Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 395 095
  • 2 962
  •   2
Отговори
# 705
Те са,те са:))

# 706
Искам да споделя , че  бях на интевю за козметичен консултант във въпросната фирма , бих искала да ми дадете реален съвет дали наистина си заслужава да се отзова ако ми се обадят за работата ... Благодаря предварително Simple Smile

# 707
Искам да споделя , че  бях на интевю за козметичен консултант във въпросната фирма , бих искала да ми дадете реален съвет дали наистина си заслужава да се отзова ако ми се обадят за работата ... Благодаря предварително Simple Smile
След всичко написано в темата до момента, сериозно ли имаш колебания...

# 708
[/quote]

Ами колебанията ми идват от там , че първоначално ми се стори наистина приятно местенце а жената която проведе интервюто беше наистина мила ... единствено това че смяната ти протича по 6 часа горе долу , а на края взимаш макс 1300 лева ме накара да се замисля дали изобщо е възможно ... и другото което е , че тя каза че статистиката показва , че всяка 5та жена посетила центъра им е закупила продукта ...

# 709
Благодарности на всички за информацията, аз имах час за днес и колебанията ми дали да ходя се изпариха.....дори няма да ги известявам. Изпитах телефонната им агресия, когато настояваха да ми запишат час с фалшиво приповдигнатия си маркетингов подход, не приемат Не , нито дори да им върнеш обаждането ....измъкнаха ми засега трите имена уж за базата данни, това с 10те имена задължителна препоръка вече съм го изпитала с Рейнбоу демонстрацията,където ме обвиниха, че едва ли не принуждавам децата си да живеят в мръсотия и трябва да сключа договор за 4000 лв, "само" по 100 на месец..... не искам да го преживявам и върху лицето си! Ще си спестя "удоволствието"  Simple Smile

# 710
Цитат

Ами колебанията ми идват от там , че първоначално ми се стори наистина приятно местенце а жената която проведе интервюто беше наистина мила ... единствено това че смяната ти протича по 6 часа горе долу , а на края взимаш макс 1300 лева ме накара да се замисля дали изобщо е възможно ... и другото което е , че тя каза че статистиката показва , че всяка 5та жена посетила центъра им е закупила продукта ...

А минимум?

# 711
  • Пловдив
Аз уж в провинцията,а ме потърсиха и без да съм попадала на темата разговора не завърши добре за девойката.Каза,че свещ ще запали да се помоли повече да не попада на такава като мен.  Whistling Ако бях попрочела-не знам. Аз принципно не харесвам подобни агитации и покани,а наглее ли ми някой отсреща изобщо няма почва при мен. Дано повече хора се информират своевременно,че до колкото чета все още има наивни душички,които се поддават на такива провокации. Познавам такива,на които им е трудно да отказват и от хорски срам,както се казва си купуват разни ненужни боклуци.

# 712
Хехе, полиакриламид Laughing. Имаме си тук една бутилка 50% разтвор, чекайте да ви копирам как се работи с нея- Use eyeshields, faceshields, gloves, half-mask respirator (US), multi-purpose combination respirator cartridge (US). Той не че  е отровен сам по себе си, но както и ще да се синтезира, е невъзможен за очистване от изходния акриламид, който е невротоксин с доста бързо действие. Да им е честито на дамите, нанасящи си това по лицето 35.
Натриевата основа от своя страна може би е полезна- ще ощави всичките мъртви клетки, с които попадне в контакт

# 713
Накратко, всичко, което трябва да се знае за руската, или пък руско-еврейската мафия 'Де Шели'.

ДА ПРЕДУПРЕДЯ ДАМИТЕ, ЧЕ Е ПОЧНАЛА НЯКАКВА СТРАННА КАМПАНИЯ С ОБАЖДАНЕ ПО ТЕЛЕФОНА ЗА БЕЗПЛАТНА ДЕМОНСТРАЦИОННА СПА-КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА ЗА ЛИЦЕ СЪС СКЪПИ ПРОДУКТИ...

Да предупредя дамите, че е почнала някаква странна кампания с обаждане по телефона за безплатна демонстрационна спа-козметична процедура за лице със скъпи продукти /не бях ги чувала - няколко пъти ми повториха, че дори и ми спелуваха, защото не вдявах каква е тази скъпа козметика, накрая разбрах De Sheli/. На мен ми звъняха уж по препоръка на не знам си коя моя козметичка и тя ми била записана безплатна процедура за утре. Не можело да отлагам, защото промоцията свършвала. А аз дори не бях чула и името на продукта, а и отказах на юруш да ходя някъде за незнайно какво. Питах ги как точно се казва козметиката, за да си проуча. Та почнах да проучвам. Някакъв ужас е в Русия с излъгани с уж безплатните козметични услуги. Намерих и свидетелски разкази в бг-мамма. Обикновено ти казват, че е по препоръка на близък приятел, звънят ти на мобилен и едва ли не спешно трябва да се явиш. Като отидеш там - те намазват с нещо-си и те хващат да подписваш договор за покупка на скъпа козметика. В бг-мамма се споменава за почти 2000 лева (все още им чета цялата история). Изглежда им се сторих съмнителна и втори път не ми се обадиха, а ми обещаха до час пак да се обадят, за да не изпусна промоцията. Та такива работи, дами! Това е българският им сайт: http://desheli.bg/
Не знам какви са, но и в руските, и в българските форуми се разказват едни и същи потресаващи истории.

Ако искате, препредайте информацията и на ваши приятелки и близки. Изглежда това лято ще са хит този тип обаждания. за безплатни, но скъпи СПА процедури.
Може би заради летния сезон и многото руснаци тук се е пренесъл този модел у нас.

Българка, която се е хванала, предупреждава: "Ако се подлъжете и отидете на място - трябва да внимавате много:
- искат да покажете лична карта /предполагам, че за да са сигурни, че ако ви убедят да закупите козметиката за 1900 лева, на разсрочено плащане, ще можете да се идентифицирате/
- Не подписвайте никакви декларации и анкети /карат ви да разпишете, че сте съгласни и информирани за съставките в козметиката - и че носите отговорност ако сте алергични*. Няма никаква информация за съставките, продуктите не са етикирани на български/
- Продажбените техники са агресивни, задават ви много въпроси, смачкват ви, и ви притискат до стената докато не се съгласите да закупите продукта
- Продуктите, компетентността на консултантите /които не са сертифицирани козметици и нямат опит в работата с козметични продукти/ и произхода на фирмата - са много съмнителни
- Не давайте контакти на ваши познати, преди да разберете с кого си имате работа.

Вижте повече в руските сайтове относно тях: http://forum.yurclub.ru/index.php?showtopic=336626

https://www.facebook.com/Danybon.blog/posts/687878994572425

* Не само ако сте алергични, но също и ако страдате от рак, диабет, имате проблеми с щитовидната жлеза и т.н. - Вие си поемате отговорността, ако тази доказано токсична козметика отрови организма ви!!!
Иначе не биха настоявали да подписвате подобна декларация, ако козметиката им беше напълно безвредна!!! #2gunfire

Последна редакция: вт, 03 сеп 2013, 15:04 от krem-karamel

# 714
Дами можете ли да ми кажете с точност колко струва този черен куфар с тази козметика на Де Шели (De Sheli),моята  жена(кукувицата) си го е взела и ми казва че уж била 300лв на промоция,6 вноски по 50лв,  дали ме лъже или е именно 300лв ,ако някой ми каже с точност ще съм благодарен,благодаря!!!!!

# 715
300 лв друг път...
Козметиката им струва цели 2000 лв.
300 лв най-вероятно само е първата вноска по бързия кредит, теглен на място, с 18,5% годишна лихва - това ми сподели едно момиче на лични. 3а лихвата съм сигурна, че е точно такава.
Не оставяйте нещата така!
Ето малко данни договора за кредит, който е успяла да развали:
Стока - ДРУГИ 1 бр.
Ед.цена - 1900 лв.

П.П. Ето и цитат от публикация за Де Шели в един блог:

DE SHELI КОЗМЕТИКА - ВНИМАВАЙТЕ!

... Според фирмата представител само по време на презентацията получавам уникалната възможност да се възползвам от промоционалната цена от 1990 лв. за целия комплект кремчета и гелчета + подарък някакъв уред със светещи разноцветни диодчета, който иначе струвал 290 лв. Това било уникално предложение и включвало огромна отстъпка (която при всяко споменаване варираше и започна от 300 лв. и накрая ми казаха, че съм щяла а спестя 2000 лв.) Разбира се само ви показват офертата, а не ви я дават да си я вземете ...

http://residentkonte.blogspot.se/2013/07/DeSheli-kozmetika-izmama.html

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 13:56 от krem-karamel

# 716
А какво правим, ако някой като мен се е хванал на въдицата и е платил наведнъж за "безценната" козметика с кредитна карта. А част от продуктите са вече използвани. Не знам как успяха да ме убедят. До сега удържах на агитации от Rainbow, AIO и други подобни, но тези успяха. Като се има в предвид, че оносно използването на козметика съм много несериозна. А и не съм вманиячена на тема младост.
Мислех да ползвам продуктите, но след прочетеното не смея. Ако някой даде съвет как да ги върна добре. Ако не ще пия една студена вода и ще се "наслаждавам" съзерцавайки скъпия  си куфар.

# 717
Добре дами ,аз така и неразбрах дали жена ми е дала толкова пари за тази "шибана " козметика,т.е взела е кредит от някакъв кредитор с който работи тази гадна фирма ,и с нея съм в тотални скандали отсностно лековатото и мислене,казах и че ако риба на бастун ще я хвана а не с въдица.Просто  нещата са много зле и моля за помощ,дано някоя от вас ми даде точния размер на сумата.

# 718
valentino, сумата е 1900 лв., ако се плати наведнъж. Иначе има и лихви. Явно на жена ти й е неудобно да си признае каква глупост е направила. Аз също не съм казала на мъжа ми, макар че той винаги ме подкрепя. Сигурна съм, че и сега ще е така, но честно казано ме е срам да си призная.

Служителите в тези фирми явно предварително минават курсове за омайване на хората. Мене успяха да ме накарат да пожелая да имам тази козметика. Макар че дори наистина да е върха, бях сигурна, че няма да я ползвам редовно. И друг път съм си купувала скъпи кремчета (от марки които всички сме чували) и след време ги изхвърлям наполовина пълни, поради изтичане срока на годност.

# 719
Да не  си признава ,и затова имаме караници защото аз сам си направих проучване каква е тази измислена марка козметика,презентацията беше в Студенски град  ,ние бяхме още на морето когато ни позвъняха там и бяха нагли всеки ден звъняха кога ще ходи жена ми на презентацията ,ужас аз няма да оставя нещата така ,ще ги дават по телевизията тези мошеници!

Общи условия

Активация на акаунт