизо?

Ама Крем, ти още малко ще я набиеш, ако можеше...  Shocked
Именно защото  "Форумът (ако си забравила или не знаеш) е за това - да се споделят мнения - както положителни, така и отрицателни", май и watermelon има право на мнение, а?
Аз също на няколко пъти писах, че методите ви да се подигравате с момичетата и да лъжете не са ми понятни и не мога да разбера защо просто и ясно не можете да кажете "НЕ". Без да сте груби, без да сте гадни, просто да сте категорични...  newsm78
Ама те също били лъжели... Е? И какво? Трябва да паднете на тяхното ниво ли?
Как пък мен не ме излъгаха и спряха да ми досаждат, без да се налага аз да ги лъжа, да им се подигравам и т.н.  newsm78

По-спокойно момичета. Не си тровете нервите с такива глупости... Има и по-страшни неща в този живот, от това, че някой не споделя общото мнение в някакъв форум...  Wink

П.С. Или сега ще кажете, че и аз съм се регистрирала, за да защитавам Ди Шели?  Rolling Eyes

# 1 795
  • Варна
И аз не смятам, че watermelon_ се заяжда или се кара с някой. Всеки има право на мнение, както казахте. Момичето е решило, че ще пробва, вместо да слуша болшинството от негативни мнения.
Познавам жени, които са отказали категорично и не са ги притеснявали повече. Познавам и такива, които са били там и са останали очаровани, включително и моята майка.
Не защитавам и не се карам с никой, и не смятам, че е редно да плюете всеки с позитивно мнение тук     Peace 
Моето мнение е позитивно и е изградено върху разкази на жени, които са били там... убийте ме с камъни  Laughing

# 1 796
Днес бях там и искам да ви кажа, че е доста приятно... Никой не ме е притискал да купувам каквото и да е или да оставям телефони на приятелки. Момичето, което проведе демонстрацията беше много любезно. Имаше, разбира се, предложение за покупка, но никой не е ме е карал насила  Wink

# 1 797
  • София
А ти си го купи, нали! В смисъл чудя се дали и аз да не отида все пак!

# 1 798
  • Варна

В крайна сметка, до колкото разбрах, никой не държи жените под ключ. Ако не им хареса винаги могат да станат и да си тръгнат Wink Както и никой не може да ти изкара на сила парите от джоба...

# 1 799
  • София

В крайна сметка, до колкото разбрах, никой не държи жените под ключ. Ако не им хареса винаги могат да станат и да си тръгнат Wink Както и никой не може да ти изкара на сила парите от джоба...
Що така с лошо... Аз така мило питах госпожата, а ти да ми спреш порива!!!  Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт