Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 521
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 140
Цялата работа е, че карат  "дамите"да подпишат, че не страдат от тях.
Иначе обяснение, ако не бъркам, са давали, че е заради апарат, който не се използва.

Това са врели некипели. Laughing Ако този апарат не се използва, подписаният документ е невалиден. Същото се отнася и за кремовете. Ако са високо качество и няма никакви странични реакции - пак нищо не трябва да се подписва.

Чудесно, че все пак реших да погледна за какво става дума! Безкрайно ви благодаря!!!Имам определен час за днес, естествено няма да отида.Само като си помисля, че щях да загубя нерви и време...Сега сигурно ще ме затрупат с тел обаждания, ще ги изтърпя.Щастлива съм, че се спасих Simple Smile

# 1 141
  • София
Колкото и информиран да е човек винаги може да не е узнал предварително за нещо, зад което дебне опасност. Днес Дешели, утре- друго. Никой не е застрахован, нека да не омаловажаваме опасностите , и да не се присмиваме на тези, които са попаднали под ударите им. Знаете колко хора изгоряха с огромни суми в началото на 90-те заради инвестиции в пирамидални структури, и какво ли още не. Така че, успех пожелавам на всички, които минават през чистилишето в една или друга форма. Никой не може да ви спаси, освен самите вие.

# 1 142
  • най-шареното място
Точно така Елора!
И не  само това са врели некипели. То почти всичко, което казват е такова.
В текста обаче няма нищо за апарата, а че за безвредни само твърдят. А после - подписал - поел информиран риск сам.

# 1 143
Бях на интервю за работа в центъра им за красота в Мол Варна. Тъй като ни струпаха 30 момичета по едно и също време в чакалнята, започнаха да ни вкарват по 3-4 на интервю с някакъв си там сапол. Тоя сапол ни обясни, че ако веднъж не ни вземат на работа, имената ни попадат в черния списък, и да кандидатстваме отново за която и да е позиция няма да ни извикат на интервю (голям прас).
Какво означава "сапол"? newsm78

Със сигурност се сдобиват с личните данни,снемайки видеозаписите от камерите,а не чрез хвърляне на бегъл поглед...
Достатъчно е само да си покажеш личната карта на входа и това стига за записващите камери.
Затова още преди да си се усетил, са ти изготвили договора за кредит...

А почерпката (кафе или чай), която ти поднасят докато чакаш реда си, прави много лесно полагането на подписа ти под договора.

# 1 144
Според мен искат да са сигурни, че се носи лична карта, за да не се ползва като оправдание за отказ от кредит неносенето ѝ. Въпреки че и видеозапис на данните звучи логично. Rolling Eyes

# 1 145
  • най-шареното място
Пo-скоро няма видозаснемане.
Бъдещите посетите могат да огледат към какво ще е насочена картата преди да я покажат.

# 1 146
Личните карти не се поглеждат дори ,това се прави с цел да са сигурни,че ако те убедят да си купиш козметиката ще можеш веднага да подпишеш договора.

П.С
Дъщерята на една позната е ходила на интервю там за работа,но е знаела за какво става въпрос.Просто е отишла от любопитство да разбере какво е заплащането и т.н .
Момичетата който работят там ( с престилките ) получават по 50 лева от всяка продажба и отделно им дават още някакви бонуси ( парични ) . А пък за всяка презентация взимат 5-6 лева нещо такова беше. Горките момичета...толкова много се бъхтят и потят и накрая дори не взимат парички.

# 1 147
Днес ми се обадиха изненадващо от някакво студио за красота или нещо подобно. Така ли се представят от Де Шели?
 Понеже съм запозната с темата, попитах кой им е дал номера ми - казаха ми напълно непознато име. Ама как съм можела да не се сетя за въпросната дама. Казах им, че не я познавам и не желая повече да ми се обаждат. Уж се съгласиха.
Това явно е някаква нова тактика. Но пък ми имаха имената и телефона. От някъде изтичат лични данни, не само от "приятелки".

# 1 148
  • Велико Търново
Тези лични данни никой за нищо ги няма ooooh! Ужасно се дразня като вземат да ми звънят непознати, които най-нагло ме лъжат откъде са ми взели телефонния номер. Да не говорим пък за това, някой да ми поиска лична карта - такава представям само на органите на реда и пред институции за справка!

# 1 149
На мен в Пикадили редовно ми искат да покажа лична карта, за да докажа, че дебитната карта, с която искам да платя, наистина е моя. Това личните карти вече май са като парче вестник. Rolling Eyes

# 1 150
  • Велико Търново
Да, и на мен ми искат при използване на кредитната карта - но те само поглеждат името дали отговаря на това, на картодържателя .

# 1 151
Мисълта ми беше, че вече живо и умряло иска да види лична карта и в един момент жените, които посещават ДеШели може въобще да не се запитат защо и имат ли право. Rolling Eyes

# 1 152
Мисълта ми беше, че вече живо и умряло иска да види лична карта и в един момент жените, които посещават ДеШели може въобще да не се запитат защо и имат ли право. Rolling Eyes
То се мисли, преди да се вземе решение за ползване на "безплатни процедури".

# 1 153
Във варненския новинарски сайт varna.topnovini.bg до вчера имаше поне 3 публикации за Де Шели, а сега като кликна на адресите (все още присъстват в History-то на компа ми) - няма нищо, само това съобщение:

Страницата не може да бъде намерена.
The requested page "/node/62657" could not be found
.

Тия наистина са много опасни!

В кеша на Гугъл все още се пазят статиите.

Ето ги премахнатите пибликации:

МАМЯТ ВАРНЕНКИ С КРЕМОВЕ ЗА ПОДМЛАДЯВАНЕ 17 МАРТ 2014

ЖЕНА СЕ СДОБИ С КРЕДИТ СЛЕД КОЗМЕТИЧНА ПРОЦЕДУРА ВЪВ ВАРНА 18 МАРТ 2014

СКАНДАЛНИЯТ ЦЕНТЪР ДЕШЕЛИ НЯМА ЛИЦЕНЗ ЗА КОЗМЕТИЧНА ДЕЙНОСТ 19 МАРТ 2014

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 14:26 от krem-karamel

# 1 154
  • София - Рим и обратно
Тия са наистина уникални Shocked.
Дайте сериозно да пишем до някоя телевизия, това е вече прекалено - манипулират и пресата!

Общи условия

Активация на акаунт