Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 392 034
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София - Рим и обратно
Змиите и гущерите вие ги бълвате.

Подозирам сериозно, че "писателят" е все един човек Simple Smile.

# 1 411
''Господарите'' май ще изтипосат сладурите след малко.

# 1 412
Гледам ги.Беатрис,Мая и който и да е доволен Mr. Greenот работата си във въпросната фирма-явно има световен заговор срещу вас. Twisted Evil

# 1 413
  • София - Рим и обратно
Олеле, ама тия ненормалници наистина са снимали всяка една заблудена овца (като мен) попаднала на гадното им място Sick Sick... Отврат.

# 1 414
  • В две мънички очи...
http://www.gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9562 - господари на ефира 3 - много интересна тема Simple Smile

# 1 415
Да всичко се снима навсякъде има камери.Май само във тоалетната няма или поне аз не съм видяла  Joy И постоянно те гледат и ако нещо не им хареса ( в смисъл как говориш или ако не си достатъчно убедителна)  влизат по време на демонстрацията.Като за пред клиентката влизат,за да проверят работата на консултанта...
Мисля,че се досещам коя е колежката,която говори пред камерата.Чудя се дали и аз да им пиша,но съм работила доста малко .И за малкото време прекарано там успях да разбера за какво става въпрос.

# 1 416
Здравей те !!!
Скоро започнах работа в един магазин и по цял ден се буткам и се чудя какво да правя, така започнах да чета различни теми във форума. Тази специално обаче я бях посещавала преди време, но не и обърнах НУЖНОТО ВНИМАНИЕ!!!
Тъъъ моята история е следната: Паричките изкарани от летния сезон свършиха и се наложи да търся работа, но исках да е в града, целогодишна. Ходих на доста интервюта, но тъй като съм зелена в тези неща Де шели ме омаяха с въпросните 1400лв-минимум.Бях повече от развълнувана признавам си  Embarassed Та така де одобриха ме и започнах обучението си. Няма да изпадам в подробности, защото нещата се препокриват, но ще напиша някой неща който не видях до сега в темата. Работих там близо 2 седмици и не изтърпях. Тънкостите който ще споделя с вас са ами например да започнем с този АЛЕРГОТЕСТ - най-добре е да се направи, след като вече сте задали въпросите от типа какво работи ( ако не е задоволителен отговора, тогава съвсем случайно мъжа и какво работи) каква козметика използва, по колко пари отделя за нея и т.н, на дамата и ако има потенциал, то алерготеста е перфектен, но ако няма парички и на консултанта не му се занимава да се хаби излишно съвсем чистосърдечно смесваш околочния гел с антивъзрастния серум и до 3 4 минути кожата се зачервява и прекратяваш презентацията.
Друго например когато беше онзи бум със статиите по вестниците и сайтовете за голямата измама - тогава реално почти нямаше работа в "салона" и ни събираха в една зала да ни пускат клипове който трябваше да ни надъхат да сме единни да не се отказваме въпреки всичко, да не се поддаваме на спекулациите и тн Самият Емил ( не помня фамилията) обясни как в началото и той се поддал, но след това е разбрал грешката си и официално забрани на всички да четат и коментират каквото и да е било негативно за компанията.
До тук добре не ми пукаше особено що за шмекирии въртят стига да си взимах парите, но в даден момент започнах да се питам аз изобщо пари ще взема ли? Всеки ден пари да отида и да се прибера нещо да хапна и недай си боже едни цигари ако си взема - това е много над надника ми ( имаше дни в който правиш 1 презентация на ден - 5 лв.) надявах се на продажбите, но като усетих въртележката ми кипна... По точно направих първата си продажба, жената обаче бързаше и остави капаро от 300 лв като каза, че утре ще се върне към 7ч. Аз обаче точно тогава бях в презентация и когато свърших попитах дали е идвала а въпросните управляващи ми се сопнаха насреща "НЕ! ти само за това ли мислиш?!" и така няколко дни жената не се връщаше, а си остави 300 лв ей така подарък..  Shocked само че аз съм нахален индивид и разучих малко нещатата момичето от рецепция я познавах от преди и я попитах за жената, тя ми отговори, че е дошла и един от управляващите я е завел в финансовия отдел за после не знае.. Странно какво ли се е случило  Grinning След това пък на другата ми продажба жената имаше наистина огромно желание целува ме прегръща ме, че съм направила такава услуга ( индивидуално разсрочване което е съвсем стандартно ) но не я одобриха и от 2те банки, когато попитах дали все пак ще получа нещо тъй като аз на практика накарах жената да се излъже да си купи просто не са я одобрили ми отговориха " НЕ! това не е продажба!" и така ...
Върха на сладоледа който ме накара да си хване нещата и да си замина беше когато ми съобщиха, че всеки ден ще се прави статистика на предишния и ако нямаш на всяка презентация по 15 номера получаваш черна точка и ти викат УУУУУУ същото е ако нямаш и продажба. Само дето предишния ден аз нямах много номера при което ме извикаха да стоя в колцентъра и да звъня на жените да ги карам да идва под предлог " да съм видела колко е трудна работата на момичетата в колцентъра и да съм знаела за напред че трябва да се събират повече номера" и така 1-2 часа си стоях там и си звънях вместо да си правя презентациите по 5 лв. и на другия ден като ми съобщиха и че на всяка презентация при която не си успял да накараш жената да иска свой индивидуални условия и да си купи, на другия ден трябва да научих по 3 клинчера на жена ( мисля че клинчерите бяха спомената вече в темата) и на другия ден след зумба танците ставаш и рецитираш като стихотворение пред всички. Както всички бяха недоволни и пруфтяха че няма да го направят така като влезе Емил всички започнаха един след друг да припяват и като запънат другарчето отзад помагаше... всичко беше толкова смешно и несериозно.. просто казах че аз няма да го направя ! И като се почна едно пулене едно кокорене ... изнесоха ми набързо една лекция тип конско  а аз кимах и се усмихвах.. От този момент знаех че съм напуснала! По късно съшия ден Емил ме спря и ме пита какво става, била съм в много добро настроение, искал все така да ме вижда аз само се усмихнах и заминах.На другия ден им казах че си заминавам. Изимитираха шокова ситуация казаха ми да си събера нещата и да дойда да си взема парите на 10то число. Това и направих дим да ме няма и повече не стъпвам там. Обаче като цяло наистина си беше шоу.. На такава възраст съм че човек трябва да види всичко в тоя живот. Там наистина работят уникално готини хора голям смях пада с колегите, но просто не ми допадна защото са се роботизирали все едно нямат глава на раменете.

