Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 392 051
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 395
И аз отидох неподготвена с ифно, като ми показаха цената - която е невероятната оферта за деня 2300лева - .. Не знаех да се смея ли, да я ударя по главата ли ... Но реших да пробвам тази невероятна козметика Simple Smile Първо се оставих да ми обяснят колко зле изглеждам, после директно казах, че не виждам никакъв ефект от стоте крема - но бях много любезна - после след като ми обясниха каква огромна нужда имам от тези кремове просто отговорих, четрябва доста да си коригират цената, за да стане сделка .... Но как - това е абсурно - тези кремове от космоса не могат да струват по-малко ... ПОсле около 15 минути ме питаха ако в някаква друга реалност се съглася да изпащам на месечни вниски дали бих купила ... След като отново повторих, че ако си коригират цената доста, месечните вноски няма да са в тежест, момичето побърза да ми каже радостно - Ами тогава честито, да ви поздравя, току що станахте нашата красива клиентка ахахаахахахха
А аз побързах да я охладя малко с отговор : Вие май не ме разбрахте, нищо няма да купувам, Ако един ден реша, сама ще дойда и само да предупредя - да не започнете да ми звъните по телефона, че  мн лесно се изнервям.... И това беше с тези смешници ...
Само съжалявам, че си показах личната карта, но не знаех за какви долни измамници става въпрос ... Ако знаех, гаврата с тях щеше да е доста голяма.

# 1 396
beatris 502 козметиката е китайска просто сменят етикетите.Смятам,че за 4 месеца съм разбрала за какво става въпрос.А и щом нищо от това не е вярно защо някой управител не излезе и не опровергае всичко това.И абсолютно всичко,което каза жената от Господарите е вярно.Тя описа целия процес от поканата по телефона от нейна приятелка до взимането на личната и карта за одобрение на кредит.Ти си говори каквото искаш,но всяка жена,която е ходила там знае за какво става въпрос.И повярвай ми,едва ли има някой,които съжалява,че е работил там.Бях свидетел как напускат на ден по десет служителя от цялата фирма,затова постоянно се търсят нови хора,които започват и на следващия ден се махат.А бе смешна история  Grinning
Такаааааа-етикетите не ги сменят,а-поставят!А ти,всъщност какво си правила цеееели 4 месеца там?А нищо от казаното не е вярно ЗАЩОТО-НЕ НЯКОЙ УПРАВИТЕЛ,А ДИРЕКТОРА НИ е дал интервю за Господари на ефира,а те защо ли не го публикуват???И!Кой,по дяволите може да ти вземе личната карта,за да направи кредит????????????????????????????????Нали се обаждат от банката,за да са сигурни за личните ти данни???????Ей-осъзнайте се!Намерете си гаджета,приятели и започнете да живеете като нормални хора.Интернет няма да ви помогне да се почувствате,че някой ви оценява.Има и други начини да се почувствате значими.

# 1 397
Ха, гледах заглавието на темата от няколко дни насам и през цялото време си мислех, че е с рекламна, превъзнасяща нещо цел и умишлено не влизах...
Току-що по случайност изгледах "Господари на ефира" и се втрещих като казаха името на козметиката.
И тъкмо, когато вече бях събрала плюнки за изсипване в темата, зачетох и прочетох, че всъщност вие сте ги разкрили доста преди репортажа.
Че и доста драма  има...
Браво!
Такива долни мръсници нямат място в общество, в което все още са останали някакви морални норми. Намерили, та премерили начин да печелят пари. Пфу!
Искрено се надявам да има достатъчно доказателства и съответните наказания.

# 1 398
"Офиса" в който аз ходих на интервю за тези бастуни беше срещу мол България, една кръгла огледална триетажна сграда с вити стълби! Това е едно от местата им! Разбрах че и в студентски имало някакъв офис, но за там нищо незнам..!

# 1 399
http://www.videoclip.bg/watch/Gospodari-na-efira-02052014 Ето и в Господари на Ефира говорят за въпросната козметика. Крайно съм разочарована от това , че им позволих да нанесат тази козметика върху кожата ми. Кандидатствах за тази работа . Като консултант. Отказах се в момента , в който ми връчиха 20 листа СЦЕНАРИЙ как да прикотквам един вид клиентите да дадат толкова много пари за нещо ненужно. Отделно на на въведението в работата обясняват за този сайт, че който вярва на коментарите в този сайт по - добре да не ходи на работа изобщо , защото не намирали смисъл да ходят на работа при тях. Уверяват всички на консултациите , че това са АБСОЛЮТНО натурални и без АБСОЛЮТНО никакви химии вещества. Не се лъжете да ходите и да подлагате кожата си на този терор.

