Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 392 040
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 335
http://www.varnautre.bg/2014/04/24/224112-desheli_nova_epoha_v_g … otata_i_mladostta

Продължават, ще им свършат парите  Joy  Joy  Joy много платена реклама, много нещо  hahaha

# 1 336
Интересно. Днес ми се обадиха да ме канят на процедура от Даймънд Трежър. Била ме поканила моя приятелка Росица или нещо такова, която дори не познавам. Ако знаят на кой се обаждат едва ли щяха да са толкова ентусиазирани да ме канят, но.................. Скоро тая глупост ще спре за голяма радост на доста от потребителките тук Simple Smile

# 1 337
Интересно. Днес ми се обадиха да ме канят на процедура от Даймънд Трежър. Била ме поканила моя приятелка Росица или нещо такова, която дори не познавам. Ако знаят на кой се обаждат едва ли щяха да са толкова ентусиазирани да ме канят, но... Скоро тая глупост ще спре за голяма радост на доста от потребителките тук Simple Smile

Вече така ли се казват? Не са Де Шели, ами Даймънд Трежър hahaha
Между другото, и аз знам един начин, по-точно една институция, която да ги принуди да изчезнат от БГ, но не мога да я оповестя тук.
За тази въпросна институция все още никой в темата не се е сетил... То няма и как да се сети, защото се касае за друго...

# 1 338
  • София
Действайте, момичета!

# 1 339
Интересно. Днес ми се обадиха да ме канят на процедура от Даймънд Трежър. Била ме поканила моя приятелка Росица или нещо такова, която дори не познавам. Ако знаят на кой се обаждат едва ли щяха да са толкова ентусиазирани да ме канят, но... Скоро тая глупост ще спре за голяма радост на доста от потребителките тук Simple Smile

Вече така ли се казват? Не са Де Шели, ами Даймънд Трежър hahaha
Между другото, и аз знам един начин, по-точно една институция, която да ги принуди да изчезнат от БГ, но не мога да я оповестя тук.
За тази въпросна институция все още никой в темата не се е сетил... То няма и как да се сети, защото се касае за друго...
Значи,едно нещо не мога да разбера-всичките тези страници пишете,отговаряте,коментирате едни и същи хора...Вие нямате ли с какво друго нещо да се занимавате,някакъв социален живот,приятели,семейство или въобще нещо така,по-позитивно?Опомнете се,хора-това не е героизъм!И мисля,че не е и начинът да се покажете като застъпници пред света...Направо ме учудвате със злобата си.Честно.

# 1 340
maq65 , всички тук си имат социален живот и т.н . Това е форум,тук хората обсъждат различни неща,казват си мнението и показват разочарованията от измамнически фирми като : Алфа Екотрейд ЕООД ! И никой не може да го забрани,нали така?
Мисля,че един или повече коментара на ден-два по никакъв начин не нарушават живота и заниманията ни,тъй че ако обичаш недей да пишеш глупости..явно няма какво да кажеш и се мислиш за оригинална по този начин.

# 1 341
Здравейте. Добре, че попаднах на тази тема. Работих няколко дни във въпросната фирма въпреки, че благодарение на всичко, което прочетох имах някаква представа, но въпреки това реших сама да се уверя и какво да ви кажа, ако мислите, че няма да ви потърсят не е така. Стратегията е да не ви търсят известно време докато забравите. Просто ви слагат напред във времето , но си оставате в базата им със данни. Видях лично и "шефката" Караджова и съжалявам . Повярвайте не бихте искали да познавате такъв човек. Злобен , надменен и изключително объркан и не знаещ какво прави и къде въобще се намира. Относно номерата , сменят ги редовно за да не ги разпознаете и да са различни от публикуваните тук. "Шефката" е една 18 годишна може да прочетете повече за нея на страница 81 тук и да разберете защо именно дете е шеф на 20 човека. Всичко казано за нея е меко казано !!! Усетих се, че нещо не е наред и дим да ме няма ! Ще следя темата с интерес , а и поддържам контакти с някои от хората , които още са в "бранша" . Би било добре поставено лице да се намести там само за няколко дни със скрита камера ! И още ми е чудно как точно се изчислява 4 часов работен ден при положение, че работното време е от 09.00 до 15.00 часа и от 15.00 до 21.00 часа. Предполагам , че и на инспекцията по труда ще и е интересно.
https://www.facebook.com/Danybon.blog/posts/687878994572425
http://www.youtube.com/watch?v=1d3G3PdzHLs
http://kaluga24.tv/kak-razvodyat-durochek-v-desheli/
Интересно ми е само-ти,изглежда си търсиш работа за 4 часа на ден за 1000 лв.?Евалата ти за смелите мечти!Успех!

