Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 369
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
виж сега, ако нещо прилича напатка, кряка като патка, плува като патка, най-вероятно е патка. обида към потребителите е карането по такива плитки схеми на натрапване на продукта и "разяснителна работа" как патката не е патка, а зрителят нещо се е объркал, че не вижда ,че е лебед. Wink

Андиnewsm20 Няма да ти разбере поста, за съжаление, косито Simple Smile

# 2 596
А, така.  bowuu
Айде Косиииии да видим какво ще измислиш в контра.  smile3534

# 2 597
Ей сега ще излезе Косито на чело на борбата!!!То е ясно ще фърчате напатки😂
АНДИ,културно ти се разясни,че патката е лебед,ти като си кьорава и не виждаш проблема си е твой!

# 2 598
  • София
Анди  hahaha  hahaha  hahaha

# 2 599

Lanfear, нищо не си доказала. Напротив, ние ви доказахме, че фирмите са различни, доказахме ви го по документи както и разликата в брандовете. В момента излиза, че вие говорите против фирма, в която никога не сте работили и никога не сте ползвали козметиката, единствения контакт, който имате е форума с тази фирма.   newsm78

Това, че оксана и анна имат някакви отношения и за едно или друго си правят услуга не значи, че са една и съща фирма. Докато нашите документи показват ясно, че сме различни фирми.

Питам ви, какво напротив имате управителката Анна Плотникова ? Какво напротив имате към мен ? Какво сме ви направили ние ? Как сте си изпатили от нашата козметика Дийп ?   newsm78

Доста хора тук доказаха много неща. А ти не.
Да си смените името и етикетите нищо не значи. Фабриката отрича да ви прави продуктите.
Като цяло сме против мошениците, затуй миличка пишем тук.

Мили дами, които пишете против мен директно и против нашата фирма Бюти Индъстри. От написаното разбирам, че имате неприязан към Банини. Ние ви обяснихме, че Банини не са на чело на тази фирма. Питаме ви, защо пишете против нас ? Какво нашата фирма Бюти Индъстри ви е направила ? Нашия екип се ръководи от Анна Плотникова и всеки тука е доволен от нейното отношение, какво лошо сте видели вие от нея и какво против нея имате ? Какво против нашата козметика Дийп Козметикс имате ?

И отделно имате ли неуредени сметки с Банини ?
А сега ти станахме мили  Joy
Щом Банин е при вас, говори достатъчно. Сто пъти ще ти го напиша Русо коси.  hahaha

Ти като си такъв отявлен защитник, защо не вземеш да се свържеш с Господарите, да се оплачеш и те в ефир да докажат, че сте или не сте бившите дешели.

# 2 600
На Коси Боси май й е изтекъл временният бан, и пак се е завърнала в темата да забавлява публиката...
Сега сякаш е по предплазлива, за да не я баннат окончателно... Whistling

# 2 601
Мили дами, които пишете против мен директно и против нашата фирма Бюти Индъстри. От написаното разбирам, че имате неприязан към Банини. Ние ви обяснихме, че Банини не са на чело на тази фирма. Питаме ви, защо пишете против нас ? Какво нашата фирма Бюти Индъстри ви е направила ? Нашия екип се ръководи от Анна Плотникова и всеки тука е доволен от нейното отношение, какво лошо сте видели вие от нея и какво против нея имате ? Какво против нашата козметика Дийп Козметикс имате ?