# 1 400
beatris 502 козметиката е китайска просто сменят етикетите.Смятам,че за 4 месеца съм разбрала за какво става въпрос.А и щом нищо от това не е вярно защо някой управител не излезе и не опровергае всичко това.И абсолютно всичко,което каза жената от Господарите е вярно.Тя описа целия процес от поканата по телефона от нейна приятелка до взимането на личната и карта за одобрение на кредит.Ти си говори каквото искаш,но всяка жена,която е ходила там знае за какво става въпрос.И повярвай ми,едва ли има някой,които съжалява,че е работил там.Бях свидетел как напускат на ден по десет служителя от цялата фирма,затова постоянно се търсят нови хора,които започват и на следващия ден се махат.А бе смешна история  Grinning
Такаааааа-етикетите не ги сменят,а-поставят!А ти,всъщност какво си правила цеееели 4 месеца там?А нищо от казаното не е вярно ЗАЩОТО-НЕ НЯКОЙ УПРАВИТЕЛ,А ДИРЕКТОРА НИ е дал интервю за Господари на ефира,а те защо ли не го публикуват???И!Кой,по дяволите може да ти вземе личната карта,за да направи кредит????????????????????????????????Нали се обаждат от банката,за да са сигурни за личните ти данни???????Ей-осъзнайте се!Намерете си гаджета,приятели и започнете да живеете като нормални хора.Интернет няма да ви помогне да се почувствате,че някой ви оценява.Има и други начини да се почувствате значими.
Ти пък си намери свястна работа, ама така, че да не се налага да се мамят хората, щото г-н Цацаров и компания може да те привикат в тази връзка.

# 1 401
beatri, s 502 козметиката е китайска просто сменят етикетите.Смятам,че за 4 месеца съм разбрала за какво става въпрос.А и щом нищо от това не е вярно защо някой управител не излезе и не опровергае всичко това.И абсолютно всичко,което каза жената от Господарите е вярно.Тя описа целия процес от поканата по телефона от нейна приятелка до взимането на личната и карта за одобрение на кредит.Ти си говори каквото искаш,но всяка жена,която е ходила там знае за какво става въпрос.И повярвай ми,едва ли има някой,които съжалява,че е работил там.Бях свидетел как напускат на ден по десет служителя от цялата фирма,затова постоянно се търсят нови хора,които започват и на следващия ден се махат.А бе смешна история  Grinning

Миличка объркала си се, ако смяташ че тук някой е седнал да търси одобрението ти.  До колкото успях да проследя, тук не е мястото за положитените отзиви, и не са много хората които ги защитават.  За съжаление не намерх никаква положителна информация за работодателите ти освен от работещи там,... Такива,  който се изхранват с лъжи..!.  Наистина те съжалявам, ако не осъзнаваш,  как всъщност Ви манипулират,  толкова сте жалки, и недооценени щом таблетчета,  и др.  подобни предметчета Ви вдигат самочувствието и Вие работите в международна компания с такъв капацитет, а всъщност Ви набутват една помия. 

Последна редакция: сб, 03 май 2014, 10:05 от cho4y

# 1 402

beatris502, ти пиара на Дешели ли си? Не се притеснявай, ще излъчат и интервюто с директора. Не излъчват всичко накуп. И на мен ми е интересно какво ще каже относно манипулативните си техники за продажба, намеците към клиентките, че са дърти, за личните карти, за проблемите с кожата на не една жена изпробвала чудото ви.
Ей осъзнай се. Дешели няма да ти помогне в кариерата. Определено ще ти навреди. Такива фирмички са до време. Има и други фирми ще оценята потенциала ти /ако имаш такъв/
Аз лично ако съм работодател и видя, че някой е работил доста време в Дешели няма да го взема. Laughing

# 1 403
Има и други фирми ще оценята потенциала ти /ако имаш такъв/
Като й гледам правописа и как си изтърва нервите, потенциала е мижав. Тя затова е и захапала кокала и бълва змии и гущери, щото трябва да си пази хляба.