Къде видя да цитирам заплата и то от 1000 лв. ???!!!! Чети по-внимателно !!! Въпроса не е каква заплата взима този или онзи !!! Въпроса е , че има нарушение !!!! Не може хората да се водят на 4 часа и да работят 6 , 8 и т.н. !!!!! Къде прочете за заплата и подобни глупости ? Или си толкова заслепена от идеята да защитаваш някого, че нямаш време и възможност да обмислиш прочетеното . Може би не си попаднала на точното място, защото факт е, че повечето мнения са отрицателни и такива ще бъдат винаги предвид това , че няма друга фирма, която да крие името си под още 5-6 други имена и т.н. и т.н . Хората тук едва ли щяха да коментират , ако всичко си беше наред !

# 1 342
  • София
Мда, вече са Даймънд Трежър Close

# 1 343
Интересно. Днес ми се обадиха да ме канят на процедура от Даймънд Трежър. Била ме поканила моя приятелка Росица или нещо такова, която дори не познавам. Ако знаят на кой се обаждат едва ли щяха да са толкова ентусиазирани да ме канят, но.................. Скоро тая глупост ще спре за голяма радост на доста от потребителките тук Simple Smile
Оооо-я разкажи как мина,много ми е интересно )))

# 1 344
Значи,едно нещо не мога да разбера - всичките тези страници пишете,отговаряте,коментирате едни и същи хора... Вие нямате ли с какво друго нещо да се занимавате,някакъв социален живот,приятели,семейство или въобще нещо така,по-позитивно?Опомнете се,хора - това не е героизъм!И мисля,че не е и начинът да се покажете като застъпници пред света... Направо ме учудвате със злобата си. Честно.

И аз едно нещо не мога да разбера - и в тази тема, и в още доста сайтове се изля, и продължава да се излива, огромно количество "помия" върху Де Шели. Което уронва значително "престижа" на доказано долнопробната "козмецевтика", но компанията и досега не е предприела никакви мерки това да спре. Може ли така? Защо просто не заведе едно дело за клевета, уронване на престижа, и дори пропуснати ползи? hahaha
Ами вземете най-накрая и направете нещо по въпроса Whistling
Ама явно не искате сами да си изкопаете гроба май...

Последна редакция: сб, 26 апр 2014, 12:30 от krem-karamel

# 1 345
  • София
И се регистрира за да зададеш такъв безсмислен въпрос?  ooooh!

# 1 346
Първо-тук нали всеки има право на мнение,доколкото разбирам......И на въпроси.......ВТОРО-тук май наистина повечето хора пишат,за да се заяждат(твоят коментар е поредното доказателство за това)!И трето-не зададох въпроса на теб!

# 1 347
Значи,едно нещо не мога да разбера - всичките тези страници пишете,отговаряте,коментирате едни и същи хора... Вие нямате ли с какво друго нещо да се занимавате,някакъв социален живот,приятели,семейство или въобще нещо така,по-позитивно?Опомнете се,хора - това не е героизъм!И мисля,че не е и начинът да се покажете като застъпници пред света... Направо ме учудвате със злобата си. Честно.

И аз едно нещо не мога да разбера - и в тази тема, и в още доста сайтове се изля, и продължава да се излива, огромно количество "помия" върху Де Шели. Което уронва значително "престижа" на доказано долнопробната "козмецевтика", но компанията и досега не е предприела никакви мерки това да спре. Може ли така? Защо просто не заведе едно дело за клевета, уронване на престижа, и дори пропуснати ползи? hahaha
Ами вземете най-накрая и направете нещо по въпроса Whistling
Ама явно не искате сами да си изкопаете гроба май...

Доколкото знам,тез тъпунгери от Дешели са имали среща  преди около месец с администраторите на bg mamma в София и са искали да им плащат пари,че едва ли не ги рекламират или да изтрият темата ,ама естественно администраторите са ги отсвирили

# 1 348
Чеки малко. То всъщност Дешели трябва да плащат за реклама newsm78 Joy

# 1 349
  • София
Първо-тук нали всеки има право на мнение,доколкото разбирам......И на въпроси.......ВТОРО-тук май наистина повечето хора пишат,за да се заяждат(твоят коментар е поредното доказателство за това)!И трето-не зададох въпроса на теб!
Както ти сама казваш тук нали всеки има право на мнение,доколкото разбирам......И на въпроси.......
А относно заяждането аз съм толкова мила, направо не мога да разбера защо така ме интерпретираш  Mr. Green
А относно въпроса-моят пък беше за теб.
И някак е странно да се регистрираш за такова нещо и това да е първия ти и единствен коментар.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт