Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 391 959
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 500
Изгледах репортажа на Господарите. Презентаторката самата тя се нуждаеше от спешна "козмецевтична" намеса, както  и от помощ от диетолог. Много мразя някой, койтоизглежда  очевидно зле външно да ми казва, че не се грижа за кожата си и какво заслужавало лицето ми, също и как трябва да инвестирам в красотата си.

# 1 501
ми да, на мен ми казаха, че Софи Маринова, Бони, Галена .... и като им казах че тез не ги слушам и не са ми критерии, а ми и Хилда Казасян ни е клиент!!!

Те много неща могат да си казват, ама от тия личности чули ли сме да са клиенти на Дешели?

# 1 502
Като гледах репоража на ,,Господари на ефира"се сетих,че една моя приятелка ми каза,че отива в Студенски град поканена е на безплатна процедура и дали неискам да отида с нея.Тя беше доволна,но ми сподели,че е много скъпо излизало към2000 лева и се е отказала,но от там и поискали телефонните номера на 10 момичета и съответно и аз бях една от тях,е получих обаждането,но имах толкова работа на работното си място и бях бясна,че така ги отрязах и въпреки това отсреща жената пак продължаваше да говори,но аз затворих.Сега чак разбрах,че именно това е наглата фирма!

# 1 503
  • София
Гледах снощи репортажа в Господарите.
Ужасно грозно впечатление ми направи: "Ама вие каква сума пари месечно не я мислите изобщо?" - повторено десетина пъти  ooooh! Ами ако не си бера парите от дърветата, всеки лев ме интересува къде отива. Страшно махленско поведение, наистина ли това се изисква от служителите? Че и писмени сценарии... боже...

# 1 504
Редакцията на Барометър е извършила проверка на дейността на Де Шели и се извинява за платените си публикации отпреди...

СПОРНИТЕ МЕТОДИ НА РАБОТА НА ФИРМА DE SHELI ВЪВ ВАРНА И СТРАНАТА

# 1 505
  • София
Нямат  право за задават повечето въпроси. Тук личното пространство постоянно се нарушава. Работещите там имат 2 пласта фон дьо тен или пудра по лицата... и нетипични пъпки ...

# 1 506
Нямат  право за задават повечето въпроси. Тук личното пространство постоянно се нарушава. Работещите там имат 2 пласта фон дьо тен или пудра по лицата... и нетипични пъпки ...
Да, каква сума на месец отделям за това или онова не е тяхна работа и определено е личен въпрос. А и аз може да съм склонна да отделя голяма сума, но не в тяхната козмецевтична помия, не е казано, че целия ми паричен поток в графа "красота и младост" трябва да изтече в Де Шели...

# 1 507
Нали по телефона в началото се казва, че не задължават нищо и било само подарък. Трябва просто да се изслуша презентацията. Ми то половината време се разпитва за личния живот, какво се работи и колко може да отдели. Grinning

Браво на сайта Барометър, за извинението. Има сайтове като Петел, на които ги вълнуват парите и не им дреме как лъжат.

И не мога да разбера как хора подписват договор за 2000 лв. и спокойно си тръгват без продукта.

# 1 508
  • София
Ами не си тръгват спокойни. Това също е мръсен номер в схемата им.  Hапрактика не виждаш изложен някъде комплектът  Купуваш го и хоп - изненадааа:)! Това момиче ми се обади и беше на успокоителни. Каза, че никога не е преживявала подобен стрес. Беше ходила по адвокати да си търси правата, а и по разни институции също...

Последна редакция: ср, 14 май 2014, 13:54 от emona69

# 1 509
Вижте какви вещества съдържа чудотворната им козметика http://www.youtube.com/watch?v=4L4Uc7gQ15o

# 1 510
  • София
И на мен ми се обадиха днес.  Simple Smile

# 1 511
  • София
И на мен ми се обадиха днес.  Simple Smile
Честито! Може да си новата им щастлива клиентка! Joy

Мен ме оставиха накрая.... Rolling Eyes

# 1 512
  • София
Утре ще се обадят пак. Казах им, че първо искам да говоря с тоя, който им е дал номера ми.

# 1 513
  • Варна/UK
Вчера имах трета покана за два месеца. Първата беше през март, второ обаждане имах преди 5 дена, а вчера за трети път ме поканиха. И всеки път казваха различни имена от които съм имала "подарък" Две от имената нищо не ми говориха и ги попитах в прав текст, защо ще ме кани някой, който не познавам. Казаха, че е станало объркване и ми затвориха телефона.

# 1 514
  • София
Продължавам да смятам, че казват популярни женски имена напосоки, все някой може да разпознае близка, приятелка или далечна позната/бивша колежка, която едва ли ще се сети да прави дистанционни подаръци  Mr. Green Ако улучат - ок, ако не - нищо, може шаранчето пак да се хване. Остава въпросът откъде се сдобиват с номерата ни - ето още нещо, което е любопитно да се проучи. Знам, че не е проблем срещу съвсем скромна сума да се получат масиви с огромно количество телефонни номера.

Последна редакция: чт, 15 май 2014, 08:31 от Атти

Общи условия

Активация на акаунт