Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 392 050
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 380
Искам да кажа,че се регистрирах току-що(не,че няма да се заядете за нещо друго-в това ги бива хората,които постоянно пишат тук).Искам също да кажа,че работя много дълго време във въпросната компания и цялата помия,която се изля тук е пълна глупост!Хората,които се чудят дали да започнат работа в тази компания заради тези писаници-незнам...Продължавайте да си търсите работа,щом не вярвате на собственните си усещания и виждания.Всички,които работим тук-страшно много си харесваме работата,въпреки опитите да ни наплюят хора,които просто нямат къде да си излеят злобата.Аз съм много позитивен човек,но това тук е отвратително!Прекалявате!

Кога фирмата ще излезе и ще опровергае всяко едно обвинение от тази тема? Нали са читави уж. Аз ако съм невинна и ме обвиняват в нещо няма да се крия и да мълча.

---
Благодаря Ms.Gorgeous. Няма да мога днес да го гледам, защото не гледам тв, но утре в нета ще го потърся. Grinning Ще бъде много интересно.
Виж сега-това,което дадоха преди малко по телевизията е пъъъъъълен абсурд!Това,което снимаха няма нищо общо с това,което дадоха.Защо не показаха това,което заснеха???А ВЪПРОСНАТА "мацка" дето даде интервюто-ох,боже-такива абсурди и лъжи каза...даже започвам да се чудя кой й е платил!А и защо,БОГА МИ се крие от камерите?Когато дойдоха при нас с камерите ги посрещнахме съвсем открито-странно е това поведение...

# 1 381
Здравейте.Работих 4 месеца в тази фирма,но още след първата седмица разбрах,че нещо не е наред.Единственото положително нещо в цялата фирма е че плащат редовно.Всичко друго манипулация на жените и персонала и това,че било козмецефтика там френско-израелска е пълна глупост.Козметиката е китайска и кой знае какво има в нея.Надявам се в най-скоро време да фалират,но дори и така да стане ще започнат да продават някои друг боклук.Радвам се,че ги даваха по Господари на ефира и се надявам повече жени да са го гледали  Grinning
А откъде разбра,че е китайска козметиката???Апарата-да,то сега всичката техника се произвежда в Китай.То и Нокиа се произвежда в Китай.А теб по-скоро те е яд,че не си останала да работиш във компанията )))

# 1 382
... Това,което снимаха няма нищо общо с това,което дадоха.Защо не показаха това,което заснеха???

Какво са заснели?

# 1 383
  • София
Да ти кажа честно, всички ни е яд, че не работим в ДеШели!

Вие Господарите ги оставете, ще видим, какво са заснели Wink

# 1 384
Виж сега-това,което дадоха преди малко по телевизията е пъъъъъълен абсурд!Това,което снимаха няма нищо общо с това,което дадоха.Защо не показаха това,което заснеха???А ВЪПРОСНАТА "мацка" дето даде интервюто-ох,боже-такива абсурди и лъжи каза...даже започвам да се чудя кой й е платил!А и защо,БОГА МИ се крие от камерите?Когато дойдоха при нас с камерите ги посрещнахме съвсем открито-странно е това поведение...

А ти беше ли там? Какво снимаха? Дай линк към истинското видео.
Вашата фирма е странна. Grinning

# 1 385
Изчетох ви  Tired , най-накрая и снощи гледах видеото в Господарите. Вие ли им пуснахте сигнала, щото назад в страниците имаше такива мераци. Нямам търпение за истинската среща....

# 1 386
Искам да кажа,че се регистрирах току-що(не,че няма да се заядете за нещо друго-в това ги бива хората,които постоянно пишат тук).Искам също да кажа,че работя много дълго време във въпросната компания и цялата помия,която се изля тук е пълна глупост!Хората,които се чудят дали да започнат работа в тази компания заради тези писаници-незнам...Продължавайте да си търсите работа,щом не вярвате на собственните си усещания и виждания.Всички,които работим тук-страшно много си харесваме работата,въпреки опитите да ни наплюят хора,които просто нямат къде да си излеят злобата.Аз съм много позитивен човек,но това тук е отвратително!Прекалявате!

Кога фирмата ще излезе и ще опровергае всяко едно обвинение от тази тема? Нали са читави уж. Аз ако съм невинна и ме обвиняват в нещо няма да се крия и да мълча.

---
Благодаря Ms.Gorgeous. Няма да мога днес да го гледам, защото не гледам тв, но утре в нета ще го потърся. Grinning Ще бъде много интересно.

Май много ви е яд, че се разшумя около вашата фирмичка, а? Е нищо, нали "нямало лоша реклама". Айде да видим сега какво ще стане - ще се увеличат ли "безплатните СПА процедури" и кредитите.....
Преди време едни нахалитети, които продават прахосмукачка пак с четирицифрена сума като попитах за разсрочено плащане любезно ме прехвърлиха към еди коя си банка....Ма тея хора сигурно си мислят, че аз не знам как се взима кредит от банка, че трябва първо тях да попитам. Прахосмукачката не беше Kirby, а друга марка. Но явно този модел на вкарване в кредитен капан не е от вчера.

