Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 542
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 945
не четох темата, само няколко поста на диагонал, поредното преброяване на малоумните с излишни пари, както се казва  Mr. Green
накратко - дали са ми номера на голямата фирма и ще очаквам да ми звъннат. Как да се откача - казвам категорично не и спират да ми звънят, така ли? По кое време звънят?

# 946
  • София
Ооо, как ще им отказваш? Кажи им, че отдавна си имала намерение да ги посетиш и служебно, защото работиш в Инспекция по труда, а мъжът ти е данъчен, та ще те придружи  Mr. Green

# 947
  • Sofia
в София има ли

# 948
  • София
Не е лошо да се върнеш мъъъничко назад в темата.

# 949
  • Варна
Определям се и аз сред поканените във Варна Flutter
Съседката ме беше питала дали може да предостави телефона  ми за безплатна презентация на израелска козметика, това преди седмица време поне. Не отказах, друга съседка също не отказала да даде телефон да контакт.
Вчера ме поканиха, звъннаха ми в работно време, когато акъла ми е съвсем на друга вълна и много мното не вникнах в разговора,заповних къде да ида и кога и толкова. Изненадата ми била поръчана от Светлана Атанасова, каквато нямам в личните си познати, но имам такъв контакт във фейсбук всъщност.
Името на моята съседка не присъства в разговора. Аз обаче ларж - стават обърквации и питам - това израелската козметика ли е (чистосърдечно си попитах дали става въпрос за същото) и козметиката се оказа израелско- френска Simple Smile
Обяснението за мястото на салона ме изненада тогава, без име на салона, но вече ясно защо.
Та 15.02.  ми е процедурата.
Не смятам да ходя, след прочетеното тук.

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 04:52 от Мира Иванова

# 950
На мен ми се обадиха, казах им благодаря за поканата, но няма да дойда, не ме интересува козметика за 2000лв и толкова  Laughing
Малко ми е жал да момичетата, които работят там. Сигурна съм, обаче, че в БГ има още доста черни пари за харчене и няма да останат без хляб....

# 951
Те да се радват, че все още са на пазара и вземат заплати  Peace Но имайки предвид колко време се задържаха Цептер и Рейнбоу, не изключвам и Де Шели да изкарат години...

# 952
Задържат се защото доста мутри си имаме, а и доста "комунисти" получиха куфачета с членския внос от родителите ни... Къде на друго място по света има толкова мерцедеси, ягуари и поршета на глава от населението....

# 953
И ние нищо не правим, за да ги спрем, най-малкото да не се лъжат хората и да спрат си купуват тези "чудеса". Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава  Peace

# 954
  • Варна
Аз не предупредих, че няма да отида, за да не предложат моя час на друга жертва. Уговорката беше за 14 ч. , раззвъняха се още в 13ч.  Naughty но без успех ...

# 955
Ще бъде полезно ако запознатите публикуват телефонните номера от които се обаждат.

# 956
  • София
Звъннаха ми и на мен. Бях малко учудена от това, защото съм чела темата и мислех, че звънят на жени над 35 години, но явно са започнали да звънят наред. (Аз съм на 26 да уточня). Разговорът протече по следния начин - Здравейте, обаждаме се от еди коя си фирма, вашата приятелка даде номера ви и ви прави подарък. Отговорих, че благодаря, но нямам никакво, ама никакво намерение да позволя да ми мажат лицето с някаква козметика и кремове, които нито ги знам какво съдържат, нито нищо. Ама то не било козметика, а козмецевтика. Засмях се и заявих, че както искат да го наричат аз такова нещо на лицето си няма да сложа. После се почна да дам номера на приятелки. Отговорих, че това е абсолютно невъзможно. Как ще дам номера на някой без да съм го попитала предварително. Ама било за подарък, ама не знам какво си - категорично отказах, пожела ми приятен ден и това беше. После се обадих на въпросната ми приятелка, казах и че този път ок, не е съобразила, дала ми номера, но следващ път да не си го е и помислила, ако първо не ме попита и аз не разреша. Единственото хубаво беше, че звъннали първо на мен, а не на друг от приятелите и, защото се оказа, че е дала номера и на друга наша обща приятелка. Е звъннах веднага на въпросната - тъкмо и бяха звъннали и уговорила час - пратих и линк към темата и тя ги отсвири.

# 957
А вие нали знаете, че комбинацията от име и телефон е лични данни? И размятането им пред и от юридически лица без вашето позволение е малко подсъдно?

# 958
  • Пловдив
Те да се радват, че все още са на пазара и вземат заплати  Peace Но имайки предвид колко време се задържаха Цептер и Рейнбоу, не изключвам и Де Шели да изкарат години...
Цептер и Рейнбоу не ги броя за застрашаващи здравето, нито за безполезни -каквато е тази козметика. Просто са си скъпи и имат агресивен метод на продажба, но пък не познавам недоволни от тях , а напротив. А това, че постоянно ми звънят по телефона да ми предлагат включване в борсата разни мечтатели, които са гледали "Вълкът от уолстрийт" и предшестващите го подобни сериозно ме притеснява (знаят ми и името и фамилията и то без приятелка да ми е дала телефона  Confused ) .  Ако дойдат в Пловдив Де шелито се съмнявам да просъществуват обаче, тук просто няма толкова платежоспособни хора и това ме успокоява.   

# 959
днес бях там-ужасно е
защо по-рано не прочетох тук какво за какво става дума-слава богу не успяха да ме залъжат
но ми светна веднага, след като влезе дамата с листчето с паричките.......ааааааааааааааааххххххх как може да има такива хора незнам

Общи условия

Активация на акаунт