И отделно имате ли неуредени сметки с Банини ?
Така по-писаното от теб  ЯСНО СЕ РАЗБИРА,ЧЕ НЕ СИ КОНСУЛТАНТКА!
НЯМА СЛУЖИТЕЛ,КОЙТО ДА ГОВОРИ ТАКА ЗА КОЗМЕТИКАТА И ФИРМА " НАШАТА КОЗМЕТИКА,НАШАТА ФИРМА,НАШИЯТ МЕТОД НА РАБОТА" СТАВА ЯСНО,ЧЕ НЕ СИ КОНСУЛТАНТКА!
Другото което е ,да имам  2 правописни грешки права си за това(по-принцип писах от телефона и съм ги допуснала-не,че е уместно да се оправдавам) както и да е!
Да лично АЗ имам сметки за уреждане с Максим!
Но Максим да го оставим на страна!
Защо толкова ми отбягваш въпросите не мога да разбера?Как украсата се яви и във вашият Офис?Как използвате същите уреди и за диагностика и за процедури?Как по същият начин става записването -звъни кол центъра ,кани дамите с лични карти, работи с тексим банк ,диагностици сте имали и това завиши цената на кремовете ( а диагностиците квалифицирани ли са?) Вие какво образование имате,за да го работите? Все пак говорим за кожата! Това е много важна част от Нас! Говорим най-вече за лицето! Лично аз дадох примери с  ваши КЛИЕНТКИ ,КОИТО СА ПОСТРАДАЛИ! Нещо да кажете по-въпросът за тях-НЕ!
Козметиката ,която ползвате едно на ръка е,че не се произвежда във фабриката която казвате и другото е ,че 100% е бъкана с химия!
А сега ти ми кажи,СЛЕД КАТО ТИ СИ СЛУЖИТЕЛ НА НОВАТА ФИРМА "DEEP"  КАК ТОЧНО МОЖЕШ ДА КАЖЕШ,ЧЕ РАБОТАТА НЯМА НИЩО ОБЩО С ТАЗИ ОТ  DESHELI? КАК ГО ЗНАЕШ? КОГА СИ РАБОТИЛА В DESHELI ,ЧЕ ДА ГОВОРИШ ,ЧЕ ПО-НИЩО НЕ СИ ПРИЛИЧАТ РАБОТИТЕ И ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО?
ЕТО АЗ МОГА ДА ТИ КАЖА В DESHELI КАК СЕ РАБОТЕШЕ ПРЕДИ И АКО ДОЙДА НА 1 ВАША ПРЕЗЕНТАЦИЯ МОГА ДА ИЗРЕЦИТИРАМ НАИЗУСТ ВСЯКО ИЗРЕЧЕНИЕ ОТ ЗАУЧЕНИЯТ ВИ РЕПЕРТОАР !!!
ПОСЛЕ МИ ГОВОРИ,НИЕ НЯМАМЕ НИЩО ОБЩО! КАК ГО ЗНАЕШ,СЛЕД КАТО НЕ СИ РАБОТИЛА В DESHELI?  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: нд, 20 мар 2016, 16:04 от chesriss

# 2 602
  • Варна
Ако въпросните одумвани козметични фирми си бяха платили за реклама в нашия сайт, щеше да е страшно.  Sunglasses Но поне някой щеше да спечели от цялата работа.

Как не се научиха, че форумът е страшна сила.  Grinning И тук се пипа нежно.

# 2 603
Здравейте,

Както и по-рано съм писала аз съм служител в тази фирма. Харесва ми тук, хората се държат дружелюбно както и управителите и нямам никакви проблеми. Козметиката, която предлагаме смятам, че е добра и си струва да се предложи на пазара. Аз лично в Бюти Индъстри не виждам никаква измама, не виждам никакво лошо отношение нито към персонала, нито към клиентите. Това ми дава стимул да излезна във форума и да пиша и да защитавам колкото мога и както мога.

Така, вие казвате, че сме измамници, но не давате никакъв пример как Бюти Индъстри или нашия бранд Дийп някой да е пострадал ? Кого сме излъгали ? Кого сме измамили ?

Един от големите плюсове, които имаме, е че човек, може да реши да ползва нашата козметика и след месец два, ако не е доволен да я върне. Също така имаме диагностици, които да определят дозата както трябва и ако тя се спазва проблем няма да има. Аз не съм наясно, да има и една алергия с нашата козметика до момента.

Lanfear, много хора предполагат, а не доказват. За мен, за доказателство се приема, нещо, което е 100% необоримо. Както са нашите документи. Имаме фактури от фабриката, имаме официално писмо от фабриката. Има подпис и печат и за пореден път ще кажа, това са документи, които ако са фалшифицирани от наша страна, ние носим наказателна отговорност. Вие изкарахте един може би заблуден имейл, който не е официален документ, а може и да е фалшифициран. Ние ви показахме в търговския регистър, кой е собственик на фирмата също така.

Сега, че Анна Плотникова и Оксана Банина са приятелки и партньори по тенис е друг въпрос. Аз лично не съм наясно с техните отношения! Това, че Оксана е решила да бутне едно рамо на Анна не значи, че фирмата е нейна. Аз лично и това е моето мнение, не мога да приема вашите доказателства за 100% истина.