# 1 387
Здравейте! Снощи гледах Господарите и навързах нещата, че преди време за маааалко и аз да попадна в капана. Миналата година- лятото, получих обаждане от .... някакъв си /не се разбра/салон в Студ.град за безплатна процедура за лице. Казаха, че моя приятелка /казаха й името/е посетила салона им и е дала тел. ми за да се възползвам и аз от промоцията. Понеже не можех много да говоря и слушам, в първия момент реших, че става въпрос за онези ваучери от сайтвете за колективно пазаруване и хич не се усъмних, за това казах да ми звъннат след седмица, когато ще си бъда в София. Точно след седмица пак звъннаха, много настоятелно още за същия ден, но аз  нямах възможност и отложих за по- нататък. И така няколко пъти все ме хващаха в неподходящ момент и някак все не ставаше. Накрая при последното обаждане не бях ангажирана с нищо и можех да проведа разговор, попитах дали мога да сменя процедурата за лице с такава за друга част на тялото, защото имам чувствителна кожа и не може просто така да ми се пипа лицето. Отговорът беше- "Не, това е уникална процедура само за лице и не предлагаме други услуги. Записахме ви за утре." Тогава им казах, че много са се объркали и никога повече да не ме търсят. Добре, че нещата се стекоха добре за мен, сега като чета и като се замисля какво късане на нерви можеше да ми причинят, ми се изправят косите! Дано тези мошенници да си получат заслуженото!

# 1 388
beatris 502 козметиката е китайска просто сменят етикетите.Смятам,че за 4 месеца съм разбрала за какво става въпрос.А и щом нищо от това не е вярно защо някой управител не излезе и не опровергае всичко това.И абсолютно всичко,което каза жената от Господарите е вярно.Тя описа целия процес от поканата по телефона от нейна приятелка до взимането на личната и карта за одобрение на кредит.Ти си говори каквото искаш,но всяка жена,която е ходила там знае за какво става въпрос.И повярвай ми,едва ли има някой,които съжалява,че е работил там.Бях свидетел как напускат на ден по десет служителя от цялата фирма,затова постоянно се търсят нови хора,които започват и на следващия ден се махат.А бе смешна история  Grinning

# 1 389
Много се радвам, че най накрая ги разкриха публично. Ясно беше, че няма да продължи дълго тази измамна схема.  Съжалям тези, който ги защитатват тук, ако не са самите собственици, защото са много жалки.  Естествено това ще са хора, които не са ги взели на работа никъде другаде и това им е препитанието, но поне да не се излагат тук във форумите.   Никои не може да ме убеди по никакъв начин, че козметиката е качествена и толкова добра. Искам някой да ми отговори, коя толкова добра  и развиваща се козметична марка, би си позволила да наеме хора, които и идея си нямат от козметика, демонстраторите не са  козметици, нито фармацевти, никакви не са. Не бих позволила нито да ми дават оценка на състоянието, нито да ми дават съвести за кожата ми, хора като тях. И още въпроси, за козметичната марка, която е уж, известна в много държави, защо когато потърсиш някакво инфо за тази марка, просто нищо не намираш, само негативи. Тя уж беше руско- израелска, сега е френско- израелска, последно каква е и защо в Израел, като държава производител не са и чувами за тях. И защо и в Русия има цели предавания и разследвания на измамната схема.

Хорица слезте на Земята. Нито прахосмукачките процъвтяха, нито роботите, и кремчетата са обречени.

А излъганите вече, имайте си обеца на ухото и не се поддавайте на подоби манипулации за напред. Долни измамници винаги ще има, ще има и заблудени, който да им вярват, но когато се дава гласност вероятността да се развият е по-малка.

Успех на Господарите, дано ги разбият!

# 1 390
Малко новости по темата. Днес ми споделиха, че подобен център вече се е появил и във Враца. Има ли някой идея в кои още градове освен София, Варна, Враца има опити и предлагане на козметиката? Явно е, че най-много са случаите на излъгани в големите градове, затова там се работи много, но щом започва разрастване и в по-малките ................
Тук сме потребители от различни части на страната.Споделете и къде другаде сте видели такива центрове. Аз, а предполагам и повечето от Вас до момента знаехме за София и Варна. Днес изниква и Враца. Къде още ?

# 1 391
Прочетох цялата тема и честно казано съм шокирана и отвратена. Благодаря на форума, че инициира такива теми, за да може да спаси повече жени от такива измамници и манипулатори като тези от Дешели. Не съм попадала в схемата и благодарение на бгмама няма и да попадна.
Благодаря момичета

# 1 392
  • out of space
Малко новости по темата. Днес ми споделиха, че подобен център вече се е появил и във Враца. Има ли някой идея в кои още градове освен София, Варна, Враца има опити и предлагане на козметиката? Явно е, че най-много са случаите на излъгани в големите градове, затова там се работи много, но щом започва разрастване и в по-малките ................
Тук сме потребители от различни части на страната.Споделете и къде другаде сте видели такива центрове. Аз, а предполагам и повечето от Вас до момента знаехме за София и Варна. Днес изниква и Враца. Къде още ?

Shocked Колко човека, точно във Враца могат да отделят 2000 и кусур лв.?! Тия тотално са изперкали...

# 1 393
Еее, ама Враца нали са на трето място по средна работна заплата за 2013 Laughing
Явно са правили "сериозни" проучвания, накъде да търсят нови балами Whistling

# 1 394
В Господарите  и днес имаше репортаж за Де Шели. Дано да се раздвижат нещата и да им замразят дейността на тия измамници! А ако и ги осъдят, още по-добре!

Общи условия

Активация на акаунт