Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 389 521
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 155
  • Велико Търново
Някой преди беше споменал за "Господари на ефира", но не помня дали писа, или...?

# 1 156
  • София - Рим и обратно
Никой не е писал май.

# 1 157
Здравейте,
Трябва ми информация кой е собственик на сградата на фирмата, която продава Де шели в София. Бихте ли забили едно рамо? Ако има някоя мама веща в икономическите въпроси, моля, да се свърже с мен, трябват ми малко разяснения, за да довърша това, което съм почнала. Ако има някой с алергия, която се е проявила не на място след теста, а след това, когато си е тръгнал също съм на линия.
Предварително благодаря на всички, които се отзоват.
Не съм Богиня, но пък реализирам ураганни чудеса:). Wink Laughing

# 1 158
  • Велико Търново
Аз следя темата, но не съм получавала обаждане/ в Търново още не са напъплили/ и не мога от първо лице да коментирам, но има достатъчно момичета, които писаха и са лично потърпевши, с алергични реакции и прочие - много ви моля, драснете няколко реда до редакцията на предаването, или до друга телевизия Praynig Трябва да се пресече това безобразие Confused

# 1 159

Трябва ми информация кой е собственик на сградата на фирмата, която продава Де Шели в София. Бихте ли забили едно рамо?

Според данни от Търговския регистър на РБългария, на адрес - ул. "Проф. Атанас Иширков" № 13 в Студенски град се намира седалището на фирма "Алфа Екотрейд" ООД, с управител Максим Банин - руснак.

Но поне аз не знам чия собственост е сградата... Засега мога само да гадая.
Може собственикът да е фирма "Алфа Екотрейд", може да е друга фирма, може да е физическо лице или група от лица/фирми... Confused

# 1 160
http://www.moreto.net/novini.php?n=244685

Тук статията още стои. Погледнете коментарите - има жена, която се оплаква. Коментарите са с регистрация и сигурно можете да се свържете с нея.

# 1 161
Аз живея в непосредствена близост до офиса им. И днес имаше чакащи жени отвън. Как ми идеше да скоча от колата и да има кажа с какво се забъркват....
Надявам се да има възмездие.

# 1 162
Аз живея в непосредствена близост до офиса им. И днес имаше чакащи жени отвън. Как ми идеше да скоча от колата и да има кажа с какво се забъркват....
Надявам се да има възмездие.
Винаги можеш да направиш няколко листовки в които кратко да ги уведомиш за случващото се Laughing
и за пет минутки да ги раздаваш като има струпани жени отпред

# 1 163
Каквото и да се прави, то не трябва да го пишем тук. Гадовете четат и ще вземат мерки  Wink
Иначе нищо не ми пречи , като излизам с количката да предупреждавам жените дето висят отпред.

# 1 164
Сигурна съм, че четат, тъй като, като кандидатствах там за работа и ме извикаха на интервю се разрових из форумите да видя какво пишат за фирмата. Ест. имаше много оплаквания и управителя (на който вече му забравих името) спамеше темите в защита на тяхната агресивна политика и лъжи.

# 1 165
Момичета, случайно някоя от Вас да живее наблизо до Столична регионална здравна инспекция или да имате връзки там?
Моля, пишете ми на лични да се разберем.

# 1 166
Да напиша продължението на моя случай. Проявих алергия към козметиката. Извадих си констатация от алерголог-дерматолог, което изискват от Де Шели за да върнете "чудодейния" продукт.
Представих констатацията в Де Шели. Подписахме споразумение за връщане на продукта. Спряха ми кредита от ТВI банк, за което от банката ми се обадиха за потвърждение, и издават документ  за това. От Де Шели ми изплатиха разходите по изследването.

Интересно, ако някой им върне кремовете неотваряни, тогава каква констатация ще изискват, за да си ги вземат обратно?
И това означава ли, че ако ги върнеш без да са отваряни, те няма да ги приемат, защото не си ги използвала да разбереш какви са, и по-точно - да разбереш какви проблеми ще ти предизвикат? Shocked

На мен в Пикадили редовно ми искат да покажа лична карта, за да докажа, че дебитната карта, с която искам да платя, наистина е моя. Това личните карти вече май са като парче вестник Rolling Eyes

Пикадили не е някоя измислена или новопоявила си фирма, за разлика от руските евреи "Де Шели", дошли тук, за да предлагат токсичната си "козмецевтика", произведена незнайно къде, с неизвестно, но доказано токсично съдържание...

Последна редакция: сб, 29 мар 2014, 13:33 от krem-karamel

# 1 167
  • София
При условие че продуктът не е отварян, би следвало да се спази ЗЗП, и  ако заявлението за отказ от продукта е подадено в 14- дневния  срок да можете да върнете нежелания продукт.

# 1 168
Може ли някакъв линк към съдържанието на продуктите? Без да искам чистих документи и си батисах файла, а не помня вече на коя страница го видях. Благодаря.

# 1 169
Ето адреса, където е качен файла.

Можете да видите какво съдържат продуктите на Де Шели:

http://dox.bg/files/dw?a=34d7547828

Общи условия

Активация на акаунт