Това, че има част от интериора от Дешели при нас, еми оксана е решила да ни го остави.
Това, че домейна е първоначално нейн, а сега наш, еми ние сме си го купили от оксана (мисля, че сме си го купили, а може и да ни го е дала).
Това, че имаме уред за компютърна диагностика оставен ни от оксана (аз лично не знам по какви споразумения) също може да покаже, че хората са приятелки, но не и че фирмата е на Оксана.

Капиталите са на Анна Плотникова, които са вложени, фирмата сега се движи от нея, Оксана и помогна в началото, даже временно е била управител, за да може да и помогне в началото малко на Анна, но никога не е била собственик. Но това пак не е никакво доказателство, че фирмата е на Оксана.

Сега, до колкото бан на моя профил няма, не е имало до сега, и не виждам причина да има. Аз излизам най-съвестно да правя опити да защитя фирмата, в която работя.

# 2 604
Човек като прочете темата ще разбере, че сте Дешели. Отдавна те оборихме.
Твърде много хора от Дешели са при вас за да е случайно.
Пък и техника  Laughing
Документите ви може да са фалшиви. И да носите отговорност, но то в БГ много хора мамят. Не ми се измъквай с такива приказки.
Чисто и  просто Банини управляват зад кулисите след репортажите.
А като видя бранда ви на страницата на фабриката, може и да повярвам.
Ако нашия мейл е заблуден, ми миличка - докажи го.
Но не можеш. Отдавна разбрахме, че си нямаш на идея как да го направиш. Удивителните не помагат, нито голите ти твъдения.

# 2 605
Чесрис, първо, според мен не ти влиза в работа каква съм във фирмата и т.н. Второ, има един човек, наскоро имаше лекция даже в България, който аз уважавам и се възхищавам много. Казва се Браян Трейси. От един от клиповете му съм научила, че ако отношението ми към фирмата, в която работя е такова, все едно работя в моя собствена фирма, резултатите ми като служител ще се увеличат и ще бъда ценен кадър за фирмата. Аз се старая максимално добре да си върша работата и даже имам екстра като влизам във форума да пиша. В момента съм уважавана в тази фирма, както и в предни фирми и кадето и да отида с това отношение, което имам бързо ще бъда ценен и уважаван кадър.

На мен ми е ясно, че ти никога не си работила в нашата фирма Бюти Индъстри и никога не си ползвала нашата козметика, както и lanfear. Но въпреки това решаваш да пишеш против нас. Би ли ми обяснила каква е причината за това ? какви са ти неуредените сметки и с Максим ?

Анна Плотникова до момента показва доста сериозен морал във фирмата, аз лично я уважавам и последно време доста честно си говорим (именно, личното ми отношение, което показвам към фирмата почва да ме сприятелява със собствениците и се издигам). Почвам да я опознавам като характер. Тъй като Максим работи при нас, имам усещането, но може и да се лъжа, че ако спомена на Анна за неуредените сметки с Максим, като и знам до момента нейното мислене, може и да го помоли да си изчисти сметките с тебе. Но пак, нищо не гарантирам. Аз лично нищо не мога да обещая! Просто, на мен не ми е приятно ако има такива неща и в следващия момент излиза, че аз искам да си върша съвестно работата, ама трябва да излезна срещу човек, който си е изпатил и пострадал, и в един момент почвам да се съмнявам дали съм права ?? Не е много приятно това усещане! Кажи какви неуредени сметки имаш с човека ?

Въпроса ти по образованието, мисля, че в заден пост ти е отговорено на това.
В горния пост също отговарям на част от въпросите ти относно интериора и т.н.
До колкото начина на работа с кол център да се канят клиенти на безплатна презентация и ако им хареса да си го купят не намираме проблем с това. И ако други фирми работят по този начин пак не виждам проблем в това. Отговор за личните карти също имате, не се изискват, до колкото знам трябва да е писано.

Относно примерите с наши клиенти, които са пострадали от нашия бранд Дийп би ли ми ги дала отново ? Или пратила на лично съобщение ?

Относно фабриката и къде се произвежда козметиката ни имаме солидни доказателства за това, което ние твърдим разгледай ни сайта ще наериш качените документи по въпроса.