# 1 417
  • София
Алерготест с времетраене 10 минути няма медицинска стойност, а само рекламна.
Това е причината, поради която истински добрата козметика дава тестери,
за да може клиентът да прецени след 2-3 и повече дни, дали наистина иска да си
закупи въпросната козметика. Същото важи и за парфюмите Simple Smile и там, заради
съдържанието на вода има изобилие от консерванти.

# 1 418
1a2b3v4c , от кой град си? Колко пари взе на това десето число?

# 1 419
Гледахте ли снощи Господарите?
Щом се заеха те със случая, значи верно много хора са опарени от фирмата.

# 1 420
Аз си мисля пък как може да принудят някой да даде 2 бона за козметика с неизвестен произход.
Ако попадна някъде, където открито ме обиждат, просто ще стана и ще си тръгна - без скандали.
По-скоро ще си помисля, че конкретният човек, който обижда и се държи неадекватно, не е с всичкия си.

# 1 421
На мен пък ми направи впечатление мигновения алергизиращ ефек от смесване на околоочен контур с антиейдж серум от поста на жената, която е работила във фирмата. Как може такива опасни продукти да е позволено да се разпространяват, че и два бона да струват!
Преди време на майка ми са демонстрирали у тях Рейнбоу и подходът е бил същият - казвали са им, че не се грижат за здравето си щом не могат да отделят парите за уреда, също така че е по-добре да живеят на чисто, отколкото да си купуват храна и подобни глупости. На семейства с деца с алергия към прах пък са натяквали, че нямат пари да отделят за здравето на детето си.

# 1 422
То е ясно, че има всякакви хора.
Но подобно вменяване на вина при мен никога не действа. По-скоро веднага има силен обратен ефект.
Не знам как точно се осъществява качествения контрол на подобни неща като козметика, но явно са минали между капките тези хорица - по какъв начин, само те си знаят.

П.П. В една "реномирана" верига магазини за козметика така се опитваха да ми продават продуктите си. Консултантката се опитваше да ме изкара последната дупка на кавала, че до сега не съм ползвала техни продукти, че тя редовно ги ползва и се чувства добре. Ядоса ме и съжалявам, че казах някои неща. Че ако техните продукти причиняват това, което виждам върху нейната кожа, никога не бих избрала да съсипя собствената си с тях.

# 1 423
Аз си мисля пък как може да принудят някой да даде 2 бона за козметика с неизвестен произход.
Ако попадна някъде, където открито ме обиждат, просто ще стана и ще си тръгна - без скандали.
По-скоро ще си помисля, че конкретният човек, който обижда и се държи неадекватно, не е с всичкия си.

И не само, че ги обиждат, но след това и от благодарност си купуват козмецеФтиката   Mr. Green

# 1 424
Господарите е едно от любимите ми предавания. Всъщност май единственото.
Тъжно обаче, че вършат повече работа от институциите ни.

1a2b3v4c, много се смях на поста ти.  Laughing Аз като бях за ден и половина още не караха хората да танцуват. Но се усетих бързо, макар че не подозирах за измамите им. Не ми допадна агресията, която се упражняваше по телефона и ме караха и мен да правя същото.

Общи условия

Активация на акаунт