# 1 404
Като й гледам правописа и как си изтърва нервите, потенциала е мижав. Тя затова е и захапала кокала и бълва змии и гущери, щото трябва да си пази хляба.
Змии и гущери бълвам не аз,а вие!Аз съм човек,който харесва работата си,колегите си и шефовете си!Имам най-прекрасните приятели и обичам хората около себе си!Защитавам това,защото наистина караме жените да се чувстват щастливи!Вас,изглежда трудно някой ще успее да зарадва,защото черногледството ви никога няма да ви го позволи.Не пиша тук,за да се карам или заяждам с някой-но на вас изглежда ви е интересно да провокирате хората,за да имате с какво да си повдигате личната си самооценка.Това е жалко!

# 1 405
  • bad@ss
Змии и гущери бълвам не аз,а вие!Аз съм човек,който харесва работата си,колегите си и шефовете си!Имам най-прекрасните приятели и обичам хората около себе си!Защитавам това,защото наистина караме жените да се чувстват щастливи!Вас,изглежда трудно някой ще успее да зарадва,защото черногледството ви никога няма да ви го позволи.Не пиша тук,за да се карам или заяждам с някой-но на вас изглежда ви е интересно да провокирате хората,за да имате с какво да си повдигате личната си самооценка.Това е жалко!
[/quote]
Абе, вие зак'во всичките пишете без интервали?

# 1 406
Щото е един и същи човек. Още в средата на темата установихме, че почти всичките доволни служители, които се изказват тук, имат сходен начин на писане и изразяване.
А тая даже си обърка никовете - преди беше beatris502, сега ми отговаря от името на същата, но под ника maq65.

# 1 407
Е да де, не за да се заяждаш, обаче имаме ниска самооценка, затова не харесваме Де Шели! Хайде стига с тия опорни точки, дето ви ги дават да ги наизустите. Доволно много "накарани да се чувстват щастливи" писаха тук. Дето сега се чудят как да си излекуват алергиите, които сте им ги натресли с чудотворната си козметика. И не се безпокой, аз не разчитам на фактори като вашата фирма да ме радват, имам си достатъчно други стимули в живота. Както и професия, с която не ми се налага да лъжа хората за да припечеля някой лев впрочем.

# 1 408

Явно освен текстове за наизустяване за кол  центъра вече ви дават и текстове за наизустяване във форума. Joy
Виж сега, ако фирмата ви е изрядна няма от какво да се пУашиш. Но не видяхме смислено опровержение на всички обвинения.
Все още ги чакаме.
И ако жените са щастливи, защо тогава после пишат тук и се оплакват от вас? Защо стигнаха и до господарите? Защо стигнаха и до лекарите си? Защооооооо? hahaha
Разбира се очаквам отговор, че всички лъжат и Бгмама е в центъра на световна конспирация, която не иска жените да са хубави. Joy
Ние никой не провокираме, а си пишем по темата. Змиите и гущерите вие ги бълвате.

# 1 409
Цитат на: Elora Danan link=topic=720036.msg28098888#msg28098888 date=1399117318,  

Явно освен текстове за наизустяване за кол  центъра вече ви дават и текстове за наизустяване във форума. Joy
Виж сега, ако фирмата ви е изрядна няма от какво да се пУашиш. Но не видяхме смислено опровержение на всички обвинения.
Все още ги чакаме.
И ако жените са щастливи, защо тогава после пишат тук и се оплакват от вас? Защо стигнаха и до господарите? Защо стигнаха и до лекарите си? Защооооооо? hahaha
Разбира се очаквам отговор, че всички лъжат и Бгмама е в центъра на световна конспирация, която не иска жените да са хубави. Joy
Ние никой не провокираме, а си пишем по темата. Змиите и гущерите вие ги бълвате.

Точно така пишем си тук,  защото цялата тема е с негативна насоченост и не виждам смисъл да се ядосва Писателката на Дешели,  ако всички пишеха само хвалби и змиите и гущерите баха еденичен случаи,  да,  но тук съвсем не е така.  И аз питам в постовете се задават въпроси,  защо не се отговаря на тях?  Отговаря се избирателносамо,  там където има заучен отговор. И защо смятате,  че е наистина стойностно да си с красив външен вид,  не миличка, не е така. Хората са щастливи,  поради ред други причини.  Красотата и външният вид са повърхностни,  за слабите са щит и избиване на комплекси,  важно е какво имаш в главата и сърцето.  А средства за подържане на младостта има безчет,  и наистина световно извстни и изпитани.
За Вашите кремчета съвсем безизвестни,  никои не може да бъде сигурен в безопастността.  

Последна редакция: нд, 04 май 2014, 08:32 от cho4y

Общи условия

Активация на акаунт