Когато съм казала, че няма нищо общо имам предвид, че собствениците са други, отношението към персона и клиентите поради различните собственици е друго. До колкото съм разговаряла с някои служителки в Дешели, които работят при нас, те също казват, че има разлика да се работи за Анна Плотникова вместо за Максим Банин.

Също така, още в началото като почнах да пиша съм казала, че има прилики в методите и начина на работа, ти повтаряш нещата, които вече сме коментирали.

Ако имате още въпроси, които съм пропуснала или имате нови въпроси, ние сме на разположение да ви отговорим. Можете да ни ги зададете във форума или на лично съобщение.

# 2 606
Човек като прочете темата ще разбере, че сте Дешели. Отдавна те оборихме.
Твърде много хора от Дешели са при вас за да е случайно.
Пък и техника  Laughing
Документите ви може да са фалшиви. И да носите отговорност, но то в БГ много хора мамят. Не ми се измъквай с такива приказки.
Чисто и  просто Банини управляват зад кулисите след репортажите.
А като видя бранда ви на страницата на фабриката, може и да повярвам.
Ако нашия мейл е заблуден, ми миличка - докажи го.
Но не можеш. Отдавна разбрахме, че си нямаш на идея как да го направиш. Удивителните не помагат, нито голите ти твъдения.

Щом смяташ, че са фалшиви, моля те да го докажеш ? Те хора по цял свят лъжат, не само в БГ, но това не значи, че нашите документи са фалшиви! Има си институции, които следят тези неща, обадете се там и подайте сигнал. Ние си имаме официален сайт и официални документи и докато не докажете, че са “фалшиви” думите ви са въздух под налягане.

Коментирахме вече, персонал от 46 човека да има 5 човека от Дешели, това не е много. Или поне за нас не е много.

Вашия имейл е заблуден и аз съм го доказала с нашите документи. Виж моля те на нашата страница има официлано писмо, което доказва, че твоя имейл нещо не е както трябва. Както и фактури!

Ето ти линка отново, макар, че сме го пускали и преди: http://deep-cosmetics.net/production/producer/1-b4u-ltd

Аз също те помолих да споделиш, защо пишеш против нашата фирма Бюти Индъстри и нашия бранд Дийп при положение, че не си работила в нашия екип ръководен от Анна Плотникова и не си работила с нашата козметика Дийп и не си използвала козметиката ни. Ти отговори защото сме измамници. След това те помолих да ми кажеш, кой клиент сме измамили или хора, които са работили за Анна Плотникова са били измамини, все още чакам отговор.

Аз обясних защо излизам и защитавам фирмата, написах си доводите, чакам сега и твойте да чуем.

Относно обидите с патки и т.н. Нали знаете, че грозното патенце накрая стана красив бял лебед ?

# 2 607
Тука гледам яко са набъбнали страниците от както последно писах. На мен коментара ми беше малко по-негативен към хората, които пишат глупости за Дийп. Както казах и по-рано, козметиката не е лоша. Само че, сега като чета разбирам, че проблема не е в козметиката дали е лоша или добра, а в това, че има неуредени сметки. Аз лично не знам дали Дийп е Дешели, аз съм ползвала само Дийп, но ако е истина, че имате неуредени сметки лично ще ви посъветвам да си ги уредите.

Аз също съм бизнес дама, имам няколко бизнеса, които въртя и имам много случай за лошо свършена работа от служител да си плащам като поп, но винаги съм гледала да си оправя сметките със служителите. За мен това е важно и ви препоръчвам независимо какви са ви сметките, връзките и т.н. между вас да си изчистите сметките, защото и аз съм работила като по-малака за други фирми и не са ми плащали и са мислили причини да не ми платят за пари, на които съм разчитала и са били жизненоважни. Ако вие имате пари и не знаете болката от безпаричието и решавате, че какво толкова тука сега за една "малка заплата" във вашите очи, може и да не си платите. Да, ама тази "малка заплата", за служителя е нещо сериозно, той с тях изкарва месеца. Горещо ви препоръчвам да си оправите сметките иначе няма да се разберем.

# 2 608
  • Оптимист по принуда
Мъка, мъкаа..

# 2 609
Свестният ПР струва пари. И не е реклама! Тук вече, на този етап, дори и Айви Лий и Едуард Бернайс да приемат работата, няма как да изметат купчинките-те просто продължават да си се трупат. Ама като имаш насреща си радио, е така!

Общи условия

Активация на акаунт