Първо се оставих да ми обяснят колко зле изглеждам, после директно казах, че не виждам никакъв ефект от стоте крема - но бях много любезна - после след като ми обясниха каква огромна нужда имам от тези кремове просто отговорих, четрябва доста да си коригират цената, за да стане сделка .... Но как - това е абсурно - тези кремове от космоса не могат да струват по-малко ... ПОсле около 15 минути ме питаха ако в някаква друга реалност се съглася да изпащам на месечни вниски дали бих купила ... След като отново повторих, че ако си коригират цената доста, месечните вноски няма да са в тежест, момичето побърза да ми каже радостно - Ами тогава честито, да ви поздравя, току що станахте нашата красива клиентка ахахаахахаххаА аз побързах да я охладя малко с отговор : Вие май не ме разбрахте, нищо няма да купувам, Ако един ден реша, сама ще дойда и само да предупредя - да не започнете да ми звъните по телефона, че мн лесно се изнервям.... И това беше с тези смешници ...
Само съжалявам, че си показах личната карта, но не знаех за какви долни измамници става въпрос ... Ако знаех, гаврата с тях щеше да е доста голяма.