Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 982
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 485
не съм обърнала внимание дали е мъж или жена, тук във форума са повече жени и затова така написах  newsm78

# 1 486
Добре, че и казахте. И на мен ми звъняха.

# 1 487
  • София
След Evroviziq всичко може да му се случи:)

# 1 488
Не виждам да са се притеснили от Господарите  Mr. Green

http://www.jobs.bg/f2257231

# 1 489
Платена публикация Grinning
Режисирано било. Мда форума ни режисира нас всички, а ние режисирахме Господарите.

# 1 490

Да,всеки ден пускат обяви,понеже почти всички консултанти са напуснали...Има 10 човека,а трябва да са 32 консултанта..Тези които са останали,работят от 8 и 30 сутринта до 9 вечерта,....по 12 часа,а ги осигуряват на 4 часа...Яката кирия Simple Smile)

# 1 491
И сигурно не ги наемат на рбота ако не се регистрират тук, няма друга тема с толкова много новорегистрирани сполделящи хора.

# 1 492
Нали написах, че чакам да ми се обадят за демонстрация, тъй като моя приятелка ми е оставила телефона, освен това, ще направя сравнение между демонстрацията на Am way , на която бях наскоро и тази на Де шели. Тук прочетох, че консултантките ви казват, че сте грозни, там пък ми вкараха лицето в някакъв апарат и го видях в сини светлинки и точици, после ми обесниха, че имам много жесток проблем. Вече не знам, кое е по-лошо. Като ми мине демонстрацията при Де Шели, ще ви пиша пак.

# 1 493

Да,всеки ден пускат обяви,понеже почти всички консултанти са напуснали...Има 10 човека,а трябва да са 32 консултанта..Тези които са останали,работят от 8 и 30 сутринта до 9 вечерта,....по 12 часа,а ги осигуряват на 4 часа...Яката кирия Simple Smile)

Вече са почнали и по 12 часа. ooooh! Преди поне беше на смени.
Аз се чудя на тия 10 човека как смогват да плащат заплати, но явно има кой да им купува стоката.

# 1 494
ми да, на мен ми казаха, че Софи Маринова, Бони, Галена .... и като им казах че тез не ги слушам и не са ми критерии, а ми и Хилда Казасян ни е клиент!!!

# 1 495
Момичета, може ли линк към репортажа на Господарите?

# 1 496
ми да, на мен ми казаха, че Софи Маринова, Бони, Галена .... и като им казах че тез не ги слушам и не са ми критерии, а ми и Хилда Казасян ни е клиент!!!
А Мерил Стрийп случайно не им ли е клиент? Или Мишел Обама?

# 1 497
# 1 498
Благодаря, шефе Wink
Гледах го, ако тази е "меката" обработка, не ми се мисли за тежката артилерия...
Терапевтката, по ми мязаше на банков консултант с тези въпроси. И тези елементарни клишета, ама колко бихте дали за здравето си ooooh!

Последна редакция: вт, 13 май 2014, 20:55 от JACKLIN*

# 1 499
ми не тях не ги споменаха  Joy, но щях да се търкулна, като ми казаха ама знаете ли колко звезди са ни клиенти и започна ..., да ама аз тези не ги слушам и за мен не са никакви звезди, а ами и ... са наши клиенти, явно имат от всички области !!! newsm78

Общи условия

Активация на акаунт