Демонстрации на козметична линия Де Шели (De Sheli)

• 388 966
  • 2 962
  •   1
Отговори
# 1 635
Абе то някой се снишава, защото се е усетил, а друг се снишава, за да заеме добра позиция за старт. Или са се усетили, или готвят нещо. Tired

# 1 636
  • Варна
Ах, не мога да се въздържа и аз да се запиша в тази тема!  Mr. Green
Преди малко получих поредното /4-то или 5-то/ обаждане от тези мошеници!
Имам два телефона и две мили /но заблудени/ приятелки поотделно са ми дали едната - единия, другата - другия телефон! Голяма смехория!
Първото обаждане беше преди доста време - може би 3-4 месеца, забравила съм точно. Тогава тъкмо бях в криза и се лекувах от какво ли не, както и да е. И онази ми влиза с въпроса за болести и бремености!!! Ей ако беше пред мен щях да й забия два! Но си задържах отровното зелено изражение и със стиснати зъби дочаках да ми обясни.
Тъй като прочетох няколко последни страници от темата, разбрах, че вече хората не са наясно в началото кое-защо - може би вече не обясняват толкова обстоятелствено, но на мен ми беше обяснено с подробности... Дори ме питаха какви дози взимам ?!?!?!!!! /хормони за ЩЗ/ !!! И всичко това  "за да не се разкарвам напразно".
Червената лампа направо ми се пръсна в челото, мога да ви кажа!  #Cussing out
Записах си час, но казах, че ако не мога да отида, че ще звънна, а те ми казаха, че това било само кол център и нямало смисъл. Е, не отидох. Видях после, че са ми звънели 3/три!/ пъти преди и след часа, но Сори, ако съм била нелюбезна.
После на другия телефон.... и така няколко пъти.
Днес последно им казах, че ползвам изключително натурална козметика и избягвам всякакви агресии... и така сагата е бая, няма да ви отегчавам, нооо вече ми писна.
Засега се държа на учтиво и любезно ниво, но ако още веднъж ми се обадят, ще отида лично да им обясня как да изтрият тези номера от системата! #2gunfire

# 1 637
На мен лично не ми се струва много готино да се подигравате така с девойките, които просто се опитват да препечелят някой лев.
Как да не им се подиграваме, като те ни предизвикват.
Колкото си по-любезен с тях, те са толкова по-досадни и нахални. Ако пък се осмелиш да им блокираш номерата от които ти звънят, започват нонстоп да те безпокоят от скрит номер, и тогава жална ти майка - няма сутрин-вечер, няма рано-късно, няма ден и нощ...

Псевдонаучните им обяснения за чудодейната козмецевтика са смехотворни, обаче претенциозни.

Дамите с големи финансови възможности ползват Шанел, Есте Лаудер, Клиник и т.н., а някакви полуграмотни девойки ще им пробутват долнопробни помии от Китай*, които на всичкото отгоре са притовоопоказни за бременни, кърмещи, онкоболни и др.

* Според бивши консултантки на Де Шели, на кашоните с кремове пише Made in China. Значи е опашата лъжа, че козмецевтиката е израелска. Ясно е, че са долнопробни и токсични китайски боклуци.

# 1 638
  • София
Поне корейска да беше.... Laughing

# 1 639
  • София
Девойките" така са ги обучили. Щом "девойките" са готови да лъжат съвсем съзнателно, то не подигравки, а не знам какво заслужават! Изобщо, човек, който подвежда или направо лъже, не само не е за съжаление каква жертва е, а направо си е за съд.

# 1 640
Значи, не знам какъв е случаят с девойките, но понеже съм работила в кол център точно след студентството си, нека ви обясня как ставаха нещата при нас. Обикновено девойката или е на минимална заплата за половин работен ден (независимо колко работи) или направо е на граждански договор, което значи, че може да не вземе почти никакви пари. Обикновено се работи по няколко неща едновременно - примерно звъни на хора да потвърждават дали ще присъстват на някаква конференция, прави анкети сред домакини какъв прах за пране използват и се опитва да убеждава някакви фирми да разгледат някаква счетоводна литература. Съответно, когато на девойката й сервират осмото за седмицата "Ще звъниш тук на разни разглезени мацки, на които им се дава безплатна козметична процедура и те трябва да ти потвърждават", тя ще го приеме точно така. Може дори да се чуди защо аджеба тези идиотки не искат да ходят на безплатен козметик при условие, че тя от три месеца събира пари за кола маска и почистване на лице, нали. И после тя ви виновна, а не руснакът-управител, който мазно се измъква от всички въпроси... Добре.

# 1 641
To e ясно, че не е тя виновна, но тя го отнася и за това ѝ се плаща в общи линии. Просто ти е част от длъжностната характеристика някакви хора да си го изкарват на теб.

# 1 642
Работих там за два дни. Лично на мен не ми допадна тази работа. Договорът е доброволен и никой насила не задължава. Щом има подписан договор, значи тези жени са съгласни с методите. Аз така го възприемам. Е аз не бях съгласна и не продължих взаимоотношения с тях.
А това, че взимали малко пари - не е причина, а оправдание.
Аз така виждам нещата.

# 1 643
А обясниха ли ти точно за какво става дума - агресивни рекламни срещи за козметика за 2000 лв и че телефоните са получени незаконно?

Не че нещо, но за мен е няма смисъл някой да  отделя време да се чуди как по-ефектно да се подиграе на някакво момиченце, с което и Дешели се подиграват все едно...

# 1 644
  • София
На мен това ми звучи като "влезте им в положението - и те деца хранят; Като ви лъжат и тормозят, те не го правят лично, а само по длъжностна характеристика4.

# 1 645
Не - просто няма никакъв смисъл да крещите по телефона, на никого няма да накривите шапката, само ще си изхабите нервите. Една ще напусне, на нейното място ще дойде нова и така.

# 1 646
  • София
То не е да крещи човек, но след като любезно е отказал един път, да продължават да го натискат, вече е прекалено. Ми, хубаво, щом няма да накривим на никого шапката, значи всичко е наред! Въпросните мацки от кол-центровете и Де шели си го местят от единия крачол в другия и готово!

# 1 647
  • София - Рим и обратно
Ами те горкинките девойки хубаво искат да припечелват, ама надали са се поинтересували аджеба, с какво точно биват мазани дамите, които те натискат нагло и нахално да идват чрез телефонния си тормоз. То е все едно да кажем, че и дилърите на дрога - и те душа носят и деца хранят, да не ги нагрубяваме.... Ами ако съставките са токсични или съдържат забранени вещества?

# 1 648
Оф, аз ли се изразявам неразбираемо?! Нагрубявайте ги колкото искате - на шефовете им не им пука, а те ще напуснат в един момент и толкова.

# 1 649
Ами те горкинките девойки хубаво искат да припечелват, ама надали са се поинтересували аджеба, с какво точно биват мазани дамите, които те натискат нагло и нахално да идват чрез телефонния си тормоз. То е все едно да кажем, че и дилърите на дрога - и те душа носят и деца хранят, да не ги нагрубяваме.... Ами ако съставките са токсични или съдържат забранени вещества?
Законна компания ги наема на законна работа, не местният наркобос да му вършат мокри поръчки, нали?  Ако ги бяха наели да продават домати на пазара, тахна работа ли била да се интересуват колко нитрати има в доматите и да ходят да ги тестват? Най-вероятно и на самите тях им разказват разни врели некипели и за това какво предлагат, и за самата работа и заплащане.

Общи условия

Активация на акаунт